FIV la Sibiu (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mocanitza spune:

adipapazi: nu am stiut ca este bine sa verifici progesteronul...doctorul nu mi-a spus nimic!!

intrebarea ta a venit la fix...pentru ca eu ma tot intreb de cateva zile daca nu trebuie sa mai fac analize ca sa-mi dau seama de ce se intampla acolo...pana la urma cum afli cauza ...de ce nu s-au prins? si beta la fel de mic ca data trecuta...asta nu este bine. Uneori vrei sa-l intrebi pe doctor...dar nu sti care sunt intrebarile care trebuiesc puse...banuiesc ca intelegeti ce vreau sa spun.

ca raspuns la mesajul meu dl. doctor a spus: Trebuie sa va avertizez ca din pacate timpul pentru dv reprezinta o mare presiune datorita varstei, astfel incat ar fi bine sa reluati procedurile cat mai repede deoarece s-ar putea ca peste 1 an, ovarele sa nu mai functioneze...

danaisa20: ce sa spun ...sunt la pamant, nu mai pot sa vad luminita de la capatul tunelului. Probabil ca nu as fi atat de afectata daca as avea banii necesari ca sa merg mai departe.... Abia peste un an voi avea bani pt o noua fertilizare si intre timp trebuie sa-mi scot trompele neaparat, dar este greu de luat aceasta decizie.

raisa75, iaura21, yarrina, multumesc pentru cuvintele frumoase.

adipapazi: doctorul a spus ca intarzierea este din cauza tratamentului, si a avut dreptate dupa 3 zile de la intreruperea tratamentului a venit nedoritul CM lunar cu niste dureri de burta pe care nu le-am avut niciodata...parca nu era de ajuns durea mea...

sunt tare bulversata...peste 3 sapt voi avea 41 ani si o groza de intrebari imi umbla prin mansarda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Draga Mocanitza, chiar ca mi se rupe sufletul sa aud asa vesti bulversante. Problema asta cu banii e tare nasoala, mai ales in vremurile astea! Trebuie sa iti faci ordina in ganduri si sa te ridici! Incearca sa iti gasesti drumul TAU! Si ia-le pe rand...!Eu sunt alaturi de tine si iti doresc muuulta sanatate si incredere in sansa ta!

danaisa20 fericita 21+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Mocanita mie mi-a recoltat progesteronul acolo la clinica inainte de punctie. N-as putea sa zic care a fost rezultatul pentru ca dr l-a luat el direct si nici n-a mai pomenit de asta. Ca si dozaj de progesteron eu iau de atunci zilnic cate 200 Utrogestan de 3 ori pe zi, intravaginal. Si cred ca o sa-l iau pana la 5 luni. Intreaba-l orice iti trece prin cap ca sigur te va lamuri.

fericita!! 13+ cu si... sau ...cand se va plictisi de stat in cap si ne va arata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

iaura, PGR ajuta la fixarea sarcinii. de aceea ni se da utrogestan. numai ca unele femei il sintetizeaza mai greu. de aceea iau doze mari de utrogestan/crinone sau fac PGR injectabil. eu mereu aveam PGR mic la analizele uzuale si am avut o obsesie la fiv. l-am facut in ziua cu ET sa vad daca e bine, apoi nu l-am mai repetat. dar unele fete il repeta la cateva zile de la ET si suplimenteaza. totul trebuie facut IN COLABORARE CU MEDICUL, NU DE CAPUL TAU.

Adi +14

darga mea , crede-ma ca stiu cum sta treaba cu utrogestanul si de ce se da...doar sunt in randul "aspirantelor" la BB de vreo 5 an ...dar credeam ca altceva vroiai sa spui despre analiza PRG care oricum mie mi-a iesit normala de fiecare data si oricum nu am de gand sa fac ceva fara acordul dr.(care nu mi-a spus ca ar tb. sa -mi determin prg.)sau DE CAPUL MEU, vb. si io pe aici din lipsa de altceva...my mistake

"intr-o noapte am visat un fluture care a adormit si m-a visat pe mine si nici acum nu stiu daca sunt eu sau fluturele care inca m-ar visa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Mocanitza, nici pe mine dr nu m-a pus sa fac progesteronul nici la punctie, nici dupa ET. L-am facut doar in prima zi de CM, inainte de a incepe stimularea! Atat! Acum, eu zic , ca il poti intreba daca acesta ar fi putut fi o cauza de nereusita in cazul tau! Si sigur cred ca iti va da un raspuns pertinent!

danaisa20 fericita 21+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

mocanitza, stiu ca unele fete fac PGR la 2-3 zile intre ET si beta pt ca au aceasta problema. dar asta nu inseamna ca asta e cauza. niciun dr n-o sa iti spuna concret de ce. de-aia si procentajul mic de reusita.
trebuie sa te mobilizezi, gandeste-te ca faci tot ce iti sta omeneste in putere. macar nu ai ce sa-ti reprosezi. sau poate faci FIV pe ciclu natural, ca sa eviti costurile stimularii? la giulesti, in bucuresti, preturile pt asa ceva sunt acceptabile(cateva sute de euro).
nu vreau sa te necajesc, dar la adoptie te gandesti? cel putin la mine asta era planul B.
nu se poate ca Dumnezeu sa nu vada prin ce treci. va veni si ziua fericita pt tine.

iaura, ai intrebat si am raspuns. nimic mai mult.

Adi +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

adipapazi mea culpa, dar sunt imbuibata cu hormoni si o mai iau pe aratura...sotul meu e plecat mai toata ziua si eu sunt cam nevorbita asa ca mai intru pe aici dar o s-o fac mai rarut...
fetele mai vechi, unde umblati , la? ce va pasa ,noi stam la clocit si nici macar afara nu poutem iesi ca e prea cald si nu face bine la ce-o fi in burtica...iar in pat nu pot sta toata ziua ca nu am stare ,of asteptarea asta e cea mai grea

"intr-o noapte am visat un fluture care a adormit si m-a visat pe mine si nici acum nu stiu daca sunt eu sau fluturele care inca m-ar visa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria76 spune:

Mocanitza, cuvintele nu-si gasesc rostul, dar sa stii ca nu esti singura in aceasta situatie. Diferenta intre noi este doar varsta, rezultatele sunt aceleasi. La ET Bhcg 2,36, la FET bHCG <1,20.
Am facut si analizele de trombofilie si anticorpii antifosfolipidici care par a fi bune. Nu se cunoaste cauza.
Eu mai am 2 congelati, dar inainte de a merge la FET m-am hotarat sa refac analizele de secretie si PAP, care si acestea au iesit OK. D-na dr. ginecolog (la merg acum la recomandarea Danaisei) mi-a recomandat 3 luni la CM antibiotic, fara stres, iar dupa FET sa raman o noapte in Sibiu, ceea ce eu nu am facut niciodata.
Bani nici eu nu am, nici pentru primul FIV nu am avut, am facut imprumut pe 4 ani la banca.
Sper ca te ajuta cumva faptul sa stii ca nu esti singura in situatia asta, dar eu ma rog la Dumnezeu si cred ca intr-o zi se va indrepta cu gandul si spre noi. Te pup si eu alaturi de celelalte fete si capul sus, ca undeva acolo sus cineva ne iubeste si pe noi, dar ne va arata atunci cand va veni randul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

daria si mocanitza, sunteti foarte incercate si puternice si de aceea va va ajuta DD. va tin pumnii stransi de tot.

iaura, hai cloceala cu spor! uita-te la back-up plan cu j. lopez, care face inseminare si ramane gravi cu gemeni!asta face si in film, si in viata gemeni!

Adi +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Care mare? Mie nu-mi da voie dr sa merg la mare, poate totusi pacalesc hustband-ul sa mergem 4 zile cu promisiunea de a sta la umbreluta.
Daria da, e bine sa stai macar o noapte acolo. Eu am stat 2 nopti. Desi dr spune ca nu conteaza pentru ca embrionii stau foarte bine acolo prin niste reactii chimice si n-au cum sa 'cada'.
Mocanita . Stii vorba aia...toamna se numara bobocii! Asa ca sa vezi tu ce numaram noi toamna asta.

fericita!! 14+ cu si... sau

Mergi la inceput