Nazdravani de prin 2003 *3

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Da, Cristina, ciorapii sunt 3/4 dar pantalonii scurti numai vara. In ziua de inceput de scoala trebuie sa aiba uniforma festiva, inclusiv pulover chiar daca doar atirnat pe umeri.
E o idee buna asta cu stat pe capul copilului, si tocat cu fiecare miscare (cu toate ca eu nu o prea fac, recunosc, fiindca mereu ma pun in locul lui si imi dau seama cat de enervant e sa te toace cineva ). Insa imi dau seama ca luna august, cand el nu se va mai duce la gradi, va fi buna pentru repetat, exersat din nou literele, cifrele, mici adunari, desene etc. Ha, si ma gandeam ca nu prea avem ce face inafara de parc si piscina Probabil ca vom alterna, intr-o zi aritmetica, alta litere si alta pt desenat. si tot asa...

Carmen ce scump e Alex din ce zici cu sensibilitatea.... nici la Radu nu prea functioneaza stimularea "critica" din contra. In schimb, daca il incurajez, prinde aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

am venit de la dans... unde andrei se mentine. cica daca ajunge la grupa de profesionisti il las sa renunte...?
e sanatos copilul asta sau nu?

dana, cicaleala cred ca e uneori necesara... mai ales cand nu a stat nimeni sa-i explice. azi l-am obligat sa picteze cu pensula subtire. ca sa+mi spuna ca nu stia ca poate iesi asa bine cu o pensula asa mica. incerc sa mai indulcesc cicaleala... spunandu'i ca-l ajut sa fie mai atent.
am incercat ca, daca acum ii spun sa mai puna apa, sa nu+i zic si a doua oara. daca nu pune, ii atrag atentia ca trebuia sa puna... ca uite cum iese fara... si tot asa. destul cat sa albesti .

daca asta ma asteapta din toamna...

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Cristina, ar fi tare bine sa se tina de sportul asta. Eu nu prea stiu cand sa tin cont de ce spune copilul si cand nu. Ca de multe ori el are tendinta de a renunta cand da un pic de greu. E oare bine sa il fortez un pic? Pentru ca in viata nimic nu e usor de facut. Si daca dam un pic de greu ce facem, dam inapoi?
Luca de exemplu a zis ca nu vrea hockey pe timpul verii. Ca vrea vacanta. Si noi l-am ascultat. Iar acum stau si ma intreb daca nu era mai bine sa fi continuat, ca s-ar putea ca din toamna sa nu mai vrea sa faca deloc. Ca nah, hockeyul nu e deloc usor.
Pe timpul verii nu i-a mai ramas decat gimnastica de care vad ca se tine. Poate as fi facut loc la o zi pe sapt. sa continue hockeyul. Dar m-am uitat in gura lui si am zis sa nu il oblig daca el nu vrea.
Pe la noi este tare cald. Mergem zilnic la piscina unde Luca isi exerseaza talentul de inotator. Ne ducem frecvent la Biblioteca de unde luam diverse carti. Am fost la pescuit sambata trecuta si am stat de la 5 seara pana la 10. Luca a prins 3 pesti, pastravi, iar sotul unul. Eu nu am pescuit ca nu am permis si in plus a trebuit sa fie cineva sa stea dupa fundul Evei.
Acum Luca ne innebuneste cu Lego Atlantis sa ii cumparam. L-a prins microbul si credeti-ma ca ma impiedic de toate piesele insirate prin casa. Ca deh Eva e nelipsita si trebuie sa faca si ea. Si ii mai ascunde piesele lui Luca, ba le mai si pierde ... si iese un adevarat circ din asta.
In rest am avut grija de un pasarel despre care am scris aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153274&whichpage=3 si continuarea e pe pagina a patra.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Noi va salutam din Ro, suntem la mama acum. Silvia e incantata ca poate vorbi limba romana desi la inceput ne ameninta ca ea nu va vorbi decat suedeza . S-a intalnit si cu copii, s-au jucat minunat impreuna. Aseara baietelul cu care se juca Silvia a venit sa ne spuna ca "Silvia s-a comportat ciudat, a inceput sa vb suedeza cu mine dar acum si-a revenit" .
In rest, ne bucuram ca am adus vremea gotlandeza aici si nu curg apele pe noi .

si vacante frumoase mai departe.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

La noi in batatura nu se intampla nimic pentru ca Andra a zbughit-o la tzaranoaia. De fapt a venit soacra-mea si-a luat-o. Acum, ma plange la telefon ca n-are cu cine sa se joace, ma intreaba cand ma duc sa o iau..iar ea se tanguie pe de-o parte eu bocesc pe partea cealalta.
Dar o mai las putin, nu de alta dar ma cert dup-aia cu tat-su ca cica nu vreau sa o las si la maica-sa.
Acolo ii este f bine ca socrii mei ii fac tot felul de "jucarele" dar e trist e ca vremea urata si nu are cu cine sa se joace.
Asa ca n-am ce sa spun.
Eu dorm cate 3-4 ore/noapte si-s zombificata...iar pe-asta mic imi vine sa-l alung un pic la bunici ca sa-mi fac si eu un somn de frumusete dar deocamdata e atasat de .
Nu-mi doresc decat sa dorm o noapte macar de la 12 pana la 5-6.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

ciuf, asa si andrei, cum da de greu, prima idee a lui e sa renunte. asa ca, daca nu apar semne grave cum ca trebuie sa ma opresc, mai incerc. pana una alta se pare ca teoria... te faci de ras cand o sa fii mare ca nu stii sa dansezi, merge. asta pt ca l+a vazut dansand pe unchi+su... si chinuindu+se sa invete acum pentru valsul de la nunta.

miha, bun venit pe plaiuri mioritice!! cum e pana la urma cu pasapoartele?

lili... ok, nu vrei tu, dar daca nici copilul nu vrea sa mai stea?! eu clar nu vreau sa+i las la soacra'mea, si cu argumentele pe hartie a fost de acord si tati in cele din urma. poate cand or fi mai mari, desi nici asa nu sunt sigura ca i'as lasa...

Cristina
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

ps. la puisori de salbaticiuni eu nu ma mai bag, de cand gimi mi+a murit in mana... te atasezi repede si suferi al naibii de tare... gimi era o vrabiuta, inca cu cas la gura... l'am crescut de i'+au dat si penele, si intr+o zi... pur si simplu...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Cu pasapoartele a fost Ok pana la urma, adica in 2 saptamani. Cred ca reauseam si temporare, dar ne-am dat seama ca in ian. cand plecam in Thailanda, nu mai sunt valabile minim 6 luni si am renuntat la idee. A durat o zi intreaga toata afacerea cu depusul actelor(noi am ajuns duminica noaptea la ora 1 in SM si luni nu ne-am putut trezi la prima ora, eram de trei zile pe drum...asa ca pana ne-am interesat de acte, platit chitante si facut copii xerox...s-a mai si stricat ceva server de la bucuresti si timp de o ora jumate nu s-a lucrat nimic de credeam ca amanam pe marti ) dar a fost OK. La ora 16.30 cand inchidea ghiseul ieseam si noi fericiti pe usa Serviciului Pasapoarte am fost ultimii. In 5 iulie le scoatem si plecam, pana atunci facem vizite si ne simtim bine pe la rude.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Mihaela, bun venit in Ro.
Vik, ce mai face cutzu?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Si uite asa, pe rand, toti copilasii intra in vacanta de vara… Ultima zi de scoala a Dianei e luni. Ieri am incheiat seria asta de sedinte de inot cu Sophia (am mai facut o serie de poze si filmulete, sa nu uit cum a fost).

A venit si la noi vara, in sfarsit! De bucurie, am lasat motanul afara in iarba si iarasi a sarit gardul la vecini. Am fost stresata ca se pierde din nou, din fericire s-a intors singurel acasa.

Mai tineti minte ca pomeneam acum doua zile ca am fost ocupata cu facutul de ordine si curatenie prin casa? Deja nu se mai vede ce am facut. Zau daca nu-mi vine sa las casa cu susul in jos! M-am apucat sa fac ordine in curte, daca e vreme frumoasa saptamanile urmatoare acolo ma mut!!

Singura noutate cat de cat interesanta de la noi e ca planificam o alta mini-excursie. Ne-am hotarat sa mergem in weekend-ul viitor, am facut deja rezervari la hotel. Nu stiu inca ce vedem, A. face traseul, am retinut insa ca vom vizita un fel de gradina zoo (centru) cu feline, www.cattales.org/" target="_blank">Cat Tales.

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput