Licurici de ianuarie - februarie 2009 (108)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

miere multa sanatate
esti curajoasa ca stai cu ell acasa
eu cred ca eram de mult la spital
sunt cu capu
stiu

dark ai pm

veronica eu strang bani
asa
timp de un an
si vara ii avem pt concediu
cate 10 euro
cate 5
cate 50
depinde cum pot pune deoparte
cand nu aveam bebe
aveam mai mult spor
ahahahaha

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

evident cami ca si cu voi as vrea sa ne vedem, imi pare rau ca nu suntem mai multe in constanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Cami, asa fac si eu.. cu banii de Craciun. In fiecare luna pun 25 de lire intr-un cont separat, daca reusesc sa "adun" mai multi, perfect, daca nu... macar atat sa am. Pana in 2008 primeam 10% din salariu anual bonus in martie si banii astia intrau in fondul de vacanta... de cand nu se mai dau bonusuri cica pun deoparte 100 de lire pe luna "pentru holiday". Ca banii aia ajung sa fie folositi si in alte scopuri...e partea a doua Mai ales ca nu am mai fost intr-o vacanta "adevarata" (adica mai lunga de 2 zile si nu in vizita la careva din familie)... din iunie 2008.

[ No... sa fie clar ca in septembrie mergem o saptamana in Turcia. Sau Grecia. Sau Spania. Nu stiu unde, da' mergem

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

dark da e cea mai usoara metoda
de pus bani deoparte
chestia e ca pana acum reuseam sa pun cate 800-1000 euro pe an
acu nu am putut decat 200
diferenta
enormaaaaaaaaaaa
sper ca la anul ma redresez
si eu vreau undeva la sf verii
ca acu nu prea se poate din pacate

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

cristi ti-am trimis un pm

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mai stie cineva ceva de Ledi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Fenomenal ce m-am enervat seara asta! iaka faza:

Toata sapt trecuta, cand nu am mers la cabinetul dr de fam - de fapt la asistenta ei - Eliza a facut gentamicina la maternitatea Regina Maria. Ma rog, am rabdat si am strans din dinti k, de cate ori am ajuns la astia, am toot stat min 20 minute d fiecare data, de zici k sunt dispensar de la sat (noi - stresati sa nu o tinem, TOTUSI, intr-un spital, k nu se stie niciodata, oricat de fatzos ar fi spitalu' 'cela), am trecut peste nerabdarea si, de la un punct incolo, spaima Elizei, k, fireste, la un moment dat, copilu' a inceput sa faca lejer legatura intre locul in care se afla si ceea ce urma sa i se intample. Am tacut cand nush care de-acolo spunea k e o prbl cu facutul de injectii pt k ele au asistente numai pt adulti sau pt nou-nascuti. Am zis k doar n-o dura o vesnicie tura asta de injectii.
E, in seara asta nush ce ghinion am avut sa zica o doftora de acolo k tre' sa vaza copilul, dupa care am stat imens de mult fara sa mai vina respectiva, iar la final se nimereste o asistenta - genul ala de femeie grasa, sulemenita si antipatica de-ti vine sa-i dai branci pe scari - si ne spune de foaaarte sus k ce cautam acolo, k e maternitate si k ei nu fac asa ceva. Auzi, "asa ceva"! de parca veniseram sa bagam heroina-n vena, nu o amarata de injectie unui copil. Cel mai mult m-a infuriat cum se uita la Marian si la Eliza. Si lipsa de argumente, oricat am intrebat in cel putin 3 formulari diferite de ce refuza acum sa faca tratamentul cand sapt trecuta au putut sa faca injectiile si n-a mai avut nimeni nici o problema. Nimic, nene! grasa o tinea p-a ei, k acolo e maternitate si k ei nu fac asa ceva. Intr-un final m-am dus alaturi, la CMU, k se termina programul si la aia si ramanea copilul neinjectat.

...deci iata o unitate medicala de super-fitze! dracu sa-i ia! nu mai stiu exact, parca una dintre voi a nascut la astia, nici nu vreau sa ma gandesc cat a costat - insa asa ceva sa patesc de la niste unii care se cred de super-fitze nu ma gandeam. Sa precizez faptul k, inainte de a incepe sa mergem la ei, am intrebat clar daca ii fac Eizei injectiile, iar ei au zis k da, nici o prbl. Nici nu vreau sa ma gandesc ce faceam daca avea de facut la 12 noaptea, daca ar fi fost cu febra sau pe timp de iarna/viscol, etc. Un' sa te duci in asemenea conditii? unde??

..asa k m-am hotarat sa ma documentez serios rf la cine stie sa faca injectii pe-aici prin cartier, pt orice eventualitate in viitor. K la Regina Maria nu mai calc in veci.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

ira da mie acest spital nu mi se pare de nici o fitza
hm
e spital si atat
cel mai bine e sa gasesti o asistenta
de la o sectie
de pediatrie
din spital
ele sunt cele mai p[ricepute
si asa iti pot pune branula
sa nu mai chinui fata atat
ca mie cand a facut antonia 3 zile
am plans si eu cu ea
ca stiu cat de dureroase sunt
offfffffffff
cel mai bine e sa cauti
pe cineva
hai lasa nervii
sa treaca
gata
vezi maine cum rezolvi
pupam sa treaca supararea

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Urata treaba asta cu febra lui Aidan, dar bine ca e vesel si jucaus.

Veronica ai o fetita tare frumoasa, intotdeauna am admirat-o:)

Plimbarea noastra de azi cu bicicleta a fost un esec total din cauza unei ploi torentiale, noroc ca Paul era echipat cu casca...Sa vedeti ce idee geniala (adica idioata) a avut taica-so......sa ne oprim cateva zile in Bucuresti in drum spre Cluj, sa vizitam Bucurestiul!!!Asta-mi lipseste la fericire, cand eu abia astept sa ajung acasa......sa vizitez Bucurestiul!....in luna august, calduri, cand toata lumea nu stie cum sa fuga din Bucuresti, noi 3 vizitam...ce vizitam sincer nu stiu (sa ma scuze fetele din Bucuresti, dar nu e unul dintre orasele mele preferate:)

In concluzie intre 2 avioane, vom vizita...... probabil Casa Poporului! Apropo, daca aveti idei despre cum si unde putem petrece 2 zile agreabile in Bucuresti in august, cu un copil....sunt deschisa la orice sugestii:)

Adica ne plimbam Bordeaux-Amsterdam-Bucuresti-Cluj...si in loc sa stam 2 zile in Amsterdam ca sa mai pierdem vremea, noi o sa ne oprim in Bucuresti....

Ca sa vedeti ce probleme existentiale avem noi in momentul de fata:) Nu ne-am certat niciodata si ne ciondanim acuma pe motive de vacanta!

Pup la voi!

PS: Recomand tuturor macar o dupa-masa libera pe luna, doar pentru voi, fara copil, fara sot, mie foarte bine mi-a prins, ma simt odihnita si cu forte proaspete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

ira da mie acest spital nu mi se pare de nici o fitza
hm
e spital si atat
cel mai bine e sa gasesti o asistenta
de la o sectie
de pediatrie
din spital
ele sunt cele mai p[ricepute
si asa iti pot pune branula
sa nu mai chinui fata atat
ca mie cand a facut antonia 3 zile
am plans si eu cu ea
ca stiu cat de dureroase sunt
offfffffffff
cel mai bine e sa cauti
pe cineva
hai lasa nervii
sa treaca
gata
vezi maine cum rezolvi
pupam sa treaca supararea

DOAMNE AJUTA!

Mai Cami! chiar, k uite si pe Irina voiam s-o intreb insa m-am luat cu altele si am uitat: cum branula?? pai si sta bebe cu branula in brat/mana/picior?? nu se intampla nimic cu branula aia cat timp se joaca bebelache? branula ma purtat si eu de cateva ori si stiu k e pur si simplu un ac care sta infipt in mana , iar daca misti mana aiurea te si intepi, asa k nush ce sa zic. da-mi amanunte cand poti.

Eu, una, nu am avut o imensa prbl sa o tin pe Eliza in timpul injectiilor, o tin de picioare de deasupra genunchilor, ii face in cateva secunde si gata. Dealtfel, Eliza plange mai tare la spiratul nasului decat la injectii.

...ma rog, nu am prbl pt k imi impun, stiu k alea tre' facute si gata. Cand am auzit-o pe doctora k ii pune diagnosticul "pneumonie" si ne-a intrebat daca am prefera numai antibiotic sirop sau injectabil, am spus fara ezitare "injectabil" Pana la urma a avut parte de amandoua, si gentamicina si zinat.

Genta ii facem ultima maine dimineata - maine se implinesc exact 7 zile de cand a inceput. Dra i-a dat sa faca 9 zile. Cred k a gresit la calcule cand a prelingit perioada de injectabil. In schimb, Zinat ter sa-i dau si a doua sticla pana se termina. Mi se pare imens de mult! in fine, genta - atat, 7 zile. Nu dati cu pietre!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput