Club chic (36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

ianka, nu, nu e pt bursa....il trimiteam pur si simplu.poate ai ocazia sa il incerci pe undeva, asa cum zisese si teo ca va face.
sau asteptam si impresia ei, daca isi ia o mostra.
oricum, ieri am dat iar u puf si am simtit atat de clar tamaiaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

@sali
a, ok, am inteles. din felul in care ai formulat, am dedus ca vrei sa te desparti de el pentru ca nu-l suporti si de-aia m-am gandit ca-l scoti la bursa. eu as vrea foarte tare sa-l miros. m-am uitat de el, dar nu l-am vazut pe nicaieri. asa ca o astept pe teo sa facem un plan de actiune. Ori i-l trimiti ei si ea-mi trimite o 'pufa' edificatoare, ori mi-l trimiti mie, si dupa ce ma pufai i-l trimit eu ei.

anyway, multumesc!

Mergi la inceput

sau ii forwardez ravashu parfumat, daca il trimitzi pe suport de hartie, matase, bumbac etc. hahaha.

PS astept cu interes ziua in care tehnologia va fi evoluat atat de mult, incat sa-l poti trimite si electronic

Mergi la inceput

carina,pt tine un bono feat. mary j.
sau mai degraba invers !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ianka78

@sali
Ori i-l trimiti ei si ea-mi trimite o 'pufa' edificatoare, ori mi-l trimiti mie, si dupa ce ma pufai i-l trimit eu ei.

dupa care una din voi mi-l trimite inapoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Am facut o mica pasiune pt. Very Valentino. E aproape la fel de curat, elegant si fin ca Omnia Crystalline (Bvlgari), insa cu o mica nota orientala. M-am parfumat aseara pe la 17, si pana dimineata l-am tot mirosit pe mine (adica efectiv m-am trezit din somn, involuntar, ca sa-mi miros mana )

Voua va place?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall

Am facut o mica pasiune pt. Very Valentino. E aproape la fel de curat, elegant si fin ca Omnia Crystalline (Bvlgari), insa cu o mica nota orientala. M-am parfumat aseara pe la 17, si pana dimineata l-am tot mirosit pe mine (adica efectiv m-am trezit din somn, involuntar, ca sa-mi miros mana )Voua va place?

aha, deci exista si manifestari si mai grave decat ale mele.....!

am primit azi BVLGARI POUR FEMME, edp, tare de ma ia capul....la inceput am zis ca e fix ca lotiunea mea de plaja de anul trecut, apoi s-a mai domolit, e dulceeee si floral, deloc vanilat, fructat ori gurmand si deocamdata nu-mi dau seama daca merge mai bine vara sau iarna! desi, la cat mi se pare de dulce, e cam periculos pe canicula !
mi-l imaginam mult mai aerat, mai fresh, mai white dar e super strong, chiar si pt mine!
"it's like the channel no.5 of Bvlgari." asa zice cineva pe fragrantica si asa mi se pare si mie.

mi-am mai luat un Alexander Mc Queen - My QUEEN Light Mist , normal ca nu stiu cum miroase!
http://www.fragrantica.com/perfume/Alexander-McQueen/My-Queen-Light-Mist-2796.html

l-am luat, draga teo, de dragul vremurilor in care aveam amandoua pe lista MY QUEEN clasic !
mi l-au expediat ieri din anglia, sper sa vina saptamana aceasta pt ca luni plec la mare si nu o sa pot atrage soarele bine daca nu vine pana atunci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

sali si restul fetelor scuze pt intarziere ! dar acum sunt "lovita" de masina de facut inghetata si ...inca nu am rezolvat problema, mi-au adus una cu puterea motorului de 35w si inca mai astept una de 45 ca sa o iau cu toata inima ........

despre nu de la ysl la cum l-ai descris tu sali ...cred ca nici mostra dupa the perfume nu mi-o mai cumpar. eu acum am o lista cu mostre pe care le vreau si ...mai adaug din cand in cand cate una : din pacate nu gasesc tot pe the perfume mostra la rumba de la balengiaga, mai vreau angel pivoine de la thiery mugler si evident cabochard ca prea l-a descris ianka cu "patima" dar am intrebat-o daca e aspru ca eu am ceva cu cele aspre, eu port asa mai spre dulce ...si moi si cremoase

da vreau si eu my queen o sa mi iau mostra sa stii ca ce ai cumparat tu e diferit de cel clasic!

o invidiez pe rall ca ...E ASA DE CUCERITA DE UN PARFUM! mi-e dor si mie sa ma simt "transpusa" la contactul cu o mireasma !

Mergi la inceput

@ teo
referitor la cabochard.nu stiu ce sa zic. nu e neaparat aspru, e doar diferit de ceea ce 'se poarta' acum in materie de parfumuri. cum se pare ca gusturile femeilor in materie de parfumuri s-au schimbat in ultimii 50 de ani, industria a schimbat si ea macazul. trebuie sa te astepti la un parfum 'oldie'. gandeste-te la alte parfumuri din perioada aia pe care le-ai mirosit si imagineaza-ti ca miroase pe aceleasi 'coordonate'.
acum am mari emotii, stiind ca eu am declansat curiozitatea asta. sper sa nu te dezamageasca!

@sali
eu nu renunt, ca teo, la NU. deci continui sa te curtez pentru o 'monstra' din el (si nu intind coarda, un cartonas 'imbibat' would be just fine)

Mergi la inceput

@ teo

te dai cu 'ma griffe' chanel 5 etc? iti plac? gandeste-te la ele cand te gandesti la cabochard. desi sunt diferite, fac parte din acelasi curent olfactiv, sa zic asa!
s-ar putea sa patesti si tu ce am patit eu cu el: sa nu prea iti placa tie, dar sa le placa mult celor din jurul tau.
Chiar, vi s-a intamplat pana acum sa purtati un parfum care sa nu va placa prea mult, dar sa continuati sa-l purtati doar datorita succesului de public?
E foarte ciudat sa te dai cu un parfum, tie sa nu-ti placa prea mult, dar in ziua in care il porti 3 , 4 persoane sa-ti zica 'wow, ce bine mirosi! cu ce te-ai dat?!' Ce faci in cazul asta? Renunti la el, sau nu?

Mergi la inceput