Nazdravani de prin 2003 *3
Raspunsuri - Pagina 11
danat spune:
Neata la toata gasca!
Mihaela am vazut pozele de la serbarea de absolvire, ce cool sunt toti copiii Iar Silvia imi place mult, ai sa vezi ce-o sa mai rupa inima suedezilor cand mai creste un pic Ce misto e imbracata, cu leggins-i, moderna!
Laura B am admirat pozele din excursia voastra, ce frumoase sunt, Mie imi plac toate peisajele, dar unde e si mare, apa, lacuri rauri...imi plac si mai mult!
Buli am sa ma uit si pe aici cand o sa mai intru in magazine de jucarii daca au aceasta masinuta, deocamdata pot sa iti zic ca nu am vazut-o (si Radu e fan cars si as fi stiut de ea daca am fi vazut-o).
Irinuca bine ai mai intrat si tu pe acilea. Dar nu exista nici un album recent de poze la linkul de la semnatura ta...
Carmen pai sunt HB, ca daca am sarit de 40...ce mai conteaza 1, 2 ani acolo
Si, inteleg, ca si Alex e manechin de podium (apropos de greutatea personala in stilul lui Radu).
Ankalaura cum iti mai este?? Aveti medic acolo? Adica v-ati ales unul din asta de familie? Nu stiu care e sistemul...
Cum mai e fetelor in Ro? Tot canicula?
Nu va mai spun cum e aici, ca va indispun...am incercat sa trimit niste nori si racoare, dar nu se lasa...
buli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danat Nu va mai spun cum e aici, ca va indispun...am incercat sa trimit niste nori si racoare, dar nu se lasa... |
ba daaaa, la Iasi e mai racoare azi
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
l_carmen2003 spune:
Buna dimineata,
Dana, HB sau nu eu nu ma simt... doar ma laud! Oricum, Wellcome in our club!
La Iasi sunt 19 grade acum, va vine sa credeti sau nu, ieri au fost maxim 24... asa ca sa stii ca au ajuns la noi norii trimisi de tine!
Criss, sper ca saptamnana asta sarim peste Bucuresti... Probabil urmatoarea. Am incercat sa sun la Antipa si nu raspunde nimeni. Eu buna bazata ca e iunie si s-a deschis l-am dus pe copil duminica acolo si am pupat usa... Am trecut vis-a-vis la Muzeul de geologie si apoi la cel al satului insa copilul a fost dezamagit... cica Muzeul de geologie e mai mare un pic dar e vechi cum e cel de stiinte naturale din Iasi!!! Acum 2 ani a fost inchis cel din Iasi pentru renovare si cand s-a deschis copilul a fost surprins ca 'arata exact la fel mami, de ce nu au adus exponate noi?!'
Saptamana asta nu cred sa venim la Bucuresti, ca doar s-a mai racorit si noi doar la peste 35 de grade calatorim!!!
Noi suntem blocati in Iasi pana pe 22 august: in luna iulie pe 3 examenul copilului, apoi incepe curatenia, exact de pe 8... adica de pe 8 iulie ma apuc de strans diverse, si apoi evacuez poporul... si vin 'demolatorii' ... unde speram sa facem in mai curatenie si sa plecam la Valencia dupa, va fi in luna iulie curatenia si de pe 23 august Valencia... si ce o ami fi dupa... stiu sigur cand va fi Valencia ca avem rezervarile... chestia cu de 'dupa' sa vedem cum o fi vremea... si vremurile!
Laura, superba excursie! Locuri deosebite, cum s-au simtit fetele?
Sa inteleg ca voua va placut, dar Dianei?
Mihaela, superba Silvia, o scumpica! Si Diana la fel! Felicitari pentru absolvire si pentru fetele frumoase!
Liliac, vrem noutati cu puiutii!
mihaela_s spune:
Fetele multumesc mult! Toti copiii din gashka sunt unul si unul, suntem mame mandre, nu-i asa?
dana, am si scris deja un nou post pe blog, Silvia a inceput sa rupa inimi .
LauraB, minunate fotografii, se vede ca v-ati simtit bine. Chiar, ce impresii are Diana, a fost incantata de calatorie? Mai vrea? Ca cea mica e inca prea micuta sa se exprime...
cris, mare curaj ai sa o lasi pe Iris...dar am fost si eu la fel odata...Diana a fost la mare in tabara, in vara cand eu eram insarcinata cu Silvia, avea aproape 7 ani insa...a mers pentru ca noi nu mergeam nicaieri. Dar imi plangea la tf...ca ii era dor de mine...deh, fete mamoase amandoua ale mele....
Diana azi noapte a dormit in cort, in curte la o colega de a ei . Sa sarbatoreasca vara, vacanta si plecarea ei imediata in Ro. M-a sunat pe la 21.30...sa imi spuna noapte buna . Si are imediat 14 ani .
Carmen, buli, ma bucur ca s-a mai racorit la voi...la noi a inceput sa se mai incalzeasca...ne-au promis peste 20 de grade azi si maine din nou. Ieri am inghetat la festivitatea Dianei. A fost in parc, pe malul marii si era receeeee....iar fetele alea erau toate cu picoarele goale si dardaiau...brrrr! Cred ca nu erau mai mult de 11 grade si cu vantuletz rece de la mare. La Silvia nu a fost asa rece, aici unde stam e mai departe de mare si sunt mereu cu cateva grade in plus.
Asadar, pentru cele carora va plac povestile siropoase, va invit sa cititi idila.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
cristinamh spune:
sa nu credeti ca nu-mi sta inima in gat cand stiu ca pleaca. dar ii va prinde bine...
pentru irinuca si sasha mai ales, ca ai vostri stiu sigur ca au plecat mititei. o sa-i dau rucsacul ei de gradinita, si un troler mititel, de copii.
o intrebare, cum se procedeaza de regula cu banii pentru copii asa mici? ma gandesc ca vor iesi la plimbare... masa e oricum asigurata. dar o inghetata acolo tot trebuie sa-si ia si ea.
io am fost mereu aia econoama, cat imi dadea mama, imparteam pe zile, si nu mi depaseam ratia. si nici nu dadeam banii pe kkaturi sclipitoare de la tigani...
mai mult ca sigur ii voi da antrenorului, ca iris nu cunoaste banii (daca pleca si andrei era alta poveste...).
am vazut si pozele din excursii... o intrebare de la andrei pentru laura... ce apa e acolo in poze?
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie: Expozitie deschisa votului publicului
mihaela_s spune:
Si cand a fost Diana, educatoarele au avut banii...oricum asa mici nu ii lasa cu bani la ei. Chiar daca ii cunosc...
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
danat spune:
Cristina daŽ stiu ca esti curajoasa!! Mereu de fapt ai fost, ce mai ma mir?? Maine poimaine te aud ca mergi cu parapanta ca vor si ei doi
Mihaela am citit idila si vazut impricinatul cu coama Chiar ieri il intrebam abrupt pe Radu care e iubita lui din grupa? Si zice "Tuuu". Zic, "nu puiule, de la gradi!!" Astept, sta si se gandeste cu ochii spre tavan si zice "Tuuu, tuuu, numai tu!"
Nu ca nu mi-ar conveni, na, dar...asteptam si eu un nume
Ieri au fost in excursie intr-un Familypark la vreo 50 km de Viena. Era Radu foooarte incantat, si, in egala masura, stors!
S-a dat in tot ce a putut, le-a dat inghetata (transpirati, deh..) si i-a dus la prinz la restaurantul din incinta. Distractie adevarata!
Maine seara au innoptarea la gradi si ne-au dat ditamai lista de adus, ca atare trebuie sa mergem cu troller-ul pt ca nu am unde sa bag pilota groasa, patura, perna, si lucrurile lui personale de spalat si imbracat a doua zi...va dati seama ce va fi acolo?
Insa pt a doua zi, vineri, suntem rugati sa venim sa-i luam pina la 12:00. Stiu ele ceva....
buli spune:
vai, Mihaela, cit e de dragutza idila copiilor ... ce m-am emotionat
Dana, distractie placuta lui Radu! suna foarte bine aventura de la gradi.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
cristinamh spune:
dana... cu parapanta am vrut sa ma dau vara trecuta in vama, dar nu se incadra in buget . iar copii mici nu se accepta, asa ca ei n-au avut de ce sa mai comenteze...
apropo de iubite, andrei s-a resemnat, gata, s-a terminat cu daria, ca nu se mai vad. in schimb destul de aproape de noi sta alta colega, de la alta grupa... si ma intreaba andrei serios... daca se poate sa fie si fata mai mare decat baiatul... deci la ceva ceva se gandeste el. i-am zis ca juma de an acolo nu conteaza . "pai cam cu 7 luni e mai mare ca mine... "
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie: Expozitie deschisa votului publicului
irinuca spune:
Pai normal ca nu vedeti pozele ca le pusesem pe contul meu de picassa...
Deci..poze aici :http://picasaweb.google.ro/irina.strimbeanu