Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 21
puiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office eu, in harnicia noptilor pierdute, am facut niste ciocolata de casa ..pe care trebuie s-o mancam cu lingura caci nu s-a intarit...voi faceti?am respectat intocmai reteta dar a iesit"curgatoare".stie cineva cum ar trebui sa procedez sa fie mai tare? Tina, cu (28+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png |
Pune mai mult lapte praf decat in reteta!
Dana
27+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
office spune:
Multumesc fetelor. voi nota ce mi-ati spus caci am probleme cu memoria :D si peste 2 zile probabil va voi intreba acelasi lucru :D.
Tina,
cu
(28+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
puiutza spune:
A si sa nu uit...neaparat aerosolii sa se faca cu minim o ora inainte de culcare...deoarece il ajuta sa elimine si altfel il apuca stranutatul pt. eliminare in somn.
Referitor la ce zicea Kiti - asa am inceput si eu....dar erau tare mult medicamente...si cum mergeam si la gradi, nu statea nimeni sa ii tot dea ba panadol, ba sirop, ba homeogene. Si in toamna m-am intalnit cu cumnata mea din Canada si cu cea din Italia. Ambele imi spunea ca nu e ok sa le dai atatea medicamente...chiar si astea homeopate, ca peste ceva vreme o sa se zica si de astea poate ca de fapt nu sunt chiar cum se zice...tot chimicale sunt oricum. La ei daca copilul face febra si nu ii scade 3 zile la rand i se antibiotic, in rest se lasa organismul sa lupte. Lor le zicea pediatru ca cea mai buna imunitate este cea pe care si-o castiga organismul singur in timp. Sincera sa fiu de atunci am lasat-o mai moale cu medicamentele si Am avut surpriza sa vad ca Bobi chiar e mai bine. Dar eu zic ca tot datorita salinei...
Poate ne organizam si mergem toate la salina...mutam clubul acolo???

Ce ziceti?
Dana
27+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
Pity27 spune:
Buna dimineata, eu va citesc in fiecare zi, doar asta fac la birou
, am o lene de mi se blocheaza neuronul gravid.
Am fost si noi ieri la controlul de luna, avem 900g si suntem mai mari cu 420 g fata de acum o luna, deci suntem in grafic.
Acum o luna mi-a zis Iosup ca e cam micut si ca ramasese in urma cu o saptamana, de atunci am luat centrum materna zilnic, fara stres, fara nervi, fara efort, aveam si colul de 2.3 mm, fara
.
Acum se pare ca avem un col de 3.7 mm si nu avem restictii de niciun fel.
Mi-a luat o piatra de pe inima controlul de ieri, traiam cu senzatia ca voi naste la 7 luni.
chichiutza spune:
Ana mi se pare mie sau tii dieta?![]()
Klarisse

Donna felicitari pentru baietel! si eu acum sunt tare mandra desi-mi doream o fetita!
Lora data tot faci reclama nu mai bine luam de la tine caietelul gata facut?
Sau de la cine stii tu ca printeaza asa ceva?
Cristina
23+
chichiutza spune:
Pity felicitari pentru bebelin! Da' stiu c-a crescut ceva intr-o luna!![]()

Kiti mercik tare!
Sper sa-mi schimb si eu stilul de viata putin!
Cristina
23+
clary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eveline Buna dimineata tuturor! Si eu am mari mari probleme cu caldura...ma ia cu lesin efectiv. Ieri a fost nu stiu ce tur ciclist al Romaniei, sau Bucovinei ... habar n-am, ideea e ca au oprit astia circulatia cu totul prin oras pret de o ora...de la 16 la 17. Bineinteles cand au dat drumul la 17 s-a reglat pe la 19 ![]() ...una peste alta am plecat de la servici la 16 si am ajuns la 18... ideea e ca m-am speriat ingrozitor, am remarcat ca nu mai am glezne deloc...m-am umflat dintr-o data, nici nu stiam ce sa fac. Am stat intinsa cu picioarele in sus, pana dimineata mi-am revenit. Daca patesc si azi la fel sun dr.. Tin minte ca la cealalta sarcina am patit o singura data asa, dar eram undeva prin luna a 9-a, am luat nu-s ce pastilute si a fost OK.Ca vorbeati de greutati ale bb-ului...sper ca o sa creasca repejor de la saptamana la alta, ca intru la idei....eu am facut morfologia fetala la 21s5z, corespundea la fix si din pct de vedere al dimensiunilor si avea 395 g. Cand va aud cu 700 g ma ia cu rau...bag de seama ca sunteti si cu vreo 2-3 sapt mai mari...oare recupereaza al meu????? 23+ si mamica de Bianca |
Eveline si eu am facut morfofetala la 21 sapt si 5 zile si fata avea 390grame..la o luna dupa morfofetala avea 900 de grame si mi-a zis ca e un pic cam micuta dar ca va recupa in perioada urmatoare..acum ma mai duc la control la sfarsitul lunii asteia si sunt curioasa cat va cantari.
27+