Buna! Am o fetita de 11 luni. De duminica a inceput sa faca febra si sa-i curga nasul. Duminica noaptea s-a trezit tipand cu toate ca la culcare i-am dat nurofen. Ieri, dr. de familie ne-a spus ca e racita si are si o otita usoara la urechea dreapta. Dupa vizita la dr de familie am mers cu fetita si la un dr. homeopat. Dupa ce am luat tratamentul prescris de acesta, Ana nu a mai facut febra deloc. Cu toate acestea, azi noapte la ora 1.30 ne-am trezit din nou in tipete. Dupa ce i-am dat panadol si pic. de otocalm a adormit la loc.
Azi a fost vesela, fara febra, doar s-a mai frecat putin la urechi.
Intrebarea mea: Sa merg sa o vada si un ORL-ist sau sa merg pe mana homeopatului (maine mergem la el la control)?
Nu stiu daca ai facut otita vreodata, dar e ff dureroasa, nici nu vreau sa ma gandesc la suferinta unui copil mic. Homeopatele actioneaza (daca actioneaza)f lent, de aceea eu iti zic: fugi la ORL-ist, n-o mai lasa sa sufere sau sa se agraveze!
Si noi tocmai ne-am revenit dupa o otita bilaerala congestionata...cum spui si tu, se trezea noaptea urland. Noi am aflat destul de tarziu ca are otita, din cauza dr "competenti" care l-au consultat....parerea mea, consulta cat de urgent un orl-ist. Durerile sunt f mari. Multa sanatate!
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
eu am ajuns cu a mea la ORL cand deja avea reflexe 0 la ambele urechi. Daca ti sa spus ca are otita , nu mai sta , pt ca netratata corespunzator se poate agrava
. sanatate multa fetitei
---------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos