Prietene la bine si la greu - 22
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 ANCUTZA ma gandeam ca ai pus o poza sa iti vad dintii ![]() ![]() |
Lidiutz da' ce sa vezi? ca nu's !
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
...auziti, da' eu cum mai trec vama in aeroport?
![](icon_smile_big.gif)
hai va pup pe toate, noapte buna
_
Anca mamica fericita de
![](copilas.gif)
Comoara mea
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
Salutare!
La cat mai multe lunite Laura, Bubu si Matei!!!
Avem si noi cateva pozici noi incepand de aici ptr cine vrea sa vada.
Monis, m-a dat pe spate Iulian...cata energie are.
Ziceai ca cerealele le amesteci cu apa...chiar daca pe cutie scrie ca se pune si lapte? Sau cumperi numai din alea care se fac doar cu apa?
Astept cu interes sa citesc ce vei scrie despre borcanase. Eu recunosc ca nu m-am documentat foarte mult. Am mers pe mana pediatrului si a moasei.
Miany, David are doua reprize de somn pe zi. Dupa ce se trezeste dimineata, e activ maxim doua ore apoi pica ptr. o ora, doua. In jur de patru sau cinci mai adoarme o tura.
RamonaC, Dominic este adorabil. Un asa copil se face doar cu multa dragoste...care ne ajuta sa trecem cu bine peste greutati.
Dozz, daca te linisteste cumva...al meu a stat in fundulet la aproape sapte luni (asezat de mine, nu se ridica singurel nici acum).
Gabitza, felicitari ptr progrese.
Lylyana, Coque am vazut pozici frumoase.
Andre, felicitari ptr mama.
Ancutza, Sabinuta ta face la fel ca al meu...ne striga doar cand au nevoie.
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Intru si eu sa va pup pe toate si toti, mi-a fost tare dor sa stau la o barfa dar timpul asta nemilos nu m-a lasat.
Pup si eu si le urez fulgusorilor care s-au serbat multe lunite cu multe bucurii.
Nu am reusit sa citesc mare lucru, dar ma vazut ca sunt mamici supi, le pup, unele bolnavioare, le doresc multa sanatate, iar picilor le urez pofta buna
Ieri dupa mult timp si nu se stie ptr. cat timp am reusit sa ne vedem cu fetele noastre dragi(Lila si Lili) si sa va spun ca eram asa de obosita si stoarsa de vlaga insa cand m-a vazut Lila mi-a tras un zambet cu gura pana la urechi de am murit, am uitat de toata oboseala, este o scumpa.
De noi ce sa va zic, progrese de la o zi la alta, avem dinte nr.2, zice ma-ma intr-o veselie iar cand este in patut se ridica in picioare si se infige cu gurita in margine si sta asa cate 15.min.
Nu vrea sa busuleasca neam.
Am terminat de facut bagaje, in zori plecam catre destinatii cu apa termala, nu stiu ptr. cat timp dar sper sa mai intru sa vad ce faceti.
Acum ma bag si eu la nani, ca in cateva ore trebuie sa o luam din loc.
Va pupppppppppp
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
![](images/user_woman.png)
Dozz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Habar nu am ce a avut. "Un virus". Deocamdata nu am gasit pete rosii pe ea, deci banuiesc ca o raceala, nu stiu de unde luata. Oricum, m-am pus serios pe cautat metode de imunizare pe care sa le folosesc la iarna. ![]() Tu cu "proiectul poze" cum stai? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
Andre, mi-ai facut-o
![](icon_smile_blush.gif)
Paaai, da, asa e, pozele de botez le-am rezolvat, gata, sunt pe dvd-uri si in curs de impartit la participanti. Si pe fulgusori promit sa fac album pana in we!
![](pupic.gif)
Dozz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dankutza
In primul rand mersi de PM. Eu ii dau lui Pinky fier. Nu o constipa. Nu are nici o reactie. Eu ii dau de vreo 2 luni jumate. II dau 4 picaturi pe zi, in bibe de lapte. Nu am facut analize. Mi-l da profilactic. Fata mea a fost dismatura si nici nu a supt lapte de mama. Ceea e aia hipotonie musculara???? Nici a mea nu sta in fund. Nu o fortez. ![]() ![]() www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank"> ![]() |
Merci, Dankutza!
