Avem 80 copii
Raspunsuri - Pagina 18
papanash spune:
hello, azi au mai intrat 2 sume de 50 ron fiecare actualizez lista de pe prima pagina si va rog sa spuneti nickul, ca eu pun initialele.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Alex@Sara spune:
papanash,vad ca esti pe reception.citeste te rog ce ne-am oferit noi sa facem pt joi si daca e ok dati-ne o lista aproximativa de necesar
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alex@Sara papanash,vad ca esti pe reception.citeste te rog ce ne-am oferit noi sa facem pt joi si daca e ok dati-ne o lista aproximativa de necesar Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 |
salut initiativa ! pai sunt vreo 75 copii, in primul rand ne trebuie apa plata(pahare de unica folosinta avem)cam un bax de 6 sticle si apoi ceva de rontait, ori napolitane vrac, ori biscuiti, ceva care sa fie ca o gustare.LA cantitati nu ma pricep, daca e vrac zic cam 100 bucati (daca le dam 1 bucata si apoi ne mai cer, sa avem) sau niste pufuleti (dar astia-s mai voluminosi). stai sa ne mai consultam si cu fetele, ce idei mai aveti ?
papanash spune:
citat din mesajul lui Miriluta ok, cred ca imi pot asuma 5...cati sunt fetite si cati sunt baieti? Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |
multumim mult pentru ca esti alaturi de noi . o sa-ti pot spune saptamana viitoare care-s ultimile cifre ale viitorilor scolarei, directoarea nu stie exact fiindca parintii (unii) nu au posibilitatea sa-si inscrie /tina copilul la scoala, din lipsa de bani. asa camai amana, sunt copii de 8 ani care inca nu sunt la scoala.
papanash spune:
citat din mesajul lui LauraNicole Neatza !Am primit cutiile ,am facut poze si dupa ce le salvez in albumul propiu va dau link-urile sa vedeti ce am .In afara de ce e in poze mai am cam 12 bluze/tricouri cu maneci scurte si lungi baietesti ,3 perechi pantaloni lungi moderni,unu gri de scoala,o pereche adidasi de fotbal,o pereche pantofi baiat si alte haine . ---------------------------------------------- Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914 O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11 |
Laura,e super, o sa-i echipam frumos pentru scoala , ai idee ce numar sunt incaltarile? Jucariile oare sa le pastram tot pentru scolarei sau cum sa facem ?
Miriluta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui papanash
multumim mult pentru ca esti alaturi de noi . o sa-ti pot spune saptamana viitoare care-s ultimile cifre ale viitorilor scolarei, directoarea nu stie exact fiindca parintii (unii) nu au posibilitatea sa-si inscrie /tina copilul la scoala, din lipsa de bani. asa camai amana, sunt copii de 8 ani care inca nu sunt la scoala. ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
OK, super! E vreo problema daca iau treningurile la fel (adica aceeasi culoare)? Am vreo 20 de cutii de creioane colorate si inca niste cutii cu creioane normale. In rest o sa ma uit sa cumpar.
papanash spune:
dupa parerea mea nu e absolut nici o problema sa fie treningurile aceeasi culoare.
Cricor spune:
Buna,
Nu mai stiu daca dupa ziua cu sortarea v-am povestit despre jucariile pentru zile de nastere. Doamnele au acolo niste jucarii noi noute primite din diferite sponsorizari pe care le tin sa le de-a cadou copiilor de ziua lor . Ne spunea Doamna Carmen ca pe alea le tin ca sa le dea si lor ceva nou macar de ziua lor ... asa m-a impresionat...
alex_andra spune:
citat din mesajul lui Cricor Buna, Nu mai stiu daca dupa ziua cu sortarea v-am povestit despre jucariile pentru zile de nastere. Doamnele au acolo niste jucarii noi noute primite din diferite sponsorizari pe care le tin sa le de-a cadou copiilor de ziua lor . Ne spunea Doamna Carmen ca pe alea le tin ca sa le dea si lor ceva nou macar de ziua lor ... asa m-a impresionat... |
ce doamne adevarate si dragute
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR