Licurici de ianuarie - februarie 2009 (108)
Raspunsuri - Pagina 21
Anuc spune:
Buna fetele!
I-am lasat si eu pe ai mei la socrii pana diseara...mai respir si eu ...cat mai pot pe calsura asta..
Sa nu uit! Miere, eu nu cred ca are copilul tau intarziere de auz...e mai mare decat Filip cu vreo 2 saptmani si ii turuie, frate, gura in comparatie cu al meu care nu zice mai nimic....stiu ca ati avut otite (noi n-am avut decat 3 si nu purulente, se numesc medii nu mai stiu cum, adica doar inflamata urechea)... dar tot nu cred ca are cev, ca doar vorbeste...acuma, daca poti sa-i faci testul, fa-l...Doamne ajuta sa fie ok copilul ca sa nu-l operati inca!
Ledi, te imbratisez cu mare drag. Am intrat zilele astea doar ca sa citesc despre voi. Lasand la o parte greutatile prin care ai trecut, am avut impresia cand am citit ca parca te-ai intors dintr-o clinica din strainatate...poate nu a fost chiar asa, dar tu esti mai optimista si asta-mi place!
Sa stii ca si aici nu cred ca ti s-ar fi spus sa-i faci testul sudorii lui David. Eu nu ma pricep, dar doctora care i l-a facut lui Filip mi-a zis si ea din start ca fi-miu n-are, ca citez:copiii cu FC nu cresc!' Se referea la faptul ca nu iau f bine in greutate si nu se dezvolta probabil armonios si frumos...(avea studenti si au vorbit pe tema asta in timp ce ne facea testul)....eu ma gandeam la David, ca a crescut si s-a dezvoltat fff frumos (confirmat de medicii din TM)...Sper din suflet sa nu se confirme si cealalta boala! 
Multi copilasi bolnaviori si cu febra...imi pare rau pentru ei, o sa le treaca, dragii de ei si o sa fie bine!
IrinaC...ce faci? 
Eu tot astept sa faca Filip varicela ca sa putem pleca si noi ca oamenii in concediu :)
Mami de Ioana&Filip
cami_antonia spune:
salutare feteleeee
cadia noi u am avut rosu in gat cand am foost bolnavioare .... ci doar o raceala puternica cu multiiiiii muci ... cum masi este clara?
dark nu am aflat inca cand voi sustine
... dar s-au redus sansele sa o sustibn atunci
abia saptamana viitoare la sfarsit aflu cand o voi sustine
am deja emotii
si inca nu m-am apucat sa imi fac prelegerea
sper sa ma descurc
si sa reusim sa ne vedem la munteeeeeeeee
ai vreun nr de fix in UK pe care te pot suna
?
am posibilitatea sa te sun mai ieftin
mai stan si noi la o vb
porumbitaaaaaaaaa
ce super vacanta in torontoooooooo
sa ne aduci poze3
sio sa ne povestestiiiiiii
abia astept
ledi te-a schimbat aceasdta experienta
imi place ca esti optimista
sa dea Dumnezeu sa nu fie adevarat niciunul din aceste diagnostyice
pai din ce zici tu
mnici antonia mea nu e f grasa
nu potr sa zic ca se omoara cu mancarea
da nici ca nu mananca
acu sa imi fac griji?
doamne feresteeeeee
dupa cum v-am spus
de ieri mergem
si ma innebuneste
asa cum ziceati
merge intr-una
nu mai vrea in brate
nici cum
nici jos
vrea doar sa mearga
si deja incepe sa alerge
am o frica de ma lesina
nu stiu cum voi face fata
ca nici nu sta deloc
si noi avem o treapta in casa
si cate in curte
offfffffff
va pupi
sanatate la bolnaviori
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
miereamara spune:
Va las niste pozici cu matzul meu, mai nou ii place la nebunie sa se spele pe maini, pe fata si pe dinti, uneori si de 5-6 ori pe zi
, la gradi au o chiuveta si toata ziua buna ziua el e acolo. I-am cumparat un fel de treapta ajutatoare ca sa ajunga la chiuveta din baie si cum vede usa deschisa se duce sa se spele.
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/?saved=1
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator