Avem 80 copii
Raspunsuri - Pagina 15
carminabulina spune:
Ok, Anca. Sambata sigur sunt in Tineretului la Cafeneaua actorilor ca are ursuleata botezul lui Albert. Le iau la mine si sa-mi dai nr tau pe PM. Atunci nu l-am salvat.
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Ok, Anca. Sambata sigur sunt in Tineretului la Cafeneaua actorilor ca are ursuleata botezul lui Albert. Le iau la mine si sa-mi dai nr tau pe PM. Atunci nu l-am salvat. Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Atunci ies eu in plimbare pana acolo si le iau de la tine,acuim iti dau numarul.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
alex_andra spune:
buna dimineata, fetele...
:(...capsunica mea a ajuns la alta alex andra
http://forum2.desprecopii.com/forum/floricica.asp
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra buna dimineata, fetele... :(...capsunica mea a ajuns la alta alex andra http://forum2.desprecopii.com/forum/floricica.asp Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Uau!!!
Dar se poate sa ai acelasi ID pe acelasi forum? Poate ca si ea donat de 1 iunie...
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carminabulina
Uau!!! Dar se poate sa ai acelasi ID pe acelasi forum? Poate ca si ea donat de 1 iunie... Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
eu sunt alex_andra
ea e alex andra , fara underline.
Cricor, cand a scris lista de la topicul de 1 iunie, m-a trecut din fuga, probabil, fara underline.
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
Am reusit sa trimit si eu niste bani
BAZAR UMANITAR
Miriluta spune:
As vrea si eu sa contribui cu ceva. Am hainute pt o fetita de 5-7 ani, pot trimite si rechizite si incaltamine. Imi spune cineva unde pot trimite?
danielac spune:
Lista unde am trimis detaliile contului:
1.MADYN
2.LYADA
3.iarina
4.ralcat
5.cl
6.kariguld
7.Lauranicole
8.ALEX@SARA
9.MERCEDES
10.Luminita2008