FIV la Sibiu (14)
Raspunsuri - Pagina 4

cristina_12 spune:
Buna fetelor,
Eu m-am intors ieri de la Sibiu. Povestea de pana acum este cam asa: miercuri la prima ecografie dr mi-a spus ca sunt multi foliculi si mi-am scazut doza la 125 unitati de Puregon; sambata, la a2-a ecografie foliculii mari aveau 16 mm si erau "multi" (a zis ca nu poate zice cati) si ca mai probabil o sa fac hiperstimulare. Ieri am facut punctia unde s-au extras 28 de ovocite. Spermograma a fost de 3 milioane (un pic mai bine decat de obicei); azi m-au sunat de la clinica si am 14 embrioni. Pentru transfer va trebui sa ma duc la Sibiu din nou vineri sau duminica. Oare e deschis duminica?
Johanas si tu ai avut multe ovocite, cum te-ai simtit dupa?

yarrina spune:
Cristina e deschis si de Craciun daca atunci trebuie sa faci transferul. Multa bafta!
fericita!! 13+ cu
si...
sau
...cand se va plictisi de stat in cap si ne va arata

danaisa20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabri-ela danaisa tu din ce zi a CM ai inceput stimularea? In ce zi ai fost chemata la prima eco si pana in ce zi ai facut gonalul? Anul acesta va fi un an roditor pentru mine ![]() |
Gabi, eu am inceput stimularea cu gonal F din a treia zi de CM. Am facut stimulare 8 zile cu gonal, iar in ultimele 3 am facut si Orgalutran. Prima eco a fost in ziua a sasea de stimulare, respectiv ziua a opta de CM. Apoi am revenit peste 2 zile la control 2 si peste alte 2 zile - punctie.
danaisa20 fericita

cu

danaisa20 spune:
Cristina multa bafta!
Si baga muuulte lichide in perioada asta!
danaisa20 fericita 20+
cu

misspii spune:
Cristina,bafta multa si cum vrei tu asa sa fie.Pupici!!!!!!
Sa auzim numai de bine.
Sa ne povestesti tot sa stim ce ne asteapta ....

johanas spune:
Sal'tare la fete,felicitari Yarinuta sa vezi tu ce norocoasa esti ca o sa ai baietel si fetita.Felicitari si fetelor care s-au numarat outele Iaura si Cristina.Iaura la ce ora mergi maine sa-ti iei omuletii acasa,ca si eu merg la clinica pe la ora 14,poate ne-ntalnim.Cristina dupa cate ai vazut si eu am facut hiperstimulare m-am simtit rau si inainte de punctie si dupa,am avut dureri de ovare iar dupa punctie tot abdomenul ma durea si aveam o burta mare...mare dar am consumat multe lichide,lasa nu te speria ca trec toate si mai ales cand rezultatul este unul pozitiv .

johanas spune:
Danaisa nu fi suparata ca nu o simti inca pe bebita, sigur misca dar inca nu se simte tare ,la inceput simti ciudat miscarile .Yarina mai ai greturi?Eu am zile cand nu pot manca nimic si mirosurile ma omoara.La sarcina cealalta am vomat toata sarcina de trei ori ,acum sunt dezastru ,dar scopul este nobil si ma bucur chiar si de greturi.

gabri-ela spune:
Fetelor cate unitati are in plus un PEN de gonal de 900, dar del de 450??
Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Mocanitza spune:
beta f mic 1,2..sunt atat de dezamagita, chiar nu ma asteptam la asta! CM-ul lunar a intarziat 5 zile...nu stiu ce sa spun, ce sa cred...normal ca ma intreb de ce??

yarrina spune:
Mocanita imi pare foarte rau. Mai multe nici nu are rost sa spun.
Johanas cam cu 3 zile inainte sa fac 12 saptamani mi-a trecut ce a fost mai rau. Acum am usoare greturi dimineata dar fara voma. Si pot sa mananc cam orice...mai putin carne de pui pe care inca nu pot nici s-o vad macar.fericita!! 13+ cu
si...
sau
...cand se va plictisi de stat in cap si ne va arata