Avem 80 copii

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello, azi au mai intrat 2 sume de 50 ron fiecare actualizez lista de pe prima pagina si va rog sa spuneti nickul, ca eu pun initialele.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

papanash,vad ca esti pe reception.citeste te rog ce ne-am oferit noi sa facem pt joi si daca e ok dati-ne o lista aproximativa de necesar

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

papanash,vad ca esti pe reception.citeste te rog ce ne-am oferit noi sa facem pt joi si daca e ok dati-ne o lista aproximativa de necesar

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

salut initiativa ! pai sunt vreo 75 copii, in primul rand ne trebuie apa plata(pahare de unica folosinta avem)cam un bax de 6 sticle si apoi ceva de rontait, ori napolitane vrac, ori biscuiti, ceva care sa fie ca o gustare.LA cantitati nu ma pricep, daca e vrac zic cam 100 bucati (daca le dam 1 bucata si apoi ne mai cer, sa avem) sau niste pufuleti (dar astia-s mai voluminosi). stai sa ne mai consultam si cu fetele, ce idei mai aveti ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Miriluta

ok, cred ca imi pot asuma 5...cati sunt fetite si cati sunt baieti?

Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007)

multumim mult pentru ca esti alaturi de noi . o sa-ti pot spune saptamana viitoare care-s ultimile cifre ale viitorilor scolarei, directoarea nu stie exact fiindca parintii (unii) nu au posibilitatea sa-si inscrie /tina copilul la scoala, din lipsa de bani. asa camai amana, sunt copii de 8 ani care inca nu sunt la scoala.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Neatza !Am primit cutiile ,am facut poze si dupa ce le salvez in albumul propiu va dau link-urile sa vedeti ce am .In afara de ce e in poze mai am cam 12 bluze/tricouri cu maneci scurte si lungi baietesti ,3 perechi pantaloni lungi moderni,unu gri de scoala,o pereche adidasi de fotbal,o pereche pantofi baiat si alte haine .

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Laura,e super, o sa-i echipam frumos pentru scoala , ai idee ce numar sunt incaltarile? Jucariile oare sa le pastram tot pentru scolarei sau cum sa facem ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Citat:
citat din mesajul lui Miriluta

ok, cred ca imi pot asuma 5...cati sunt fetite si cati sunt baieti?

multumim mult pentru ca esti alaturi de noi . o sa-ti pot spune saptamana viitoare care-s ultimile cifre ale viitorilor scolarei, directoarea nu stie exact fiindca parintii (unii) nu au posibilitatea sa-si inscrie /tina copilul la scoala, din lipsa de bani. asa camai amana, sunt copii de 8 ani care inca nu sunt la scoala.

OK, super! E vreo problema daca iau treningurile la fel (adica aceeasi culoare)? Am vreo 20 de cutii de creioane colorate si inca niste cutii cu creioane normale. In rest o sa ma uit sa cumpar.

Mergi la inceput

dupa parerea mea nu e absolut nici o problema sa fie treningurile aceeasi culoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Vreau sa pun si eu cativa euro in paypal...este vreun cont disponibil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna,

Nu mai stiu daca dupa ziua cu sortarea v-am povestit despre jucariile pentru zile de nastere. Doamnele au acolo niste jucarii noi noute primite din diferite sponsorizari pe care le tin sa le de-a cadou copiilor de ziua lor . Ne spunea Doamna Carmen ca pe alea le tin ca sa le dea si lor ceva nou macar de ziua lor ... asa m-a impresionat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cricor

Buna,

Nu mai stiu daca dupa ziua cu sortarea v-am povestit despre jucariile pentru zile de nastere. Doamnele au acolo niste jucarii noi noute primite din diferite sponsorizari pe care le tin sa le de-a cadou copiilor de ziua lor . Ne spunea Doamna Carmen ca pe alea le tin ca sa le dea si lor ceva nou macar de ziua lor ... asa m-a impresionat...

ce doamne adevarate si dragute

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput