Avem 80 copii
Raspunsuri - Pagina 2
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld papanash o sa ma uit pe aici de treninguri ptr copii, poate gasesc ceva convenabil si frumos. si e foarte buna sugestia, dupa a mea parere, sa existe un cont unde se pot dona bani. Bazar general pe DC ********************* VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA M-am nascut pentru succes! |
Kari, exista un cont, dar fiind al unei persoane particulare nu doreste sa fie facut public, vom trimite datele prin PM cui le doreste, deindata ce avem aprobarea persoanei, e ok asa?
kariguld spune:
da, sigur ca e OK. precizati atunci, cine doreste sa trimita bani, se poate adresa userului X sau Y pe PM.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
sdcristian spune:
poate util ar fi sa strangem doar bani, si apoi, sa putem merge la o firma sa negociem, poate fiind comanda mai mare putem obtine un pret redus pt rechizite sau treninguri. sau cunoaste cineva un producator/distribuitor direct
si ar fi si mai frumos sa primeasca toti copiii la fel.
LoraG76 spune:
Si nu ma uitati si pe mine cu adresa unde pot trimite un trening, ok?
Lora, mami de Iustina si 28+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
danielac spune:
Exact asta voiam sa aflu de la Papanash si i-am pus intrebarea su la Umanitare... imediat ce aflu revin cu precizari!
kiti2205 spune:
Vreau si eu PM cu datele contului in care putem dona banii, va rog
Kiti, 22+ si mami de Vlad 15.05.2006
Alex@Sara spune:
Cu hainite nu pot ajuta de la ai mei ca sunt miculuti,dar un trening si rechizite pt un copilas o sa cumpar si eu.Sa imi dati o masura aproximativa,cand se va putea.
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
ralcat spune:
Ma inscriu si eu in actiune. Data fiind distanta, as prefera un cont in care sa pot vira niste banuti pe termen scurt. Pe termen lung, ma pot interesa si eu de treininguri dar ne-ar fi tare utile niste masuri, nu de alta, dar daca tot le luam noi si putem alege, sa stea bine pe ei nu ca pe gard :).
O zi cat mai buna sa aveti
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
miky_mamica spune:
Si eu vreau sa ajut acesti copii. Hainute am foarte mici pt ca baietelul meu are abia 2.5 ani, dar pot dona bani ca sa se cumpere tot ce e nevoie pt inceperea anului scolar. Si este o idee f buna cea cu mersul intr-un angro gen Dragon ... preturile sunt mici si poti gasi tot ce ii trebuie unui copil pt scoala.
dati-mi de stire cum pot ajuta.
Cricor spune:
papanash a vorbit la ferma animalelor din Pantelimon si a reusit sa obtina o reducere de bilet: 5 lei /copil (de la 10). Ne-am gandit mai bine sa mearga acolo, e curat, o sa le pregateasca si niste activitati specifice: alptarea viteilor (sau mulsul vacilor..nu mai tin minte :)), spalarea poneilor...
Pentri cine doreste sa contribuie cu bani, contul o sa fie dat la cerere: trimiteti pm la papanash sau danielac si va dau ele toate detaliile.
Multumim.