Nazdravani de prin 2003 *3

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Imi luai permis de pescuit si undita asa ca diseara mergem la un lac. Sper sa am norocul incepatorului. Luca cica o sa ma invete el cum sa pescuiesc, sa folosesc manivela aia sau cum moasa-sa s-o chema. Fusei cu el la magazin si ma lua "ah, nu lua din asta ca e pentru nu stiu ce apa, ba dulce, ba sarata". Ca pana la urma luai undita cu pretul cu care imi conveni mie. Parca vad ca imi stramba si sotul din nas si iar ma duc cu lucru inapoi la magazin.
Azi dusei inapoi si colivia ce o cumparasem pasarelului.
Ma duc sa fac bagajele pentru pescuit: sandwich-uri, lucruri groase de imbracat, incaltari in cazul in care se intampla vreun accident, scaune pliante, paturi, laptopul ca sa o tin ocupata pe Mamzel ... lista e lunga.
Sa aveti un we cat mai insorit. La noi se anunta nori .

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

laura, bravo... inceputul a fost mai greu se pare

ciuf, eu nu suport sa dau la peste. chestia aia parca se cheama mulineta... oricum , eu stau pe langa, fac mancare fac plaja, orice, dar nu cu batul in balta. singura data cand mi+a placut a fost la mare, la eforie nord, dadeam cu garizi intre stanci, la guvizi. bagai momeala, scoteai pestele. nu dura mai mult de 2-3 minute. asa da...

noi raportam un dinte scos. unul din incisivii centrali de sus. a tras andrei de el, l-a cam dat peste cap, asa ca i l-am scos eu. incepuse iar cu talente, ca vrea la dentist... sigur, la 10 seara! sau ca sa vina bunu.. ete scartz, bunu are treaba la gradina. a iesit din prima. el se astepta ca la prima sa se rupa ata... ca de obicei, asa ca nici nu+i venea sa creada. acum doarme iepureste, cu dintele frumos impachetat intr+un pachetel pentru zana. i.a scris un bilet si a desenat-o... bine ca l+a infasurat in hartie, ca iar il cauta biata zana de nebuna prin pat, ca data trecuta...
pana acum 5 minute au dezbatut amandoi daca vine pe usa sau pe geam. iar iris moare de ciuda,ca nu are si ea dinti de scos.
si am ramas inca la varianta, nu exist zane, cu exceptia zanei maseluta.
acum cateva zile aduceau vorba daca exista sau nu mos craciun. eu o tin pe+a mea... e ca la zane: daca crezi in el, exista.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinamh
.. bine ca l+a infasurat in hartie, ca iar il cauta biata zana de nebuna prin pat, ca data trecuta...

imi si inchipui zana maseluta in pijama, umbland in varfurile picioarelor prin casa, cautand panicata dintisorul prin asternut...

Acum are zana cadoul pregatit pentru noul dinte?

Ciuf, abia astept sa ne vii cu povesti pescaresti. Dar sa faci si poze cu ce ai prins, daaa? Daca sta sa ploua la voi e de bine pentru pescari, din cate mi-a spus mie taia: cica trag si pestii la undita.

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

zana noastra a fost precauta, am stabilit de la inceput ca zana lasa intre 1 si 10 lei, in functie de cat de cuminte si ascultator a fost copilul. la primul dinte a lasat 7 lei, ca se autoevaluase copilul la 6.
la al doilea s+a bagat bunicul pe fir, i+a pus 10, cica n+a avut zana marunt...
al treilea s+a nimerit dupa obraznicii, a primit 6... si pe+asta l-a cautat zana, mai ales ca o apucase si dimineata ca uitase...

acum ma gandesc la 8, asa, ca bonus pentru dans... bine ca lucrez in noaptea asta, iar maine voi povesti frumos ce incantata a fost zana de desen si de biletel si cum era asa grabita... ca mai avea de cules alti dintisori, si nu i+a trezit.

apropo, stiti ce face zana cu dintii? isi face un turn eiffel din dintisori!! asta ca tot l-am intrebat eu, ce crede el ca face cu ei..

Cristina
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Ce imaginatie frumoasa au copilasii! Mai bine un turn Eiffel decat sa-i tina in caseta cu bijuterii, cum fac eu

Dianei i-au cazut dintii aproximativ in perechi pana acum (cam anul trecut de intampla asta, intre timp i-au si crescut la loc). Cand a vazut ca se alege cu doua cadouri de-o data era gata sa ma puna sa-i mai scot din dinti- din cei care se miscau-, ca avea ea un plan clar cu ce vroia pentru colectia ei de Pokemoni, si era sigura ca Tooth Fairy ii gaseste si pe Pokemonii care nu mai erau de gasit la Toys"R Us...

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

pai... si la noi se discuta daca guvernul ii taie si lui mos craciun din salariu... acum daca tot se taie la toata lumea...
si au inceput deja sa se gandeasca ce sa-i ceara. apoi vin si ma consulta, daca eu cred ca e prea scump ce-i cer.

eu le-am zis sa puna trei dorinte, de valori diferite, si sa aleaga mosul pe care, in functie de buget.

si trecusera amandoi pe lista zuzupets, hamsterii aia... pe motiv ca, daca animale nu vreau sa avem, macar pe=aia... ca mos craciun s-a descurcat intotdeauna...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Nici nu am apucat sa citesc din urma, dar ma roade o intrebare: voi ce jucarii mai luati copiilor? Am stat acum cateva zile vreo doua ore cascand ochii in doua magazine cu jucarii, multe jucarii, si nu am gasit nimic pentru 7 ani, dar JUCARII nu jocuri, ca jocuri avem tone, si fata nu prea are partener de joc, iar aia mnica oricum nu ne lasa sa jucam ceva cu zar, trebuie sa doarma ea ca sa facem o partida de snakes and ladders (si aia rar)
Am luat intr-un final o macara Fisher Price, www.fisher-price.com/fp.aspx?st=900000&e=storethumb&pcat=fps_presch_triobuilding" target="_blank">TRIO building system. La seria de fete erau numai idiotenii de machiat si coafat
Altfel, tone pentru bebelusi.
Ce jucarii se pot lua domne pentru un copil de 7 ani??

Cris, vad ca zici de zuzupets... M-am speriat domne, le-a luat mama fetelor, in Ro costa 80 de lei bucata! Aici costa 11 dolari plus taxe, dar na, vine cam 14, la jumate fata de cat costa in Romania... S-au jucat cu ei (ca avem doi) atunci cand i-au primit si a doua zi, si acum amandoi zac pe undeva.
Mai bine ia-le hamsteri vii, zau, mai ales ca n-aveti pisica!

Mergi la inceput

si cand plec la mare ce fac cu hasterii? dupa ce ca n/ai loc sa arunci un ac in masina, colivie imi lipseste...
eu sper sa le treaca cu ideea asta...

n-am experienta cu fetite de 7 ani, am doar una de 5. si cand trb sa se joace singurica, papusile, caruciorul de papusi, traista cu oale, olicele si bucataria sunt de baza. a inceput sa dezbrace si sa imbrace printesele, fac schimb de rochii... sper sa am timp sa ne si jucam de-a facut rochite, sa mai aiba si de schimb.
la printese sunt fericita ca macar le lasa impletite. cand a vazut cat am jumulit-o pe ariel cu pieptanul s/o descurcam ultima data, acum le lasa cu coada si le pune agrafe.

s-a trezit andrei cu un ranjet stirb...ca i-a dat zana 8 lei. daa, sigur i-a placut desenul

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Azi noapte i-a cazut si Silviei primul canin, se misca de vreo 2 saptamani. Ieri am fost la Cj si abia a putut sa manance saraca, nu voia sa ne lase sa il tragem noi...pana la urma ne-a trezit fericita azi dimineata cu dintisorul in mana , era in guritza cand s-a trezit, bine ca nu l-a inghitit...Acum sa vedem ce aduce Zana Maselutza...poate niste banuti sa isi cumpere ce vrea ea.

Pe aici ploua incontinuu de doua zile, sunt 16-18 grade si cum nu ne-am pregatit de asa vreme, nu avem haine de vreme rea la noi si...stam in casa . As fi avut chef de mers la un castru roman din apropiere(Porolissum), nu am fost de pe vremea cand eram insarcinata cu Silvia in 8 luni si mi-am urcat burtoiul pe dealuri de am crezut ca nasc acolo . Acum voiam sa ii aratam si Silviei pe unde a umblat , dar nu stiu daca se indreapta vremea...

ciuf, spor la pescuit...pe mine nu ma atrage deloc, nu am in familie pasionati.

cris, deci si voi cu dintisorii...

lauraB, drum bun si asteptam povesti!

Anka, la noi au mare succes pet shop dar si zsu zsu pets, cu accesoriile aferente bineinteles care sunt acum in curs de achizitie. Dar a mea nu a fost niciodata cu papusile, sunt fete care se joaca pana la 10-12 ani cu papusi...Altfel daca are creioane, carioci si coli albe, ea deseneaza...asta a facut si pe drum in masina...

Noi mai stam pana marti la mama, apoi nu mai avem net pana acasa...asa ca va pup si va doresc vacante frumoase!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Si noi, tot cu zhu zhu pet si accesoriile...
www.jucariata.ro/pets-hamster-winkie-p-1540.html" target="_blank">zhuzhupet
De maine are engleza cate 3 ore pe zi pana vineri inclusiv... cica nu e musai sa il aduc, ca el se descurca, insa Alex vrea sa vina...
asadar, de maine avem program si dimineata...

Anka, nici noi nu stim ce sa mai luam la capitolul jucarii. Alex vrea carti mai nou, si gourmiti... dar a vazut zhu zhu pet la niste amici si a cerut si el... asa ca i-am facut comanda... am gasit si cu 70 si 65 si 59 de ron... in fine, am luat un starters kit cu casuta si hamster cadou si un hamster separat la 168... adica am facut o mica afacere!!! vorba ta, cat il va pasiona? probabil mult prea putin...
Mihaela, la noi abia azi sunt mai mult de 20 de grade, in ultimile zile au fost constant in jur de 14 grade... de ieri nu mai ploua insa cica suntem pe cod portocaliu - totul ce e portocaliu e si prost...

Mergi la inceput