compania atlantic bucuresti

compania atlantic bucuresti | Autor: gabrielle74

Link direct la acest mesaj

Am fsot suanta acum doua saptamani ,pt un sondaj referitor la ,,cum ne petrecem vacantele? si surpriza azi m-au sunat sa mi zica ca chestionarul meu afost selectat pt o excursie in spania mai exact pe insule canare.mi se pare dubios ca pe vremuriel astae de criza sa ti faca un favor sa pleci gratis 7 zile.voi ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielle74

Am fsot suanta acum doua saptamani ,pt un sondaj referitor la ,,cum ne petrecem vacantele? si surpriza azi m-au sunat sa mi zica ca chestionarul meu afost selectat pt o excursie in spania mai exact pe insule canare.mi se pare dubios ca pe vremuriel astae de criza sa ti faca un favor sa pleci gratis 7 zile.voi ce parere aveti?

lidiana

Suna la compania respectiva si intreaba.
poate chiar ai castigat .

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

pey ei susutin ca e treaba pe bune dar eu stiu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Esete vrajeala
cauta si tu pe net, duduie de compania asta si inca vreo 2.
Nu e nimic gratuit.
Te pu sa vii la o prezentare de cateva ore, unde incearca sa-ti bage pe gat diverse, etc.
Plus ca, daca t conving sa pleci, conditiile in care stai sunt proaste.

M-au sunat si pe mine.
Te-au intrebat cumva ce venit ai?
Ca deobicei astia dau aceste "gratuitati" celor cu venituri mai bune.

Parerea mea personala: nu mai pierde timpul cu ei. Tu, desigur, faci cum consideri.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

nu m-au intrebat de venit.trebuia sa ma duc azi in militari dar am ezitat ,nu mi bat joc cu timpul meu .ma intreb dc trebuie neaparat sa vi cu partenerul ? mai astept alte pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Da, e poveste veche cu firmele de genul asta. Fac prezentari si te pun sa cumperi tot felul de aparate. Acum muuuuulti ani, in Iasi era Silver Beach care facea chestii din astea.
Poti sa te duci, la urma urmei nu ai nimic de pierdut, spui ca nu esti interesata sa cumperi nimic si asta este.
P.S.; Sa ne povesteti si noua!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:

nu m-au intrebat de venit.trebuia sa ma duc azi in militari dar am ezitat ,nu mi bat joc cu timpul meu .ma intreb dc trebuie neaparat sa vi cu partenerul ? mai astept alte pareri.

lidiana

In Militari, la Apaca
da, cunosc povestea
daca ai timp de pierdut, cateva ore, du-te

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iaca aici cateva opinii http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t564475.html

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

trebuia sa ma duc al 10 .iar la 12 m-au sunat ca din cauza mea si a altui cuplu nu s-a mai tinut si ca vaa reveni ea cu un tel vineri....bla bla bla...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:

trebuia sa ma duc al 10 .iar la 12 m-au sunat ca din cauza mea si a altui cuplu nu s-a mai tinut si ca vaa reveni ea cu un tel vineri....bla bla bla...

lidiana

Ma da insistenti mai sunt... Si tu le mai raspunzi la telefon?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Gabrielle,macar da-le numarul de mobil ca sa-ti faca ceva minute gratuite !

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput