FIV la Sibiu (14)
Raspunsuri - Pagina 10
cristina_12 spune:
Buna fetelor,
Ieri m-am intors de la Sibiu dupa ce am stat internata acolo 1 saptamana. Duminica am facut transferul cu 2 embrioni frumosi (din pacate nu am avut de inghetat pentru ca nu s-au dezvoltat). De marti am avut dureri mari de burta si balonare, greturi si am sunat la Polisano si dr Chicea mi-a zis sa ma duc sa ma vada. M-a vazut miercuri si a zis ca am hiperstimulare, ca ovarele sunt mari, ca am lichid in burta destul de mult si ca ar fi mai bine sa raman internata. Mi-a facut analize si mi-a dat albumina pe vena si injectii in burta. Sambata m-a vazut din nou la eco si a zis ca lichidul a crescut si a zis ca ar fi bine sa il scoata(mi-a zis ca sunt gravida ca prea repede creste); asa ca mi-a bagat un ac in burta si a scos cam 2 litri de lichid galben. Dupa aceea m-am usurat, am continuat perfuziile si injectiile si mi-a zis sa beau multe lichide. Marti am facut HCG care era 301,6 si mi-a zis ca mai probabil sunt gemeni. Ieri mi-a facut o noua ecografie si a zis ca nu s-a mai acumulat lichid in burta si m-a lasat acasa cu Aspenter, Utrogestan si sa beau lichide multe. Sper sa nu ma apuce iar durerile si balonarile ca pleaca si dr Chicea la ceva congres. Ecografia o sa o fac pe 6 iulie cand se intoarce dr Ispasoiu din concediu.
Cam asta a fost povestea mea de pana acum.
yarrina spune:
Cristina felicitari!!!!!
Mona eu am facut Diphereline in Z21 de CM iar dupa 14 zile am inceput stimularea. Multa bafta!!!
fericita!! 15+ cu si... sau
gabri-ela spune:
Cristina imi pare rau sa aud prin ce ai trecut tu in toata aceasta perioada, dar totodata ma bucur nespus pt reusita ta. Cred ca acum nu mai conteaza nimic si toate acele neplaceri se vor uita.
Tu ce tratament ai urmat, si care au fost pasii pe zile. Este graznica hiperstimularea, nu?
Ma bucur tare mult pt reusita ta si stai linistita in aceasta perioada
Anul acesta va fi un an roditor pentru mine
monaramona spune:
yarrina sper sa te urmez ,am mari emotii si nu mai am rabdare cand stiu ca se apropie..parca vad si acum cum umpleai forumul de tot felul de lucruri ca te plictiseai acolo la sb cand stateai si ne tot povesteai ..ce a mai trecut timpul esti graviduta cu acte in regula ..vin si eu..cu ce ai facut stimularea ca nu mai tin minte?
cristina ..totul trece si se uita ..tu sa fi sanatoasa si sa fie lipiciosi 9 luni..iti tinem pumnii
bitzi ajutor nu mai am rabdaree.pe unde esti?
iaura21 spune:
corina ,bravo !!!
ai trecut tu prin multe dar ai reusit pana la urma..culmea mai toate fetele hiperstimulate reusesc sa ramana gravi...ce mai conteaza o ascita sau dureri de ovare daca e bine pana la urma...sa ai grija de tine ca io nu prea am avut si de la beta 56 am ajuns la nimik in cateva zile (am aflat mult prea tarziu rez si poate oricum nu era bine ,asta e...)
io luna viitoare am unda verde la transfer ,dar inca nu am facut eco si ma cam dor ovarele...
"intr-o noapte am visat un fluture care a adormit si m-a visat pe mine si nici acum nu stiu daca sunt eu sau fluturele care inca m-ar visa"
yarrina spune:
Mona stiu cel mai bine cum e cu rabdarea. Dar am fost hotarata...imi amintesc ce planuri diabolice imi faceam cand dr imi spunea ca nu am raspuns bine la stimulare. Nu vroiam sa plec acasa cu nici un chip. Si am reusit. Eu am facut stimulare cu Puregon 175...225...250. Imi schimba la 2 zile doza.
fericita!! 15+ cu si... sau
cristina_12 spune:
Multumesc mult pentru urari
La mine protocolul a fost asa: am luat Marvelon din 6 pana in 23 mai apoi Puregon 175 unitati timp de 5 zile si apoi 125 unitati inca 3 zile. Am mai luat si Orgalutran 3 zile (de cand mi-a scazut doza de Puregon). Am avut 28 de ovocite din care s-au format 14 embrioni iar la transfer au rezistat doar 2, restul nu s-au dezvoltat (din cauza spermogramei). Iar dupa asta a urmat toata povestea cu hiperstimularea dar a meritat. Sper sa fie bine mai departe, incerc sa gandesc pozitiv, sa nu mai stresez. Sotul vrea sa ma rupa de lume si sa mergem peste week-end undeva la munte.
raisa75 spune:
gabri-ela- multam, multa bafta si tie si celorlalte care au intrat in hora de iulie.
Eu sunt la dr I, am facut inhibitie cu diferelin, ceva dureri de ovare de azi, si de titi, dar astea le aveam in mod obisnuit inainte de urati, un pic de balonare in rest nimic. Maine -poimaine trebuie sa apara menstruatia ,daca nu influenteaza cu ceva diferelinul.
Stimularea trebuie sa o fac cu gonal 225, dar nu stiu din ce zi.
Cu procurarea Gonalului o adevarata aventura, pen de 900 ui nu se gaseste, abia mi-au gasit prin comanda la sensiblue 2 penuri de 450 ui, sunt disperata, am intrebat peste tot si nici macar de 75 nu se gaseste. Sper sa o rezolv pana la urma.
cristina 12- felicitari
e de bun augur o reusita mai ales pentru noi cele in focuri.
raisa75 spune:
Fetelor mie dr nu mi-a zis sa fac progesteronul in z1, o fi nevoie?, si daca z1 pica sambata ce fac?
monaramona spune:
la sensiblu a zis dr i ca gasim tot ce ne trebuie ..apropo: el vine la clinica pe 5 iulie
raisa daca dr nu ti-a zis inseamna ca nu trebuie sau ca sa fi mai sigura suna si vei afla tot ce te intereseaza