Avem 80 copii
Raspunsuri - Pagina 21
luminita2008 spune:
fetelor, m-am gandit asa: avand in vedere ca pe 24 iunie ziua mea, am hotarat sa-mi fac un cadou deosebit: vin si eu la Ferma!
Totul e sa fie copiii mei sanatosi intre timp si sa-i pot duce joi la cresa, altfel n-am cu cine sa-i las (azi am reluat cresa dupa o luunga absenta din cauza de boli...). de asemenea, in jur de 12.00-12.30 eu o sa trebuiasca sa plec, sa-mi iau copiii de la cresa la ora 14.00.
alex_andra, mai e loc la tine in masina ptr mine? daca da, hai sa facem schimb de tel pe PM sa stabilim ce si cum.
daca nu, ma descurc eu cumva.
Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita2008 fetelor, m-am gandit asa: avand in vedere ca pe 24 iunie ziua mea, am hotarat sa-mi fac un cadou deosebit: vin si eu la Ferma! Totul e sa fie copiii mei sanatosi intre timp si sa-i pot duce joi la cresa, altfel n-am cu cine sa-i las (azi am reluat cresa dupa o luunga absenta din cauza de boli...). de asemenea, in jur de 12.00-12.30 eu o sa trebuiasca sa plec, sa-mi iau copiii de la cresa la ora 14.00. alex_andra, mai e loc la tine in masina ptr mine? daca da, hai sa facem schimb de tel pe PM sa stabilim ce si cum. daca nu, ma descurc eu cumva. Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008 "Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
frumos cadou de ziua ta . eu o sa merg direct la spital, sa plec de-acolo cu autocarul, asa ca, sper sa ai loc in masina
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
citat din mesajul lui luminita2008 papanashule, am trimis si eu azi banuti. initialele sunt MML. am depus la BCR, sper sa intre repede. pupici Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008 "Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
au intrat !!!
papanash spune:
citat din mesajul lui tzitziri Papanash, am trimis si eu niste banuti.Transferati vineri pe initialele EC. Te rog sa imi confirmi daca au ajuns. Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso LE:acum am vazut in lista un E.Catalin....cred ca noi suntem daca e prin ING.Lasa te rog doar id-ul de pe forum.Multumesc |
au intrat
papanash spune:
citat din mesajul lui Alex@Sara sper sa nu o fi facut-o de oaie....am sunat eu la Ferma animalelor si am vb cu o doamna/domnisoara si mi-a zis ca e ok sa le ducem de miercuri seara acolo.Asa ca am sa vb deseara cu nenea Jan ca miercuri dupa ce-mi lasa copiii acasa sa duca si transportul cu bun bun pt copilasi . Daca mai aveti alte sugestii la ce am putea cumpara ziceti,nu e batut in cuie ce am zis zilele trecute ca vom lua Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 |
ai facut o gramada de cumparaturi, esti o bombonica eu zic ca e arhisuficient ! imi place tare initiativa de a suna acolo, asa va vreau , ne completam reciproc !
Danielac , multumesc enorm pentru ca si tu te-ai implicat si intri zilnic, lucru imposibil pt mine in timpul zilei. mai reusesc sa citesc de pe tel la job, dar nu pot posta deloc
editez ca tasta de space se tot blocheaza
papanash spune:
am actualizat lista de pe prima pagina, mai am niste initiale pe care nu le-am descoperit.
in plus, mai avem o inimoasa, colega cu noi, care vrea sa ramana anonima, are 200 ron de donat, plus ceva camasi pentru scoala, discutam la momentul oportun. banii ii voi lua personal de la ea, nu ne-am intalnit deocamdata fiindca timpul nu ne-a permis, suntem prinse amandoua, dar cat de curand o sa ne vedem
papanash spune:
am vb azi si cu nenea cu transportul, care mi-a zis ca din experienta plecarilor cu copiii stie ca trebuie plecat de la spital pe la 8.30 sa ajungem la 10.30 la ferma. asa ca joi dimineata las copilul la gradi si eu voi lua un taxi pana la spital, sa ajung acolo pentru a ajuta la imbarcare . eu voi lua recizitele cu mine, mai am la birou niste haine dar chiar nu stiu cum sa le car dupa mine, ca vin acolo direct de-acasa. ma mai gandesc si va spun.
mai revin, ma solicita piticul. multumesc inca o data pentru tot
papanash spune:
citat din mesajul lui Cricor Buna, Nu mai stiu daca dupa ziua cu sortarea v-am povestit despre jucariile pentru zile de nastere. Doamnele au acolo niste jucarii noi noute primite din diferite sponsorizari pe care le tin sa le de-a cadou copiilor de ziua lor . Ne spunea Doamna Carmen ca pe alea le tin ca sa le dea si lor ceva nou macar de ziua lor ... asa m-a impresionat... |
inseamna ca asa o sa facem si cu cele de la Laura, nu ?
ne vedem joi la spital ?
LauraNicole spune:
Pai cred ca asa or sa faca cu ele ca sunt jucarii noi toate .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
papanash spune:
am mai citit in urma si am o mare rugaminte pentru fetele care vor sa trimita haine, rechizite, treninguri pt scoala:
haideti sa finalizam actiunea de joi, cu vizita la ferma animalelor, apoi ne concentram pe actiunea scoala. ok ? nu mai stiu daca am trimis adresa tuturor celor care au solicitat, asa ca daca nu o aveti, sa ma trageti de maneca de joi incolo, da ?
incerc sa fac un capitol nou, sa ne mai vorbim