Si eu am rugat-o sa imi explice cum se manifesta hipotonia in cazul nostru si mi-a zis ca: 1. nu sta in fund (cica e hipotonie la muschii coloanei vertebrale), 2. cand ii impinge palma sau talpa, nu prea opune rezistenta, ci isi indoaie mana/piciorul si e asa, mai mult bleguta.
Eu nu prea vreau sa cred ca e ceva ingrijorator.
Dozz spune:
Multumesc mult pt incurajari, tuturor!
E interesant cum s-au instalat piticii instant cand a zis pediatra de hipotonie, desi auzisem de atatea ori la voi regula cu fiecare copil cu ritmul lui. Multumesc ca mi-ati reamintit-o si ca mi-ati zis cam cand au inceput si fulgusorii vostri sa stea in fundulet.
Ralu_seby, la fel si fetita mea. Cand ma vede langa patut, e numai un zambet. Cand ma indepartez, incepe un soi de miorlait din ce in ce mai tare. Azi am testat-o, ma apropiam, ma departam. Iar ea facea ca radio-urile cu antena, mai tineti minte din copilarie? cum varia sonorul daca se plimba cineva prin casa.
Eh, eu zic ca de-acum devin santajisti fulgusorii nostri!
Dankutza, mie mi-a zis sa ii dau Fe cu 5 pic de vit C natural.
Noapte buna!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
mneata!!!!
poftim la cafeluta.
Fiu'meu a hotarat ca ora 7 e una foarte inaintata, poate chiar prea apropiata de pranz ca sa mai doarma... asa incat.... ne-am trezit.
Ma gandeam ( dormind inca) in timp ce-i schimbam scutecul ca deja as putea sa dau examen la schimbat copil de scutec in timp ce se invarte in continuu. Acum isi infige nasul in saltea si ridica fundicul in sus in incercarea 9 oarecum reusita) de a se deplasa dupa jucarii.
Am vazut ca vorbeati de programul de iesit afara.... ufff , pe caldurile astea.... eu nici nu mai vreau sa vad cum e afara.... dar iesim 2-3 ore pe zi ( pe seara)
Cum inca nu am baut cafeluta raspund asa... adica nu nominalizez ca nu-s capabila. Al meu acusica are 7 luni si nu sta in fundic singur.
Hai ca mai scriu dupa ce amenajam spatiul de joaca
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
laurairina13 spune:
Niatza!
Vreau si eu un energizant in vena..fiimea asta noapte a stat treaza vro ora, am trezit-o eu cand am tusit..si iote asa in creier de noapte ea se rostogolea prin pat, mosmodea la cearceaf, ma ciupea, imi baga mainile in ochi..Oare sa mai intreb si pana cand o sa pape pe timp de noapte la 3 ore???
Probabil ca doar dupa ce o sa o intarc scapam de reprizele de supt pe noapte...
Many, drum bun si distractie placuta in vacanta!
Dankutza, am notat site-ul!multam
Chiar asa, vreau si eu poze de Lili si Lila, de Dozz, de burtica de Alexa
!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Niatza! Oare sa mai intreb si pana cand o sa pape pe timp de noapte la 3 ore??? ![]() ![]() Probabil ca doar dupa ce o sa o intarc scapam de reprizele de supt pe noapte... ![]() |
ai dreptate, nu se vor mai trezi sa suga la san atunci, dar se vor trezi sa bea apa... sa vada unde suntem, ca au visat urat, ca vor la wc.... etc. Eu nu sper la nopti complete de somn pana pe la 5-6 ani
EDIT:al meu s-a trezit de 3 ori noaptea trecuta, doar 1 data sa pape, in rest doar a lverificat daca mai am san.... dar am facut sport(* jos din pat, luat copchil, alaptat sau nu, pus copchil in pat. La 6.30 era treaz si cu chef de joaca. Acu doarme dus... da' eu bausi deja cafeluta...
![](plang.gif)
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
citat din mesajul lui Dozz Merci, Dankutza! Si eu am rugat-o sa imi explice cum se manifesta hipotonia in cazul nostru si mi-a zis ca: 1. nu sta in fund (cica e hipotonie la muschii coloanei vertebrale), 2. cand ii impinge palma sau talpa, nu prea opune rezistenta, ci isi indoaie mana/piciorul si e asa, mai mult bleguta. Eu nu prea vreau sa cred ca e ceva ingrijorator. |
Au! Stai ca mi-a intrat si mie cuiul.
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
![](chatterbox.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Vitamina C este un sirop ceva sau ce? De unde il iei?
![](buggy.gif)
![](bebic.gif)
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">
![](bebe.gif)