Puiuti de Randunici 2008!! (421)
Raspunsuri - Pagina 18
ramo_cata spune:
mimo si sa stii ca pentru mine(virtual) esti o mama ideala..ti-au zis fetele destule dar Olgaa pus punctul pe i..
olga off cand ti-am citit randurile despre tatal tau m-am regasit pe mine,am simtit cum ma furnica pielea asta este .. tatalui meu nu-i pot multumi decat pentru un singur lucru: ca mi-a dat viata...punct...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
luny spune:
Muf a adormit cu febra, 38,1.. a mai facut un kk moale.. sa vedem cum o fi maine, oricum pediatra lui e dupa masa la cabinet.. offffff
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Mai, eu de dimineata am vrut sa va inveselesc si pe voi cu amintirile mele din copilarie , si m-ati facut voi sa imi aduc aminte cum era cu tata . Tatal meu e de poveste, asta e clar, pe bune ca era faimos . Si inca faima dusa de mine era nimic pe langa ce au trait fratii mei...Yuck! Vorba Nicoletei, n-am inchis toate sertarasele, se pare...
Olga 17+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
bubu05 spune:
Buna dragutelor! vorba lui Sovi, ma bag si eu ca musca-n lapte , nu mai stiu ce faceti, ce fac puiutii...sanatate multa bolnaviorilor si felicitari premiantilor!
Baietii mei sunt so-so...adica Vlad aproape bine, Stef insa tot cu muci si tuse, nu-i mai trece, frate Luni a terminat tratamentul de la Stanciu si azi m-am gandit sa0i dau eu Prospan...of, nu mai stiu, ma termina in plina vara cu racelile astea
Eu lucrez saptamana asta de dupa masa, ajung la 9 seara acasa si nu mai am timp de nimic...macar dimineata am putut sa fac piata si putina curatenie...cate putin in fiecare zi...maine o sa ajung la 11 seara si lucrez si sambata...o data la o luna jumate am o saptamana din asta de dupa masa...dar e bine la serviciu, chiar imi place, am colegi super si e bine
Azi m-a sunat si Lica sa-mi spuna ca-i e dor de baieti si a venit sa-i vada, eu nu eram acasa si mi-au zis ca au fost bucurosi s-o vada
Nu mai stiu ce sa zic...
Stef bea laptic zuzu de o saptamana si ii place, nu cred ca a simtit diferenta, bea dimineata si seara cate 200 ml si la pranz 150 ml. Face propozitii, e delicios, e atat de scumpic Vlad e super incantat de Fastrakids, nici nu l-am mai dus la gradi de cand cu raceala lui, la serbare n-a fost, nici nu stiu daca au avut...oricum, nu simte nici o atractie pt. gradi din cauza educatoarelor...pana la toamna sper sa reusim sa-l mutam la alta grupa sau alta gradi...l-am inscris la Fastra si in iulie, o sa fie super incantat.
Fug la pitici, sa-i duc la baie
Va puuuup
luny spune:
bubu asa ma gandesc si eu, la naiba, a venit vara, si tot in viroze, muci, tuse, febra o ducem si noi.. 2 saptamani e bine, apoi iar face inca una.. si tot asa
eu o pun pe seama faptului ca baga mana in gura, dupa ce falfaie tot praful, nisipul, pietrele, betele si ce se mai poate arunca in lac.. sas-l leg de maini, nu pot, asa ca o pateste des..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Olga
E oricum f interesant ce reactii au starnit si starnesc in noi amintirile despre comportamentul parintilor nostri. In ce masura ii imitam si-i copiem, in ce masura vrem sa procedam exact pe dos decat au facut-o ei, pt ca lucrul X sau Y ne-a ranit profund.
Pledoaria mea pt intelegerea generatiilor mai tinere ca noi nu vine neaparat din acordul cu mentalitatea lor. Dar, poate, unde am studenti si ma confrunt zilnic cu anumite vederi, mi s-au deschis ceva mai mult ochii. Si pe mine ma doare sufletul de ex cand imi amintesc cu ce concurenta crunta am intrat la medicina si cum imi toceam coatele prin biblioteci si subliniam in culori si adnotam cartile si cursurile...cum mi-am strans banii de bursa pe mai mult de 1 an ca sa-mi iau un amarat de calculator (la care nici vis sa fi avut atunci conexiune la internet...ha, eu am inceput sa "operez" cu internetul DUPA absolvire)...Ei si acum ii vad pe pustii astia care intra la facultate omul si locul, dupa care gasesc TOTUL pe net, mergand pana la lucrarile de diploma "extrase" integral...isi transmit cursurile din generatie in generatie copiate pe stick usb...comunica la examene prin tot soiul de dispozitive audio si digitale de-ti pica fata cand le vezi...
Ei bine, e f greu sau chiar imposibil sa te impotrivesti curentului. Mentalitatii ca viata trebuie sa ti-o faci si sa-ti fie cat mai easily successfull. Asa merge pamantul asta. Ca din multe puncte de vedere nu e bine-e adevarat, dar nu e cale de intoarcere. Si de-aia zic, ii multumesti lui Dumnezeu cand ai un copil care-si vede de treaba, crede in niste valori familiale, etc etc (deja le-a enumerat Olga) Prea putin conteaza, zic eu, sa-i faci niste referate care pe viitor nu-i folosesc la nimic pt ca nu are talent la asa ceva si nu se va ocupa de asa ceva. Numai scoala asta nenorocita romaneasca intoxica pe copii cerandu-le sa stie PERFECT totul, in loc sa-i selecteze dupa talent si aptitudini.
Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
natynic spune:
Luny, la Muf acu e enteroviroza si astea vara circula in draci, n-ai ce face, cum e norocul, vorba ta, nu-i poti lega mainile. Cat despre raceli si muci...pai voi nu raciti vara?? Eu sunt campioana!! Aerul conditionat, praful caniculei si transpiratia, toate luandu-se de mana si intalnindu-se cu milioanele de virusi din aer rezulta pericol chiar mult mai mare de raceli si viroze decat gerul de iarna. Eu ii dau si cred ca o sa-i tot dau Iuliei Imunice, nu m-am mai limitat la perioada iernii ca, sincer, acum mi se pare cel putin la fel de riscant sa faca una sau alta (drept dovada si "ce-o fi avut" actuala)
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
natynic spune:
Bubu, iar Lica?? Io sa mor de pricep ce vrea femeia asta...si ce intelege din tot ce s-a intamplat si a facut ea...
Oricum te si mi-e tare dor de tine, sa stii. Si nimeni -sper- nu e musca in lapte aici...
ariel_7000 spune:
salu' . no, ca la discutia asta referitoare la situatia expusa de mimo, sunt in aceeasi barca cu luny. nu m-ar afecta sa se imbrace cu fusta scurta/ maieu decoltat, sa se machieze, ca si eu o faceam, la varsta aia. nu ma va deranja sa se duca cu tenisii la mare , sa se scoale la 11, caci si eu adoooor somnul de dimineata. INSA nu i-as face temele mai tarziu de clasa a 4a si nici pana atunci nu i le-as rezolva eu. i le-as explica, insa nu i-as face eu excercitiile, compunerile. este strict responsabilitatea ei, "job"-ul ei si va trebui sa fie raspunzatoare pt asta. mai tarziu, la serviciu, ii voi face eu proiectele? nu cred...scoala/liceul este jobul lor.
cat despre vacanta, ca nu observa copiii una alta si ca se simt bine, asa e. fiica-mea nu s-ar fi dat scoasa din balta aia, numita techirghiol, pe care pluteau rahateii de la vilele care aveau scurgerile direct in lac.
de cand am copiii, caut si ceva conditii mai bune, inainte cortul in vama veche era perfect. ma tenta si acum, insa pe pariu ca-mi fuge copilul din cort
simona, mersi de povestirile despre croatia. o pun pe lista, poate anii viitori o bifam.
perfect de acord cu ce ai zis despre medicatie, insa eu nu as pune homeopatia in aceeasi oala. remediile homeopate sunt in special bazate pe principii extrase din natura (plante, animale, insecte, minerale). antiviralele am vazut ca au la baza in general ceapa
olga, nico, , felicitari pt ceea ce ati ajuns si ca ati reusit sa deveniti altfel de parinti decat cei care v-au traumatizat.
olga, meritul este al tau, ca ai ajuns OM. tatal tau, din pacate a ratat cel mai important moment al vietii lui: acela de a fi parinte. asta nu o va mai putea face niciodata. va ramane doar o persoana care a terorizat niste suflete care aveau incredere si asteptari de la el...trist, el a pierdut.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Simo27 spune:
Gata,cu serbare.A fost frumos,interesant-au facut diferite scenete si au cantat tare mult!
Cu cadoul s-a rezovat ca am aflat ca s-au strans banuti si am dat si eu !
Maine alt hop.
Sam a fost tare incantat de scoala lui Dede,de colegi,de doamna!A zis ca vrea si el la scoala!
Siluan a cam urlato pe bona...saraca!