Aspirante optimiste > 20 ani (516)
Raspunsuri - Pagina 5
draguta spune:
luna trecuta am luat doar duphaston
inainte de a lua duphaston am avut CM doua luni la 22 zile, cu duphaston la 27, teste de ovulatie nu am facut luna asta desi trebuia , am zis ca ma ghidez dupa mucus dar luna asta nu l-am vazut
am inceput de ieri iar cu duphaston(a doua luna) dupa ovamit din ziua 5-9
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta luna trecuta am luat doar duphaston inainte de a lua duphaston am avut CM doua luni la 22 zile, cu duphaston la 27, teste de ovulatie nu am facut luna asta desi trebuia , am zis ca ma ghidez dupa mucus dar luna asta nu l-am vazut am inceput de ieri iar cu duphaston(a doua luna) dupa ovamit din ziua 5-9 |
sigur este de la ovulatie, ca si pe mine la fel ma durut luna trecuta si luna asta doar o zi, cel putin eu asa cred
faptul ca ai facut stimulare
la dr. nu mergi la o eco? asa afli sigur ce si cum
la ce dr. mergi?
aditzaC spune:
HELLO
ce fac fetele dragutzele?
imi cer scuze ca nu am mai postat la voi dar am fost prinsa cu examene , diverse si nu am avut timp . De asemenea imi cer scuze ca nu am rabdarea necesara sa citest vreo doua capitole ...am auzit ca sunt gravidutze noi ...le felicit si le doresc sarcina usoara si un bb sanatos !( care sunt acelea ? )
madutza imi pare rau ca mai treci rpin perioada nasoale cu sotul , asta e viata si cu bune si cu rele , numai fi supik ca vor trece !
mandeac bine te-ai intors ma bucur ca v-ati simtit tare bine in luna de miere , sa se lase cat de curand cu ochisori !
Despre mine : cum ziceam abia am treminat cu examenele etc , mai am licenta pe 30 iunie , si acum tb sa merg sa imi predau proiectul si sa imi fac poze pt diploma de licenta . In rest ..burtica creste ...am mai avut si eu diverse stari : durere de burtica , greata , am probleme si cu mirosul acum si de la o mamica mancacioasa am ajuns la una mofturoasa. Numai stiu ce sa pap , parca imi este greata de toate ....am o mareeeeee stare de lene si de somn .Maine merg la eco .....vom avea 9 saptamani ...ce a trecut timpul . ps: o mare problema in sarcina este constipatia ...si din pacate ma confrunt rau cu ea , ieri mi-am luat compot de prune ...vad ca nu ma ajutat pana acum , oare tb sa mananc tot borcanul ??
va pupik pe toate ..cu mic cu mare si va doresc o zi mumoasa ca voi !
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
draguta spune:
aditaza, primesc si eu niste pupici de molipsire
camcris eu merg la noi in oras, la eco nu se cheama aici, mi-a zis doar sa prestez din ziua 10-16
bebelu86 spune:
si de la mine
BUNA DIMINEATA!!!!
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 10+
roxy_s spune:
neata
mandreac bine ai venit din luna de miere, te cred ca a fost superb
aditzaC mai treci si tu pe la noi, ne bucuram ca te simti bine si burticuta creste
madutza, camcris
carmen fa testul ala odata si nu ne mai tot tine in suspans. ce conteaza ce zice soacra, da-o-ncolo de soacra, ce treaba are ea?
la toate fetele.
In asteptarea unei minuni
cami_antonia spune:
neata si de la noi
cine se testeaza azi?
ca am chef sa beau ceva
de fericireeeeeeeeeeee
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com