Ii dau Aptamil 1 de la Milupa. De mancat mananca in jur de 100 ml chiar 120/140 uneori, iar cateodata doar 80. Nu il tin infofolit la caldurile care sunt afara..doarme in body cu maneca scurta. Ma tot gandesc ca e de vina caldura de afara. Azi mai mult a motait decat a dormit, acum vad ca doarme de o jum de ora. Insa sunt o fericita ca noaptea se trezeste o data, max de 2 ori depinde la ce ora adoarme. Cred ca este si rasfatat, pentru ca ziua nu adoarme decat leganat. Din pacate i-am facut acest invat ca de e primul copil.Insa ma gandesc ca toti copiii au cate un invat: adorm pe picioare, in bratele mamei, leganati in patut. . E si un copil activ, in sensul ca ii place enorm sa te joci cu el, poate si de aceea sta atat de mult treaz ziua. Insa, va marturisesc ca ma simt epuizata. E greu sa nu aiba cine sa te ajute. Sotul lucreaza 12 h pe zi, si sunt momente cand mi-as dori sa am un ajutor alaturi de mine. Insa trec toate, asa e fetelor?
incearca sa intri pe un subforum unde sunt mame care au bb de varsta copilului tau...acolo vei avea parte de mai multe sfaturi...cat are bebe tau..sa te indrum catre un topic...de aici
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |