Prietene la bine si la greu - 22

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Asa, pentru ca e vineri, am una stupida sau poate nu, zic "stupida" pentru ca s-a mai discutat. Legumele/fructele aburite, fara cereale, carnita si alte minuni, cat timp pot fi pastrate afara, pe caldura? Scuzati bold-ul, nu am crize de personalitate, dar ma arde pentru ca sambata as vrea sa plecam departe si sa-i duc eu la copila mancarea facuta de acasa. Multumesc anticipat, va pup pe toate

Andre, azi nu e joi?

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Citat:
citat din mesajul lui padi

Citat:
Asa, pentru ca e vineri, am una stupida sau poate nu, zic "stupida" pentru ca s-a mai discutat. Legumele/fructele aburite, fara cereale, carnita si alte minuni, cat timp pot fi pastrate afara, pe caldura? Scuzati bold-ul, nu am crize de personalitate, dar ma arde pentru ca sambata as vrea sa plecam departe si sa-i duc eu la copila mancarea facuta de acasa. Multumesc anticipat, va pup pe toate

Andre, azi nu e joi?

Adriana de Laura (08.12.2009)

ba da,cred ca se grabeste sa plece in excursie

ps: o secunda ,dupa ce i-am citit mesajul,am crezut si eu ca-i vineri, m-am panicat ca n-am bagajul gata

Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui padi
Citat:
citat din mesajul lui AndreclujAsa, pentru ca e vineri, am una stupida sau poate nu, zic "stupida" pentru ca s-a mai discutat. Legumele/fructele aburite, fara cereale, carnita si alte minuni, cat timp pot fi pastrate afara, pe caldura? Scuzati bold-ul, nu am crize de personalitate, dar ma arde pentru ca sambata as vrea sa plecam departe si sa-i duc eu la copila mancarea facuta de acasa. Multumesc anticipat, va pup pe toate
Andre, azi nu e joi?Adriana de Laura (08.12.2009)
Mda, dovada prospetimii mintii mele. Eram convinsa ca e vineri si gata, plecam. Deci voi ziceti ca se strica repede? Uff Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

La multe lunite, fulgusori sarbatoriti zilele astea, Cezarica, Bubu, Mateiutz de 6 luni, Mateiutz de 7 luni, Laura!

Mi-am mai revenit, ieri eram rupta. Motivul? Am stat afara toata ziua, am mers la o prietena care are casa si cu exceptia catorva intrari in casa, am stat in curte. Nici asa nu a fost bine, la umbra tot cald era, asa am ajuns sleita de puteri inapoi acasa.

Am citit ca sunt bine italiencele si ca pregatesc o excursie de vis duminica, ma bucur pt voi. Timeea-micul-Sherlock a prins-o pe Dia in flagrant, e si normal, nu le scapa nimic astora mici! Simina, sunteti mai bine azi? Multa sanatate!
Iar Flavours e in asteptarea unor vremuri mai bune, sper sa vina cat mai repede ca sa gaseasca timp si energie sa ne mai scrie, ca are postari foarte interesante.
Lidia, mie mi-a placut sa fiu gravida, desi nu a fost usor, am stat si eu in pat, am avut emotii, ma rasuceam atat de greu in pat noaptea, ca preferam sa amortesc etc. Abia astept sa se intample din nou, desi tare ma tem ca nu va fi simplu deloc...
Multumim pt reteta de inghetata de banane, azi pun bananele la rece si maine la prima ora o sa o mananc pe toata!

Lumi, te admir ca ai vointa sa pui ceasul sa sune inainte sa se trezeasca Annabelle. Eu mi-am zis mereu ca asta ar fi o solutie ca sa am si eu dimineti cat de cat asezate si sa fiu in forma cand se trezeste micuta (mereu ma gandesc la ce imagine ii ofer dimineata, cu ochii carpiti de somn si cu parul valvoi), dar am pus in practica doar de 2 sau 3 ori... Bravo tie!
Nu stiu daca te ajuta, informatia fiind din Bucuresti, dar cand am pus centrala la noi, am mers la Distrigaz si era acolo o lista cu firmele care pot fi contactate pt instalari de centrala. Poate e o lista din asta si la voi, la gaz. Succes! Si bravo pisicutei pt dintisor!

Intrebati de geam/usa deschisa in timpul noptii. La munte cand am fost, era asa de cald ca am deschis geamul peste noapte. Nu s-a intamplat nimic rau. Acasa tinem deschise alte geamuri si usa de la camera copilului, in felul asta ramane o temperatura cat de cat rezonabila si ajunge si la ea aer proaspat toata noaptea. Cand am fost la spital, mi-au spus cei de acolo sa tin geamul deschis seara ca sa se mai racoreasca salonul; venind de la personal medical sugestia, m-am executat si am constatat ca nu s-a intamplat nimic rau. Ba dimpotriva, fetita a respirat mai bine. Parerea mea e ca atata vreme cat nu e curent, e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:

Chiara Ada, vita mia , Chiara creste
Odiseea plecarii noastre acasa

pt maine iti trebe alta, ca azi de joi

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Citat:
citat din mesajul lui AndreclujAsa, pentru ca e vineri, am una stupida sau poate nu, zic "stupida" pentru ca s-a mai discutat. Legumele/fructele aburite, fara cereale, carnita si alte minuni, cat timp pot fi pastrate afara, pe caldura? Scuzati bold-ul, nu am crize de personalitate, dar ma arde pentru ca sambata as vrea sa plecam departe si sa-i duc eu la copila mancarea facuta de acasa. Multumesc anticipat, va pup pe toate Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
pt maine iti trebe alta, ca azi de joi monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
Pregatesc una, de fapt o am pregatita de mult, dar imi era jena. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:

pt maine iti trebe alta, ca azi de joi

Pregatesc una, de fapt o am pregatita de mult, dar imi era jena.

na, amu, baga!

Mergi la inceput

Voi ati vrut-o, oricum la capitolul stupizenie sunt fruntasa. De ce sunt gaurite suzetele? Ca sa ramana detergent acolo cand le spamal sau de ce? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:

Voi ati vrut-o, oricum la capitolul stupizenie sunt fruntasa. De ce sunt gaurite suzetele? Ca sa ramana detergent acolo cand le spamal sau de ce?

incerc un raspuns: ca sa poata respira copiii daca si le baga invers in gura si li se blocheaza acolo? Acesta e un raspuns cu pam-pam, fireste, si am o senzatie ca o sa atac si eu topul perlelor cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Am si eu o rugaminte... n-am retinut de ce nu se amesteca branza cu fructele...dak are cineva salvat ..sau dak are cineva timp sa mai spuna si pt babe uituce
Ce legume mai dati voi la copii? ca eu sunt in pana de idei...
Diana astept poze cu rochita cadou
Lumi dak Annabelle doarme singurica inseamna ca ai fata mare. Felicitari pentru dintisorul nou si la pisicioasa. Sa pastrezi toate informatiile despre centrala ca sa le transmiti si altora
De Dymomo stiti ceva?

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput