FIV la Sibiu (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Simo tu cam cand preconizezi sa ajungi la Sibiu sa faci Fiv-ul? Eu cred ca pe la mijlocul lui iulie ajung pt monitorizare daca totul va merge bine.

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Eu cred ca ajung in a 2-a parte a lunii , pana atunci ma gandesc la tine , sa ai ovocite bune .

Mergi la inceput

Simo si eu tot prin acea perioada cred ca o sa ajung
Vreau si eu o parere de la fetele care au luat Marvelon pt inhibare. Eu am luat deja doua zile, iar in prima zi am avut stari de voma, iar dupa a doua pastila, la cam 6 ore am vomat. Ati patit asa ceva?
Ati mers mai departe cu tratamentul? Este normal? Se intampla doar cateva zile pana ma obisnuiesc cu el, sau va dura acesta stare pe toata durata?
Astept de la voi cu un sfat, va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa75 spune:

buna fetelor, m-am inscris si eu in cursa FIV iulie, dar eu am inhibarea cu Diphereline in z 21(adica am facut-o vineri 18 iun), deocamdata nu am remarcat nimic deosebit.
Iaura21- poate nu este totul pierdut, asteapta rez de la beta.

Mergi la inceput

Buna raisa!
Si tu cu ce tratament de stimulare continui? Tot cu dr I faci FIV-ul?
Sa-ti dea DD o productie buna. Pumnii sunt stransi pt tine.
Oare nu era mai bine si pt mine inhibarea cu Diphe in Z 21?
Eu nu am luat niciodata AC. Imi este groaza cand trebuie sa iau marvelonul. Dar asta este, trec eu si peste asta numai sa iasa bine in final.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle99 spune:

gabri-ela eu am facut inhibare cu Marvelon, am avut si eu niste stari mai aiurea asa, un fel de tensiune si ameteala, dar nu stari de voma. Poate ar trebui sa vorbesti cu medicul, eu stiu, ca daca ai varsat la scurta vreme dupa ce l-ai luat poate sa nu fi avut timp sa se asimileze, ma gandesc si eu. Dar in prospect te-ai uitat , scria de efecte secundare ca stari de voma ?
Medicul decide, nu stiu in functie de ce, daca folosesti marvelon sau altceva la inhibare. Iti doresc sa te simti mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Gabi suna-l pe dr. si intreaba-l de ce te simti rau dupa Marvelon ........dupa AC cu ce vei face stimulare ?

Mergi la inceput

fetelor am sunat la SSibiu si Vichi mi-a zis sa merg in continuare pe el. Probabil pana se acomodeaza organismul. Eu am vomat dupa 6 ore, asa ca efectul si l-a facut. Aseara dupa a treia pastila nu am mai vomat. Merg in continuare pe el. Mi s-a zis ca daca ma simt rau in continuare, sa anunt. Inca chiar mi l-a mai prelungit pana in Z23.
Oare apoi peste cam cate zile imi vine CM. La voi cum a fost? Probabil mi l-a prelungit pt ca Z21 cadea vineri si sa nu-mi vina duminica. Cred eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabri-ela

fetelor am sunat la SSibiu si Vichi mi-a zis sa merg in continuare pe el. Probabil pana se acomodeaza organismul. Eu am vomat dupa 6 ore, asa ca efectul si l-a facut. Aseara dupa a treia pastila nu am mai vomat. Merg in continuare pe el. Mi s-a zis ca daca ma simt rau in continuare, sa anunt. Inca chiar mi l-a mai prelungit pana in Z23.
Oare apoi peste cam cate zile imi vine CM. La voi cum a fost? Probabil mi l-a prelungit pt ca Z21 cadea vineri si sa nu-mi vina duminica. Cred eu.

Stai linistita Gabi! Si eu am luat Marvelon tot 23 de zile! Ultima zi am luat pe 22 noiembrie, iar CM a venit pe 25 noiembrie. Dl doctor zicea ca vine la 2-3 zile dupa ce intrerupi.
Eu nu am avut nici un efect advers de la marvelon, dar mai luasem de vreo 2 ori inainte, dupa niste inseminari care sa lasasera cu chisturi.

Bafta multa !

danaisa20 fericita 22+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

dragele mele ,acum sunt total in ceata...dupa un test de pp negativ un ciclu in toata regula ,am beta 56,8...ce mai inseamna si asta ca io deja m-am consolat ca nu a fost sa fie si am mers mai departe ...dar nu am pus utro decat inca vreo zi dupa
acum ma duc sa iau repede un test de pp care o sa iasa negativ si ce sa mai cred????ca am pierdut sarcinuca sau ce-o fi aia inainte de asti de ea?/
helppp

"intr-o noapte am visat un fluture care a adormit si m-a visat pe mine si nici acum nu stiu daca sunt eu sau fluturele care inca m-ar visa"

Mergi la inceput