Club chic (36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Carmena, am google-it Kefalonia, intr-adevar, foarte frumos. Mi-am notat si propus sa ajung si eu pe acolo

sali, si mie imi place Dune. Il am de ceva timp si da - la inceput mi s-a parut un pic greu, dar apoi cand l-am reincercat mi s-a parut ca se transforma pe piele in ceva foarte cald si intim. Si de atunci imi place

Noua mea prada (haha, in contextul asta prada poate avea doua intelesuri) de pe ebay:
http://i25.tinypic.com/1grnu1.jpg
http://i26.tinypic.com/jq24gm.jpg
http://i28.tinypic.com/21dgymp.jpg

Prin poze sunt: Estee Lauder EDP, Calvin Klein Eternity EDP, DKNY - Gold EDP, Cacharel - Scarlett - EDT, Clinique - Happy EDP, Calvin Klein - Escape - EDP, Joop Go for women - Hot Summer, Paco Rabanne pour Elle, Byzance Rochas, Versace Baby Rose Jeans, Kylie Minogue - Showtime, kate Moss - Kate, Miss Sixty, Paradise - Next, White musk (Body Shop), Ted Baker, DEISEL FUEL FOR LIFE, La perla, Cerruti.

Abia le-am primit ieri deci nu am avut timp sa le miros pe indelete insa surpriza cea mai mare si placuta a fost din partea lui Kate (Kate Moss). E ceea caut de ani intregi! Nu stiu cat de bun ori sofisticat e, dar imi place la nebunie. Cred ca am mirosit cand eram mica ceva asemantor intr-o revista Paris Match si am ramas asa, cu idealul asta in minte. E fresh, lamaios, dar nu lamaia aia obisnuita din restul parfumurilor proaspete. E fin dar in acelasi timp puternic. Acum am vreo 5 parfumuri incercate pe mine , dar pe asta il simt cel mai bine. E yummy, yummy.

Mai astept si saptamana asta inca un pachet de 14 Sa nu va imaginati insa ca fac gauri enorme in buget. Gasesc niste 'moace' foarte moaca pe ebay , pretul lor ajunge la 10-20 lei / bucata.

Pup si vacanta frumoasa in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

[b]rall, daca-mi mai spui si ca vreunul din ele are mai mult de 5 ml ma sinucid!

sunt curioasa cum este XS-ul, l-am vazut pe acolo.

de la kate moss stiu doar velvet hour( mi-a trimis mihaeladm din mostra) si tot asa, este un parfum destul de reusit, avand in vedere ca este sub semnatura de vedeta.teo[/b], ai comandat my queen? mor sa stiu cum este. si mai mor sa-ti stiu noua sursa.

azi mi-am dat cu KENZO AMOUR dupa 2 ani...fenomenal! cred ca e no.2 la mine sau chiar no .1 alaturi de ALIEN!

Mergi la inceput

sali, doar cateva din ultima fotografie sunt mici (adica Cerutti, White musk (Body Shop), Ted Baker, DEISEL FUEL FOR LIFE, La perla). Restul sunt 30-100ml. A, si Versace e micut, are 7.5ml.

Hm, deci Velvet hour zici... s-a notat

Revin cu impresii despre XS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

sali ai pm ti-am dezvaluit sursa !
in plus am gasit si eu alexander (prin sursa noua) pe fragrance.direct mai ieftin dar ....nu am reusit sa trimit banii tipului .il aduce in maxim 8 zile. asa mi-a adus si masina din germania zicea ca dureaza intre 8 is 15 zile si mi-a adus-o dupa 7 .

totusi abia astept cabochard-ul ! la asta nu am primit nici un raspuns , iar o sa zica fiica mea ca m-am dat cu "babisme" ...

Mergi la inceput

rall.....tu ma omori pe mine ! tu nu te mai "plictisesti" de mostrele alea sa le vinzi mai departe ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Teo, da-mi si mie, te rooog, un PM cu noua sursa... mi-e pofta de un nou parfumel!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

good dimineishan, ladies!
teo, felicitari pentru achizitii. sper sa nu ma injuri prea tare pt cabochardul ala. vreau si eu pm cu sursa,daca se poate, pretty please!, desi cred ca deocamdata o sa stau cuminte, ca tocmai mi-am luat lolita (clasic) din sephora ca mi se terminase si n-am avut rabdare sa mai astept. plus ca mi-a venit si 'lotul' comandat la babanu'. insa o sursa noua e intotdeuna bine venita.

azi port hypnotic. nu l-am mai purtat din iarna si mi-era tare dor de el. e un parfum extraordinar, pur si simplu 'liubesc'

Mergi la inceput

fetelor am voie sa pun aici link-ul cu noua sursa sau sa va arat cum am procedat eu ? nu se considera reclama ?
cum sa procedez ca sa fie mai usor si pentru voi si pentru mine ?

http://www.fragrancedirect.co.uk/alexander-mcqueen/alexander-mcqueen-myqueen-eau-de-parfum-spray-50ml/invt/0010617/

de aici imi aduce "intermediarul " my queen ! total 106 ron

ianka nu pot sa te injur pentru cabochard ca e "intrigant" parfumul ala si nu mi-a dat pace deloc!

cami o sa dau detalii despre noua mea sursa si iti trimit si pm

Mergi la inceput

teo, care mostre? Sau te referi la mini-urile alea cumparate mai demult? Alea saracele stau intr-o sacosa, cam uitate, ca acum am chestii mai yummy de incercat

Eu cred ca e ok sa pui aici sursa.. (is curioasa ca o matza)

ianka, cum e si cu gusturile astea... tie iti place foarte mult, mie deloc Am avut un Hypnotic si l-am vandut, ma simteam ca intr-o biserica cu el. Mult prea tamaios pe pielea mea. Dar recunosc ca e un parfum bun, cald si elegant

Acum sunt cu XS pe mine si primul lucru care imi vine in minte e: nu e un parfum de vara si parca nu ma prea inspira deloc. Dar posibil sa se blenduiasca mai bine in vreo ora. E putin barbatesc, putin dulce, putin old-fashioned, destul de puternic. Imi place descrierea de pe pacorabanne.com:

“Blending the strong and the smooth,
XS is a scent which is both sensual and compelling.
Wild mint freshens the heat of musk,
and highlights the sensuality of Mysorian Sandalwood.
To smell or touch it is to fall under its spell.
You'll find it's impossible to live without it.
Out of excess comes strength.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

@teo
stiiiiu ca n-o sa ma injuri, dar trebuie sa recunosc ca am asa emotii, parca merg la scoala in clasa I!

deci, ca sa inteleg. ai luat direct de pe site-ul indicat, sau printr-un provider gen babanu care aduce de pe situ-ul respectiv?
io la shopping online sunt un fel de 'l'diot du village', nu prea am experenta, pana acum am mers mai mult pe mana providerlor.

@rall
diversity is bliss! pai, ce monotona ar fi viata, daca toti am fi la fel si am avea aceleasi gusturi!

Mergi la inceput