Licurici de ianuarie - februarie 2009 (108)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Roxana De ieri ti-am admirat copii frumosi , insa nu am mai apucat sa si scriu. Am zis ca functioneaza telelatia, dar vad ca nu. Imi pare rau ca Eva s-a suparat pe iaurt si fructe, o sa-si revina. Am avut si noi o perioada.

Super simpatic Razvi, o minune de baietel, grasunel. Tare imi place de el.

Porumbita multa sanatate. Frumos tare si Robert al tau.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Crispy, eu va citesc si va aprob sau dezaprob in liniste.
Nu pot sa inteleg de ce de ceva timp nu pot intra sa vad poze e pe picasa Orice alt site e ok... numai picasa nu...
As vrea s-o vad si pe Eva si pe Razvi, dar nu pot!

Drum bun si linistit maine pt Ledi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Am uitat sa zic ca am vazut-o si pe Alice cum se spala pe dinti si se berbereste cu tati

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Am uitat sa va arat noul look a lui Luis... Cum se zicea pe vremea cand eram in liceu... `mi-am dat corijarea in parul lui` acum s cunoaste ca-i un pic slutit... dar speram ca pana peste o luna cand plecam in vacanta, va creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yashi super pozeeeeeeeeeeee

crisspy minunat bebe ai tu ... si camion mai mare decat el ...ahahahaha

miereeeeeeeeee sanatate multaaaaaaaaaaaaa ... offffffff ce de beleleeeeeee

irinac pe unde umbliiiiiiiiiiiiii???????? cum e andreita??????

mama noastra eroinaaaaaaaaaaaa cu trei bebeiiiiiiiii unde eeeeeeee???????
aloooooooooooooooo mai stie cineva de ea???????

carmen super
eu stau in eforie suddeci ne vedem sigurrrrrrrr
sa imi dai pm cu detalii cand vii si unde stai
puppppppppp

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Alinuk felicitari pt inscrierea lui Teo...cand incepeti? Da' tu ai acolo un adevarat vorbaretz ...na' ca de ce ma tineam tare zilele trecute sa nu ma ingrijorez ca Razvi nu scoate o vorba (incurajata fiind si de experienta lui Miere), acus' parca bat in retragere...chiar cand trebuie sa ma gandesc serios ca e o problema?

O zi usoara la toata lumea si multi

Crisspy, fericita de Razvi

haaaa
ce ai mai

pai atunci sa-ti spun si ca Teo pe la un an si opt luni spre doi ani a inceput sa spuna ce spune Andu acum????

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Multumesc fetelor pt aprecieri

Rox brr merge numai la inaltime se pare ...tataie e responsabil pt asta

Las' ca si Razvi a avut cateva zilei de greva foamei, da' mai de toate cele, si si-a revenit...asa si cu Eva. Nici daca mananca Patrick in fata ei nu pofteste?

Yashy hai ca pun pe mailul comun nishte poze cu Tzumpi...sa va fie de bine noul look, tare simpatic e...te-ai obisnuit cu el asa? Mi se pare mie sau Luis seamana cu tine si Luka cu tati?

In week-end cred ca-i mai tragem o tunsoare lui Razvi, sa vedem ce ne iese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ada, eu glumesc, stii tu.

Citat:
citat din mesajul lui yashy

Am uitat sa va arat noul look a lui Luis... Cum se zicea pe vremea cand eram in liceu... `mi-

ahahahaha ce bretonel are . (noroc ca e copilu dragut.. nu daaaaa! )
unde-i Alice??? tot pe contul comun unde nu apuc eu sa intru?
Criss, nu. si nici macar nu e copilul care sa pofteasca prin parc dupa ceva. in afara de paine . am observat ca nu mananca mai nimic din ce e rosu ( in afara de ardei): nu capsuni, nu cirese, nu rosii. o fi ecologista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Alinuk felicitari pt inscrierea lui Teo...cand incepeti? Da' tu ai acolo un adevarat vorbaretz ...na' ca de ce ma tineam tare zilele trecute sa nu ma ingrijorez ca Razvi nu scoate o vorba (incurajata fiind si de experienta lui Miere), acus' parca bat in retragere...chiar cand trebuie sa ma gandesc serios ca e o problema?

O zi usoara la toata lumea si multi

haaaa
ce ai mai

pai atunci sa-ti spun si ca Teo pe la un an si opt luni spre doi ani a inceput sa spuna ce spune Andu acum????

deci mai e timp vad...atunci ma relax

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Azi noapte Aidan a facut 40.3 temperatura, am zis ca nu vad bine...Puteai sa prajesti un ou pe corpul lui, dogorea efectiv.Dar i-a scazut repede, i-am dat motrin si i-am pus sosestele cu otet, l-am lasat doar in diaper.

Acum vad ca e bine, din pacate trebuie sa il duc la cresa pt ca nu mai putem sta acasa cu el, i-am dat doza de antibiotic aseara sper sa inceapa sa-si revina. Asa e vioi, mananca, n-ai zice ca e bolnavior.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput