Nazdravani de prin 2003 *3

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Iuliana, felicitari pentru rezultatele Emmei. E grozav! Se vede ca ai lucrat mult cu ea. Meritul e si al tau. Luca e la nivelul B de citit. L-am bagat la programul de citit de la Biblioteca si vad ca e constiincios sa isi termine portia de citit zilnic.
Felicitari pentru premiul nepotelului! Sa isi invete si verisoarele sa danseze asa ca el.
Mihaela, aici unde locuim noi, in Colorado, iunie e considerata luna de primavara. Iarna asta a tinut aproape pana in mai. Anul asta am avut parte de o iarna blanda, dar lunga. Azi avem 9 grade. Dar maine vor fi 20 de grade. Si alta chestie care e aici e dif. de temp. intre noapte si zi. Ziua e cald, iar noaptea scade temp. foarte mult.
Sper sa reusim sa ne mai ducem la piscina, sa nu se raceasca prea mult apa. Anul trecut au incalzit-o, anul asta vad ca s-au razgandit. Deh, lipsa de fonduri.
Buli, vai de mine ce cald este la voi. Eu sunt din Craiova si imi spunea mama ieri ca iar au cod galben. Doamne, ce naiba se intampla?! Aveti AC?
Cristinamh, am patit-o si eu cu benzina in ultima deplasare ce am avut-o, cand am mers in statul vecin sa vizitam Arches National Park. Drumul era de 6 ore jumatate. Facusem plinul cu o zi inainte, mi-am calculat eu asa ca ar trebui sa ne ajunga benzina pana in Moab. Ok. Am hotarat sa conduc eu ca sa stau cu prietena mea in fata ca amandoua avem rau de masina cand stam in spate. Barbatii au stat pe randul de la mijloc, iar copiii in randul din spate. Dupa vreo 4 ore de condus, ma intreaba sotul cum stau cu benzina. Bon. Zic eu de colo, sigura pe mine. El totusi imi sugereaza sa cumpar benzina ca sa nu merg cu masina pe o asa caldura cu foarte putina benzina in rezervor ca paradesc pompa. Eh, cu cine sa te intelegi. Iesim din Colorado, intram in statul Utah si mi-am amintit cu intarziere ca pe o distanta foarte lunga nu va mai fi nici o benzinarie. Ca e salbaticie, desert curat. Si incep sa strang din poponeata. Deja ochii imi erau fixati pe cadranul de benzina. Sotul ma simtea. Eh, si cum stai cu benzina? Neah, asa cam cu juma de gura. Cred ca ar fi trebuit sa iau benzina, zic eu. Cand ii spun sotului realitatea, il vad cum mustacea din spate. Ca nah, doar ma stie de sotie incapatanata. Cu un ochi pe harta cautand sa vad la ce distanta se afla oraselul urmator (am mai trecut noi prin cateva orasele dar era semn de pe autostrada cu NO SERVICES), cu un ochi pe cadranul de benzina cam asa mersei eu distanta lunga. Dar cand se aprinse becul la benzina am simtit ca innebunesc. In pustietatea aia erau vreo 43 de grade, ce naiba fac cu copiii, nu tu AC, nimic. Sotul mi-a zis ca mai pot sa merg cu masina 70 de mile din momentul in care se aprinde beculetul. Am incetinit viteza, in asa fel incat sa merg pe modul economic. Condusesem destul de repede si facusem numai 5 ore in loc de 6. In cele din urma s-a vazut luminita de la capatul tunelului. Cred ca am ars ceva calorii cu stresul ce l-am avut. Eram leoarca. Chiar nu as fi avut la cine sa apelez. Decat la “ia-ma nene”. La statia de benzina, preturile erau nesimtite. Dar ce mai conta?
Liliac, vad ca va coaceti bine. Si eu o patesc cu masina cu scaunele ca sunt din piele. Si cand bate soarele in ea, iar eu sa mai fiu si in pantaloni scurti, m-am fript bine de tot la contactul cu scaunul.
Ah, ca a venit vorba despre schimbarile hormonale survenite dupa nastere. Eu dupa cele doua sarcini am observat ca pierd foarte mult par, slabesc mai greu, am energie mai putina, pielea nu mai este teapana, muschii fleoscaiti … etc. Nu mai continui ca imi vine sa plang.
Cum fuse petrecerea de final?
Laura, ma bucur ca plimbarea v-a priit si ca acum planuiti alta. Pe mine ma oboseste tare mult intorsul acasa. Distanta lunga de parcurs, nici o curiozitate prezenta, ca nah, doar ajung acasa. Sotul goleste masina si depoziteaza totul in living lasandu-le in grija mea. Iar a doua zi stau si despachetez, rufe la spalat, fiecare lucru pus la locul lui … cam asa se duce la noi ziua urmatoare.
Ieri baietii mi-au fost plecati la pescuit. 8 ore au fost plecati si fara nici un peste prins. Sa ma atac nu altceva, si eu care ramasesem acasa ca sa pun de mamaliga.
Am fost la cumparaturi, bantuit pe la vreo 3 magazine. Ca de la unul cumpar numai legumele, de la altul fructele, si de la al treilea carnea. Apoi am facut curat in toata casa si sotul a venit exact cand imi terminasem treaba si a trebuit sa ma apuc sa pregatesc ceva pentru cina, ca deh eu ma bazasem pe pesti. Greseala mea!
Hai ca va las. Sa aveti o zi faina!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

bravo Laura!!!

care e bilantul listei? taiati sau adaugati ?

noi ne+am intors din parc... am plecat cu amandoi cu rolele. iris a mai prins ceva curaj, mai mult de ciuda ca andrei poate. iar andrei se oftica de numa ca nu poate lua curbele cu viteza, cum facea prietena lui. ocazie cu care constat ca acea caruta de bani data pe setul de protectii nu a fost o investitie proasta... daca le fotografiez sa vedeti in ce hal sunt, va faceti idee cam de cate ori cade. in schimb, cand are ceva pamant, denivelari, o ia in 4 labe, ca sa nu cada.

iris a gasit 2 fetite mai mari, din genul acela... "vaaai, uite o fetita mica, sa fie papusica mea", si o tineau de manute sa se dea cu rolele. iubesc genul asta de fetite mamoase, iar fi+mea are genul ala de privire angelica cu care cerseste ajutor...

bilantul parcului: trebuie sa plec cu sticla de 2 litri, sau chiar 2.5...

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie: Expozitie deschisa votului publicului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

carmen, o sa ma inarmez cu pantalonii scurti si fustele/rochiile de vara care aici someaza . Si cu apa! Asta e, stiu ca nu va fi placut dar am trait acolo atatia ani, stim ca mergem vara ca sa curga apele pe noi si asta e. Desi nu e placut de la 20 si sub 20 de grade sa ajungi direct la 40....

lauraB, ma bucur ca a fost OK pana la urma si ca ati prins curaj. Astept cu nerabdare pozicile.

ciuf, am inteles acum cum e la voi cu temperatura. Si aici vine primavara tarziu, se imbina oarecum cu vara...de ex, acum e liliacul inflorit, irisii...si spunem deja ca e vara...capsunii se scutura de flori si incep sa creasca fructele(cred ca noi ii ratam anul asta, am in curte cateva tufe si sunt tare frumoase pline de fructe deja...dar se vor coace cat noi vom fi plecati in concediu ), ciresele se coc dupa mijloc de iulie...prunele pe la sf. de august si tot asa. Dar compenseaza toamna lunga si calda, avem trandafiri infloriti pana tarziu in noiembrie...plus ca iernile sunt mai blande, din cauza marii.

Maine au amandoua fetele festivitatile de inchidere, noroc ca sunt de la ore diferite...Silvia de la 9 si Diana de la 10.30 asa ca ajung la fiecare. Diana va avea in parc, este acolo o scena frumoasa. Azi am avut picnicul de dupamasa la Silvia, si-au luat adio de la profesoarele de anul asta, de la cl. 1 si pana in a 3-a inclusiv au ale profesoare.
Eu maine lucrez ultima zi inainte de concediu, va fi o jumate de zi, avand in vedere ca mi-am cerut libera dimineata pentru festivitati. Apoi avem inca 2 zile jumate de impachetat....

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Neata!

HAi sa arunc si eu cateva vorbulite ca deja mi-e rusine...
Asadar...am terminat clasa I cu brio .Sunt super mandra de el dar totodata enervata ca si in vacanta asta vrea sa faca lectii .

Am ps cateva poze la albumul nostru.

Raluca implineste peste cateva zile 4 ani si de data asta za ca nu-mi pot da seama cand au trecut.
Planuri de vacanta avem mai modeste caci noi suntem bugetari si daca ne taie macaroana...Mergem ( cu rulota bineinteles!)la mare 1 sapamana, ne gandeam la Cazanele Dunarii,pe la Horezu...
Trebuie sa redecoram camera lui Radu ca vrea acum camera mai serioasa,de clasa a 2 a, asa ca daca vrea cineva patul nostru suprapus Ikea,il dam mai ieftinut.

Din nou trebuie sa plec ca m-a mancat undeva sa-mi iau masina de inghetata si acum trebuie sa prestez cel putin 2 inghetate pe zi.Acum e la rand o inghetata de nesquik.
Va pup.

Noi suntem :

Radu Petru 28.08.2003
Raluca Ioana 26.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Cris, tati avea treaba in Bucuresti si ar fi insemnat sa vina singur. Pe Alex nu il las acasa pe caldurile astea asa ca il car cu mine, ca de obicei, peste tot! Daca ar sta la bunici ar sta numai la tv si nu imi place. S-au l-ar tine in curent special ca sa nu il mai las cu ei... iar mama are si ea program in w-e... sta toata saptamana cu el,macar in w-e o las in pace.
Cum lunile astea sotul meu va veni saptamanal la Bucuresti... Si noi probabil il vom insoti destul de des. Cum sambata am hotarat ca spre dupa amiaza venim n-am avut de unde lua bilete de avion... si am venit cu masina. Dar a fost ok, 4ore si jumatate, chiar lejer, noroc de Campionatul de fotbal.

Laura, bine v-ati intors, povesti, poze, asteptam...

Irinuca, felicitari pentru clasa intai! Bravo lui! In ce priveste pozele, eu nu le vad...
Si eu ma pregatesc de curatenie ii aranjez camera lui Alex, il pregatim pentru scoala... Oh, ca multe mai sunt...

Anka- Sasha, nu apar ceva dintisori de plange asa? Ca nu degeaba plange copila...

Pupici la pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

gata, a venit si la noi vacanta cu trenul din Franta .

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

iris pleaca in cantonament. pe 5 iulie dimineata, la 7,30 o sui in tren. pentru o saptamana.

tati a zis ca abia astapta sa vada cum plec eu marti la munte, cu trenul, ca nu+mi da masina... ca boceste fi+mea. eu zic ca nu.

as vrea sa ma duc cu cortul la busteni... macar sa stau pe+aproape, dar nu stiu cum e cu ursii, si nici nu am mai fost fix in busteni cu cortul. ceva sugestii?

dupa ce am platit cantonamentul, iris i se lauda lui andrei... ca pleaca. replica: esti nebuna! o sa dansezi de+o sa te saturi!

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie: Expozitie deschisa votului publicului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Laura, bravo pentru excursia reusita, la mai multe de-acu inainte

Iuliana, felicitari Emmei - asa rezultate bune merita rasplatite!

mi-a placut tare ultima zi de scoala de pe blogul Mihaelei, ai fete frumoase rau.

noi inca mai sarbatorim incheierea gradinitei, miine am de pregatit 8 buchete de flori, poimiine inca unul si un os pentru catel

mai voiam sa mai zic, dar a reaparut pe tapet o chestiune f serioasa.
de citiva ani, Matei le cere lui Mos Craciun, Mos Nicolae, Iepuras si, mai nou, Zina Maseluta pe ... SALLY cu telecomanda
adica asta de aici

http://cgi.ebay.com/PIXAR-CARS-SALLY-REMOTE-CONTROL-CAR-RC13-/120582833026?cmd=ViewItem&pt=AU_Toys_Hobbies_Radio_Controlled_Vehicles&hash=item1c134c0382

http://cgi.ebay.com/Blue-RC-Sally-Remote-Control-Carton-Car-1-10-/290431014469?cmd=ViewItem&pt=UK_ToysGames_RadioControlled_JN&hash=item439f099645

n-am gasit-o nicaieri aici, am incercat in mai multe rinduri varianta amazon sau ebay, dar pe amazon nu mai era, iar ebay nu mai stiu de ce n-a mers.
am cautat-o si la Londra si in toate delegatiile in care am fost - nik!
are alte 3 personaje din film cu telecomanda, dar nu, el vrea pe Sally.
(in parte pt ca e prietena lui fulger si se plimba impreuna si vrea sa ne jucam eu si el cu masinile)

deci chiar ma simt depasita, ma intristeaza ca isi doreste cu adevarat e bucuros dinainte sa se culce si cind se scoala e dezamagit, dar e dragutz, multumeste pentru ce-a primit (el, care de obicei e mare comentator).

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Am reusit sa upload poze din excursie aici: http://cid-79d2829adc64a008.photos.live.com/browse.aspx/Olympic%20Peninsula
(se pot vedea pe tot ecranul daca le vedeti cu slideshow, prima data va cere sa incarcati un programel Microsoft).

Azi am fost si la scoala la intalnirea cu profesoarele Dianei- din cauza taierilor din buget, la anul din 5 persoane care lucreaza cu fata mea la scoala, raman doar cele 2 SSW (ajutoarele speciale). Deci va avea alte doua profesoare in clasa si alta la English as a Second Language...

O sa revin cu mai multe detalii cand o sa am ceva timp, acum amandoua fetele au inceput sa faca galagie.

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

misto excursie ati avut

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput