Nazdravani de prin 2003 *3

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli
v-am zis eu ca am baiat cu plete?www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
facem trupa de baieti pletosi! ia sa merg la puricat toate pozele, sper sa fie destule;)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Wow, Buli, si ce baiat
Mie-mi plac pletosii, am incercat in iarna o varianta de par mai spre lung la Radu, dar asa transpira de rau la cap, ca era fleasca noapte efectiv, trebuia sa ma scol sa-l sterg de cateva ori si am renuntat. pentru damblaua mea sa aiba par lung nu merita asa chin pe el.
Pare si inalt, cat are? Super

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

placut tot ce-am vazut, ah si soarele ala din cipru..la noi ploua.dana, asa-i cu obiceiurile si pe la voi si pe la noi vad. aici gradinita se incheie pt prescolari undeva pe 25 iulie, si pe 18 august se incepe scoala. daca parintii muncesc pot lasa chiar si dupa "absolvire" copilul la gradi. dar de obicei nu o fac, mai sunt cazuri de mame singure, care au si job si nu au alt ajutor.noi planuim in perioada respectiva niste iesiri si excursii micute. in hamburg la zoo si acvariu, muzee, o excusrie cu barca pina in danemarca si dormit in cort pe plaja acolo, poate o tura la legolandul din danemarca ca-mi este mai aproape, la un prieten de-al lui care e in clasa a doua.sa nu uit sa va zic o intimplare haioasa. i-a cazut si lui aldo primul dintisor, in sfirsit:) ca tare asteptat moment a mai fost si cum era ora 8 seara, nah de unde sa ia zina maseluta un cadou? s-a dus sotul la o benzinarie si surpriza nici o masinuta, jucarie nimic! a gasit doar un set walkie talkie si l-am pus alaturi de perna impachetat frumos. super cadou, bineinteles, bucurie mare, ne-am bizit cu el peste tot si chiar e bun, e ceva inainte de telefon, ideal pt distante mici. de ex cind bintuie cu ceilalti baieti prin port, care nu e mare chiar micut ca nu trag acolo vapoarele mari si feriboaturile ori pescadoarele, e un port privat micut dar orisicit. ori l-am folosit in parcul de animale, unde stie orice poteca, si uite asa ne biziim de mama focului plus ca si el se simte independent, mindru de el ca e la ceva distanta. nu mare ca-i vad sapca mereu, noroc ca-s inalta si ma ridic ca o girafa dupa el:).in fine si cum ne biziam noi in port, hop ca apare pe acelasi canal un alt baietel. Leo de 8 ani:). si au vorbit si s-au tot intrebat vreo ora si pina la urma si-au dat intilnire, eu cu urechea pe ei acolo, ca discutia se auzea si in dispozitivul celalalt care era la sot si aldo linga mine surprins de intimplare, ma tot intreba una alta. si pina la urma a venit baietelul la gardul portului cu taica-su in urma, cica o luase razna leo, prindea numai de la geam si mama-sa nu a mai putut face altceva in ora aia decit sa-l tina bine de turul pantalonilor, ca atita ce era prins de discutie Leo stind agatat la geam:)si uite asa a venit si mama cu fratiorul de un anisor si am stat amindoua familiile la cafele si prajituri, imprieteniti asa de original de catre copii. pt amindoi baietii a fost asa ceva ca-n filmele cu aventuri de copii. ei in vacanta, is din hamburg, ne-am intilnit si a doua zi, am facut schimb de telefoane noi parintii si cind mergem in hamburg la zoo vor veni si ei.baietii au facut un tur cu barca pneumatica a lui aldo, mindru tare ca el o conduce, a invatat si leo, le-am pus vestele de salvare si au dat vreo 2 ture si singuri pe acolo prin port pe aproape discutind asa ca baietii.oricum is incintata de walkie talkie, plus ca se simte si el ca in filmele alea americane cu baieti poznasi, e unul vazut recent, e vechi, sa-i caut titlul original poate il gasiti si voi pt nazdravanii vostri.cei din hamburg ziceau ca au un loc de joaca chiar linga casa si acolo mai are voie singur, dar mama-sa are contact vizual din bucatarie si se tot biziie cu walkie talkie. si-l mai folosesc cind vin aici in vacanta, ca au trupa mare de verisori si inchiriaza o casa mare cu suprafata gradinii imensa si asa au contact permanent, mai ales ca ceilalti veri is mai mari, asa pe la 10-11-12 ani, cum e mai rau. nici nu poti sa mai te tii permanent de fundul lor ca se rusineaza dar nici mari destul nu-s.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

neata... sunt in viata...

cica am terminat un proiect... da' ma suna celalalt sef de dimineata, pe un alt proiect pe care il amanasem din lipsa de timp (bine ca e mai amuzant ca asta cu dosarele). citez: "ai predat celalalt proiect? ca abia astept sa te apuci de lucru... cum... pleci la tara... dar iei laptopul cu tine, da, ca luni avem predare la asta!" ei, macar asta e fun, nu e vorba de bani, ca nu-i rentabil deloc, iar sefu imi e prieten... plus ca invat multe asa.

m/am sculat asadar pusa pe treaba, iaca ce facuram noi in we la tara, de-am ramas eu in urma cu proiectul am olarit. si cred ca we asta ne chinuie iar talentul, ca date trecuta au fost dezamagiti ca nu terminam toate pachetelele pe care le aveam.

ps. e 10.10 si copiii nu m-au sunat!! iar aseara au vorbit cu mine asa expeditiv... ca erau "ocupati"!!

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie: Expozitie deschisa votului publicului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Buna dimineata... pe la pranz...
Mihaela, felicitari face bine la moral, stiu.
Daca aveti drum spre noi da un semnal… poate facem o gasca si cu Cristina si mergem pe Ceahlau.. Io-te m-am gasit eu agent de turism!
Alex e ok, noi ne-am linistit… Nu va spun ce a fost in stare mintea mea sa faca in materie de analize! Dar macar stau linistita acum…
Cristina, putere de munca! Ti-am spus ca te vei descurca. Si am avut dreptate!
In materie de minuni… Stiti ca m-am plans ca un taximetrist ne-a botit masina acum 3 saptamani… Asadar masina era in service saptamna trecuta, caci ceea ce parea doar o mica botitura a fost ceva mai serios si la roata.
Bun, Alex are de obicei duminica engleza, de la 10, dar pentru ca duminica trecuta avea serbare, am mutat ora lui la alta grupa ca sa isi dea testele.. . sambata trecuta am plecat pe 12 cu Alex la curs. Masina in service, sotul meu nu era in Iasi… nashpa, am mers pe jos… e un drum relativ scurt, de maxim 20 de minute, insa fiind pranz, s-a facut cald, neplacut de mers la soare. Copilul spune deodata: -‘mami, as vrea sa vina tati mai repee si sa scoata si masina din service… ‘ eu, stiind ca abia luni era posibil i-am raspuns ca nu e realist sa isi doreasca asta… La care copilul spune:”Doamne, te rog, fa sa vina azi tati si sa ia masina lui de la reparat… “ La 3 minute suna sotul meu sa ne spuna ca e aproape de Iasi si sa ne intrebe pe unde suntem; si BTW sa ne spuna ca a scos si masina din service!
Eu care nu sunt mare amatoare de chestii de astea minunate – am mai povestit pe aici ca nu sunt neaparat ate dar nici … - am ramas msca! Si trebuie sa recunosc ca de cate ori am avut nevoie de o minune, aceasta a aparut.
Alex este o astfel de minune de altfel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

poate ne lipim si noi spre Ceahlau

de altfel, cred ca ne roim si we asta, va fi jale

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Vik, daca vrei dieta, ti-o trimit pe mail. E vorba de 'diet club', data de un nutritionist de la Institutul I M... Nu vreau sa acaparez subiectul si nici nu am de gand sa o postez aici. Dar o trimit celor care o doresc. Deci trimite-mi adresa.

Laura, ce ai facut pana la urma?
Dana, impresii de la Raduc, please...
Liliana, hello, ce faceti?
Paula, si voi aveti serbari, nu? Ce spune Alexa? Merge la scaola anul asta?

Anka-Buli, super pozele lui Matei... Imi place mult frizura...
Noi l-am tuns ieri pe Alex, a fost tare suparat ca el voia sa fie tuns 'pufulet' ... dar de fapt nu voia sa fie tuns... Dar cum face de 2 ori pe saptamana inot si tenis si la cum e de cald... ai vazut ce pleata avea, trebuia tuns...
I-am luat si casca de baie tip 'rechinas' sa vedeti ce fata are cu ea! In ce priveste intalnirea din Copou... eu eram atat de aeriana ca nici nu te-am recunoscut in primele secunde... asa ca sorry... L-am vazut pe Matei si abia apoi pe tine!!! Old woman, asta e!

Un w-e placut, drum bun celor ce pleaca in excursii! Succes la serbari daca mai aveti! Petrecere frumoasa pentru Raduc si Aldo pt noaptea petreecuta la gradinita! Vacanta placuta la bunici! Pe luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Fetelor, va rog eu frumos, mai luati o mica pauza, nu mai prididesc cu cititul, uit ce am citit pana acum, cum vreti sa ma conversez cu voi ?
Cristina - Horia Alexandru - 18.08.2003
Laura Iris - 08.07.2009
Bucuresti, RO

Mergi la inceput

Anka-Buli! receptie, super! pana la urma ma pricep, nu?
Anca- Sasha, pai e de vina virusul ala.. sau nu, e de vina vaccinul anti virusul ala de care vorbea Cristina!

Si acum chiar pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui l_carmen2003

Anka-Buli! receptie, super! pana la urma ma pricep, nu?

ce?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput