Nazdravani de prin 2003 *3

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Mihaelaaaaa, felicitari!
bravo tie de o mie de ori!

cum, frate, musculitele au ochii de mai multe culori? ca eu asta am inteles
daca e asa, sigur de la beutura li se trage

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multumesc buli .
Da, musculitzele astea sunt tare tare complicate, asa mici cum sunt ele...uite!(wilde inseamna rasa pura, fara mutatii)
In suedeza li se spune muste de banana dar tot la beutura trag .

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Multumim de urari!

Mihaela, felicitari!!

Cristina, spor la treaba!

Carmen, vreau si eu regimul minune...tre' sa dau si eu jos minim 6kg. Nu stiu cum, dar trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

aaa, se pare ca nu ne+au dat in liceu toata distractia, nu stiam ca se mai pot schimba si aripi, etc...

pacat ca noi la uman nu aprofundam la biologie, ca tare imi mai placea...

am vrbit cu copiii... nu le-a placut la serbare, cica ce e aia, un cantec si atat? aia e serbare de sfarsit de an ? pai n+au avut si ei un dans, nimic... hihi, la clasa a 8a
asa ca au fost dezamagiti, concluzia a fost "mai bine stateam cu bunu acasa!"

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie: Expozitie deschisa votului publicului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Mihaela felicitari pt calificativele super pe care le-ai luat! Tot inainte! Cat despre vacanta, ca ma intrebai, nu ne-am facut din pacate nici un plan pt vara asta. Am vrea sa schimbam masina si asta inseamna investitie serioasa (sunt mai scumpe aici decat in Ro, la acelasi model vorbind, dar se simte in calitatea materialelor - alea la vedere si probabil si cele nevazute) deci nu stim cum o sa stam cu banii. Ne gandeam ca macar o saptamana in croatia pt Radu, mare, soare chestii de-astea, ca apoi incepe scoala (pe 6 sept) si are treaba importanta, gata cu lincezeala

Iuliana mi-a placut ce ai mai povestit de fete, auzi tu, sa fie Diana mai matura...hm, interesant! Si LA MULTI ANI pt Diana , cu scuze pt intarziere! Cat despre slabit...fuuugi ma de aici cu alintatura

Vikinga succes la slabit, dar si tie ti-as zice sa stai in banca ta, ca nu se vad cine stie ce rotunjimi in poze. Cred ca kg ramase in plus se vor duce, ca nu pari genul sa depuna pe alocuri pt vremuri grele
Din cate vad si Aldo are program de sfarsit de gradinita cam ca la Radu, cu dormit in gradi, excursie inainte numai prescolarii, hehe, ce sistem au astia...iti dai seama ca e copiat unii dupa altii (cred ca ai nostri dupa nemti).
De cati ani sunteti in Germania?

Cristina bafta multa, deci inteleg ca a ramas tot maine totusi...

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

da, maine, dar nu e totusi azi la pranz.
mai am vreo 2-3 ore si termin, dar am lucrat chiar relaxat, am mai recuperat si vreo 3 ore de somn, ma simt mult mai bine.

am hotarat marea la sfarsitul lui iulie, sa prindem acolo ziua lui andrei. noroc cu proiectul asta, ca altfel nu puteam programa nimic. nomal, cort, ca de obicei, si presimt ca anul asta va fi si mai bine ca anul trecut. copiii mai mari, olecuta mai responsabili, glumeam cu tati ca, dupa 8 ani, poate ne alegem si noi cu o plimbare singurei pe faleza.

si... mai vreau un munte. sa vad care acum, omu sau ceahlaul, dar trebuie musai sa ne cocotam pe careva.

incep sa cred ca trei nopti nedormite au fost un fleac, dar capritele mele abia asteapta sa plecam iar pe trasee. mi+as lua cortul in bucegi, dar imi e cam frica cu ursii...

intrebare... in piatra craiului a fost cineva, cu copil? stiu ca e grohotis si cabluri, cat e de naspa ?

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie: Expozitie deschisa votului publicului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multumesc fetelor!

cris, cursul pe care l-am facut eu a fost la nivel de facultate, nu de liceu. La liceu am facut tare putin si noi, desi eram la real...dar bine, era pe vremea lui Ceausescu. Aici la liceu se face mai mult decat am facut eu de ex. in liceu, la notiuni de genetica. Nu foarte aprofundat insa. Genetica insa e un domeniu in care in ultimii 20 de ani s-au facut multe si importante descoperiri. Noi am invatat dupa un manual editat a 9-a oara, cu imbunatatiri date de noile descoperiri in domeniu.
Spor mai departe! Ce frumoase planuri de concediu!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

A, Cris deci mai ai cateva ore si pfiu, scapi! Bine ca te-ai mai odihnit macar...revine moralul mai sus cand bagi cateva ore de somn acolo.

Mihaela mi-am amintit, duminica viitoare e nunta mare la voi la palat nu? Sau am inteles eu gresit?
Aici scrie zilnic cate ceva despre printesa Victoria bineinteles de tip sandal, cum ca taica-su nu a fost de acord cu casatoria asta a ei cu antrenorul de fitness (cool!) si ca totusi, au sapat ce au sapat pina i-au gasit niste radacini firaaave ale unor stramosi de vita nobila Mi s-a parut foarte tare!

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

v-am zis eu ca am baiat cu plete?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
na, intru si eu off-topic, dar sunt bucuroasa si singura acasa...asa ca va spui repede: am primit calificativele la genetica, cursul pe care l-am facut semestru asta si poate va amintiti nu prea aveam sperante ca "fac" ceva...tot cursul a fost in engleza, unele teste in suedeza altele in engleza...dar...am luat calificative maxime si la testele teoretice si la cel practic(am avut laborator online, am incrucisat musculite de otet )! Sunt tare bucuroasa, daca am facut asta, pot sa fac si mai departe scoala din toamna(ma refer la increderea in mine, ca nu eram sigura ca am destule cunostinte de suedeza sau engleza ca sa trec...). fii alaturi de Mihaita vorbe de copil... Hobby
calator de profesie
felicitari mihaela!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput