Prietene la bine si la greu - 22

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

La Multi Ani sarbatoriti astazi!!!!!

Dankutza, merci de cinste!

Lidiutz, migdale crude, gheata peste, un pahar de whisky..un Glenfidish de ex...gheata dezlipeste coaja de pe migdale si sunt o nebunieee

Am uitat, facem o hemograma luna viitoare sa vedem cum stam cu Fe..

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Va pupam, va uram la Multi Anisori sarbatoritilor de sase, sapte lunite si ne bucuram ca am reusit sa va mai salutam

Asa multe subiecte s-au dezbatut de cand nu am mai activat ca o sa raspund aletoriu as usual
Mai intai, despre noi nimic nou sub soare, acceasi energie, zambete fara dinti si fara semne de dinti, alintari, plansete puternice de foame si somn. Mancarica merge foarte bine, deja mananca fructele crude, legumele foarte bine amestecate si cu carnita insa doar de 3-4 ori pe saptamana. La cereale am renuntat pt moment pt ca nu le vroia decat amestecate cu lapte si o balona. Din cate vad nu-i lipsesc dat fiind ca se satura f bine cu legumele si fructele din timpul zilei.

Am vazut fulgusori care deja nu mai plutesc ci efectiv merg , bravo, bravo, care se tarasc, care vorbesc si se rostogolesc. Va felicitam pe toti si va pupam tot inainte!

Am dat peste o revista pe care mi-am cumparat-o cand eram gravida si umblam prin tari straine si am citit un articol interesant despre borcanele avantaje-dezavantaje. Nimic nou sub soare, ideea este sa citim cu maxima atentie lista ingredientelor. Coque, albumina este continuta si in vegetale in special in cereale, deci as inclina spre rapita. Eu chiar cred ca legumele din borcanelele bio sunt atent selectionate si daca nu au ceva adaosuri, chiar merita in vacanta. apropos de reviste, Revista Mami este o mare porcarie dpmdv, articolele sunt copiate din alte reviste sau de pe net si cu greseli grosolane la traducere. Eu una nu m-as lua dupa ce scrie acolo.

Ca tot s-a vb de baby cook, eu din lipsa de spatiu de depozitare am ales sa nu-l cumpar si sa cumpar in schimb un steamer si un blender, care pot fi folosite si mai tarziu. steamerul este ideal, prepar legumele pt doua zile si fac si pt noi. Gustul si calitatea sunt total diferite fata de cele ale legumelor fierte. Se poate utiliza pt legume, fructe, carne, orezuri etc.

Trimit si mai revin!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Referitor la orele de plimbare... abia astept sa vina o zi mai ploioasa/racoroasa sau sfarsitul lui august ca...Pana ma foiesc eu...pana prepar fructele... pana hranesc copilul trece dimineata si nu mai apuc sa ies afara pe racoare..asa ca ramane doar iesirea de seara dupa 17-18 cand nu mi se mai pare asa de cald.
Laurici ca sa scot masa de noapte cineva m-a invatat asa: cand se trezeste sa nu-i dau sa manance din prima..sa ii dau intai suzeta(dak n-o vrea ca ii e foame sa insist) ca sa ii aman putin ora de masa. Dak se trezeste la 2 sa o pacalesc pana pe la 2.30 cu suzeta...sau alta metoda. Faci asa cateva nopti..si ai sa vezi ca se va trezi apoi la 2.30 O mai lasi cateva zile sa se trezeasca la 2.30 si apoi o pacalesti cu suzeta pana la 3...si tot asa pana ii modifici ora de trezire la cat iti convine tie. Sper sa funcitneze si sa te lase rechinasa sa dormi. Cand am vrut sa-i modific ora...n-a mai fost cazul ca si-a modificat-o singura ... iar de mai bine de o luna se trezeste in jur de ora 6 prima trezire..mananca si mai doarme pana pe la 8-9 depinde de chef.
Trimit ca sa nu pierd mesajul, vad ce face supa si revin

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neata

of, tot pe fuga sunt, luni m-am labartat ca a fost soacra-mea cu Iulian, acuma ciu-ciu, tot dupa el. dar incerc si eu 2 vorbe.

imi venise ieri ideea ca putem pune mancarica de bebe la borcan, tip conserva. adica o preparam, apoi asa calda pusa in borcan cu capac etans si borcanul fiert pe baie de apa 20 de minute. si tine asa f bine destul de mult timp. asta e o idee, poate pt excursii mai scurtute... eu una nu am gasit borcanel sa-l pot cumpara . m-a trezit ieri din planul asta al meu, Capisoneasca (ne-am vazut in parc) atragandu-mi atentia - pe buna dreptate - ca e cam preparata termic mancarea in felul asta, dar ma gandesc ca poate tot e mai buna decat borcanelul (asta pt cine face mofturi la borcanele, pentru cine nu, cred ca alea sunt o solutie tare comoda de vacanta).

Cezarica

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dana.n - da, eu am luat cutia 3 cereale bio (orez, porumb, tapioca) si desi pe ele scrie ca se fac cu lapte praf, le-am facut cu apa fiarta si racorita. David e teribil de frumos

Many drum bun si petrecere frumoasa

Dozz - ai de ieri PM de la mine legat de fier, vad ca nu l-ai citit.
Iulian a inceput sa stea in fund dupa 6 luni, iar nesprijinit abia pe la 7. Trimite piticii la mare, la plaja
Cantecul cu batistuta, mare porcarie . cantecele despre abuzuri

Diana - merci de lamuriri... eu i-am dat fructele doar crude pana acum, cu exceptia lui mango, pe care l-am aburit, si nu mi s-a parut ca are vreo pretentie. insa evit cat pot sa spun: i-am dat x sau y si nu are imic, ca sunt omultime de chestii care dau efecte in timp.
ce fain mere Timi, dar pare ca era ceva mai marisoara? sau mi se nazare mie? oricum, ala e mers, nu tarare ca rama cum face al meu

fetele cu fierul, cred ca si in suc de mar merge, nu? zic si eu...

Ralu_seby - eu i-am dat lui Iulian fulgi de orez abia acum 2 sapt, nici vorba sa incep cu ei si el la 6 luni avea 7.6 kg (si la inceput nici nu i-am dat zilnic). in cate o zi i-am dat fulgii astia cu lapte de la mine, dar cum scot tot mai greu si m-am mai gandit si la faza cu amestecul... na, i-am facut cu apa. orcum am renuntat la orezul simplu, am trecut la cele 3 combinate si astea parca au un pic de gust. branza de vaci inca nu am introdus, urmeaza.
asta e ce am facut eu, bine sau nu... eu sper ca bine

nu apuc sa zic mai multe, dar am vazut toate pozele cu toti copilasii frumosi si reusiti si va pup pe toate, amintite si neamintite. plec la legumele de zi cu zi

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Sa traiasca fetele mele preferate, am vrut sa va las frapucinele de rigoare, desi cred ca trec sa va las niste gheata de acum incolo. Nu am mai apucat ca a trebuit sa alerg la control, suntem bine, multumim lui Dumnezeu. Cred ca de acum ma pot bucura de "mama" si eu. Dozz Nu ai cum sa scapi, eu chiar sunt curioasa cum arata "fata" care scoate atatea chestii destepte, asa ca dupa we n-ai scapare. Many Distractie placuta! Dana David e un minunat, sa-ti traiasca in sanatate! Dankutza Multumim de cinste, sa traiasca Cezarica, sa creasca mare si frumoasa! Ralu Saru mana de intrebare, suntem bine cu totii. Buni e calma, dar acum sunt aici surorile ei si are pe cine ... bate la cap. Nu m-am gandit la supa la beikuk, nu cred ca merge, pentru ca din cate stiu eu, ar trebui sa fiarba minim o ora. Na, cam atat m-a dus mintea. Ne-am decis pentru excursie pe duminica, nu stiu ce fac cu pitica la 45 de grade, dar trebuie sa le arat matusilor si ceva frumos, ca pana acum au vazut doar casa. Cred ca pun o valiza de haine, uscator de par in masina nu merge si ne-om descurca. Sper din inima s ava pot oferi o sesiune de poze tare tare frumoase, pentru ca mergem intr-un loc unde a ramas o particica din sufletul meu, dupa ce marea parte mi-am lasat-o la Timisoara. Va pupam cu mare mare drag. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ma intreba careva daca nu se supara Timi ca-i fac altcuiva rochita, nu stie ca lucrez cand nu-i ea acasa.
Mie mi s-a stricat masina, acu mestereste sotul la ea dar slabe sperante sa se prinda desi el ii tare repara tot. Deci albastra situatia...

Cu mancarica in parc eu am iesit spre un an abia ptr ca ei is nascuti in mai, iarna nu ieseam cu papa afara. Nu se mai moscoleau asa tare la un an. Mancarea o puneam in geanta termo si nu se altera. Ii dadeam imdiat ce ajungeam in parc, deci practic 30 min maxim o ora statea acolo.

Borcanale cum zice Monis am facut si eu, dar mai ales alea cu cartofi se faceau horror. Nu se stricau dar aveau un aspect buretos. Borcanele se gaseau intr-o vreme la Metro, micute cu capac cu filet.
Timi avea acolo 7 luni si 11 zile, atunci a luat-o ea in 4 labe.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

As vrea sa am un umar pe care sa .Sunt sigura ca aici al gasesc.
Simt ca nu mai rezist, vreau o mana de ajutor, sau macar o vorba buna.De ce???...pentru ca nu mai stiu ce sa- fac fetii, toata saptamana trecuta a avut temperatura,nu a ajuns la febra, de aceea am zis ca face de la dinti (cea mai mare a fost 38.0), DAR, asta a fost pana ieri, cand mi-a facut temp 38,9, i-au aparut mucisori din senin si a inceput sa tuseasca....azinoapte am facut planton langa ea ca nu mai putea sa respire de mucisori, si a plans mult, si temp nu-i scadea sub 38.6....i-am pus sotetute cu otet, am impachetat-o in prosop ud...nurofen...novocalmin...intr-un final am linistit-o pe la 4 dimineata

Pe la 9.30, cand s-a trezit, am incercat sa-i dau fructele, si nici nu am apucat sa-i bag lingura in gurita ca mi-a vomitat in jet tot laptele de la 6....atunci am imbracat-o si-am plecat cu ea la Budimex, unde a vazut-o doctorul ei si a zis ca plamanii nu au nimic dar are rosu in gat si febra de care trebuie sa scapam repede.Mi-a dat amoxicilina,nurofen si pivalone
De-ar fi asta tot poate n-ar fi asa capat de tara ,DAR,...
Am intrat in casa, am pus-o in canapea ca sa intru in bucatarie sa-mi las cumparaturile(adica pt 3 secunde), si , desi avea paravan din patura,a cazut din pat...IARASI.......am innebunit cand am vazut-o jos.......dupa ce ca era necajita saracuta, a mai si cazut, noroc ca de data asta a cazut pe covor......a plans de mi-a rupt sufletul, ........doamneeee ce-a mai plans....APOI,(dupa ce s-a linistit) incercand sa-i dau ceva sa manance, o apuca kk.....a facut diaree de s-a murdarit pana in talpi, si mirosea ungrozitor (niciodata nu a mai mirosit asa ).....
La ora 15 avea 38,4 , i-am dat nurofenul, mancarea nu a vrut-o, i-am pus supa in bibe, a baut asa si a adormit. Sa vedem cand s-o trezi ce temp are
Problema mare este nasucul, ca nu poate respira de mucei, si vai de mine cat ma chinui sa-i pun ser si picaturi....azinoapte la 3 eu ai trageam mucii cu aspiratorul

As vrea sa am pe cineva cu mine, ma omoara cu plansul ei...tot timpul plange si spune numai mamamamama....pana nu o iau in brate nu se opreste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Ooof, Siminuta ce povestesti tu acolo..
Incearca sa te linistesti, daca te ajuta sa iti spui oful aici, fa-o fara sa te gandesti de 2 ori. Sper ca Maya sa fie mai bine cand se trezeste. Cred ca de la starea de rau si febra a vomitat saracuta...despre cazatura....las ca trece pana se marita..si fi-miu a cazut pt a 2-a oara...de pe masa din bucatarie din bouncer direct pe gresie...dar i-a trecut..incearca sa nu te invinovatesi acum, puiuta are nevoie de tine in aceste momente. E bine ca dr. a zis ca e doar un rosu in gat. Trece..cu o mamica asa grijulie ca tine sigur va da inapoi.

Va pupic si va imbratisez strans pe amandoua!!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

simina, imi pare rau sa aflu ca micuta ta e bolnavioara. Inteleg ce simti cand o vezi cum nu poate respira. Iti doresc sa depasiti repede momentul si sa ne dai curand vesti bune. Putere mamico si sanatate multa printesei

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput