Aspirante optimiste > 20 ani (516)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

BANC

- Buna ziua domnule doctor.
- Buna ziua doamna, cu ce va pot fi de folos?
- Domnule doctor, din cand in cand imi apar doua pete verzi intre picioare, sus langa pasarica. Ce credeti ca ar putea fi?
Doctorul o consulta, si o intreaba:

- Aveti amant?
- Domnule doctor va rog...sunt casatorita
- Doamna! daca nu-mi spuneti adevarul nu va pot ajuta.
- Da, bine, am un amant
- Si este tigan?
- Da
- Atunci va rog sa-i spuneti ca cerceii din urechi nu sunt de aur...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce faceti gagici ????

CArmen hai cu testu ala o data .

unde umblati frate?? ce e cu linistea asta pe aici ?

Cami acu am vazut k ai sunat de 2 ori. telu era in geanta pe vibratii. si nu l-am auzit. am si uitat de el

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibitica20 spune:

salut fetele mele dragi
draguta, camcris si carmen pupici pt prezenta
si pt bebelu cand se trezeste
si pt andreea pt ca s-a intors bine ai venit! astept si eu poze, ca toata lumea de altfel
in rest...ar fi de parat o intarziere a cm cu aprox 2 zile, lucru care nu mi se intampla de obicei
o durere de cap groaznica...m-a tinut de alaltaieri de pe la 6 pana ieri pe la 8 cu aceeasi intensitate mare. de ieri seara pana azi pe la 2 m-a lasat, acum iar ma doare foarte tare. sunt slabita, nu pot face nimic. si as dormi tot timpul.. ieri pana la 2, azi pana la 1 am dormit
cam din toamna trecuta nu am mai avut asemenea migrene, dar inainte aveam mai tot timpul, am facut toate testele si m-au pus la toate aparatele posibile si tot n-au stiut ce sa-mi zica, nici dr din gl, nici din cj, deci incompetenta e generala in romania
nu-mi trece cu nimic, nici cu pastilele alea periculoase, puternice. si ieri am luat vreo 3, in ameteala mea, nu m-am gandit la intarzierea asta. daca a avut cineva prob din astea, poate imi da un sfat de pastila, tratament
am mai pus niste poze acolo cu mine si cu pisicuta haioasa

poze

Mergi la inceput

camcris pt banc

bebelu ne-am sincronizat. credeam ca inca mai dormi. ai putut sa dormi de caldura?

poze

Mergi la inceput

bibi
inca e racoare in camera.
dar eu oricum mor de cald.
nu stiu ce voi face.

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

bebelu, am avut si eu o infectie, dsecoperita anul trecut exact pe vremea asta. cica a fost si nu mai era, ca se dusese(probabil) ca nu stiu ce ... zau ca dr astia habar n-au ce sa-ti zica ... ma uit si eu mai tarziu pe foile alea sa compar cu ce ai tu sper sa fie bine

poze

Mergi la inceput

bibi dc infectia e cand esti insarcinata poate afecta fatul
daca apare inainte sa fi insarcinata nu se intampla nimic
nici nu iti dai seama dc nu faci analiza asta,
nu prea ai cum sa ma ajuti
mersi oricum

cum merg examenele?

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce faceti dragele mele? Poze de la nunta nu am inca, am avut cateva pe care le-am si pus. Sambata mergem sa facem sedinta foto dupa nunta si abia apoi voi avea poze.

Bibitica o fi bebe pe la tine?. Cand faci un test. deja ai 2 zile de intarziere. Mai ai mult din sesiune? Iti tin pumnii.

AM sa pun niste poze din Turcia si cu nunta mai am si eu de asteptat , desi sunt foarte curioasa sa le vad cum au iesit!

Imi pare si mie nespus de rau pentru Noname, eu nu stiu povestea ei, dar sa se roage la Dumnezeu sa ii dea putere sa treaca peste aceasta imensa durere. A nascut gemene?

dulci tuturor.

Scot motatele pentru Carmen sa prinda curaj mai repede si pentru Bibitica.

Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!

Mergi la inceput

stiu bebelu, sper din tot sufletul sa nu fie nimic la tine.
doar ca mi-am adus aminte de pataniile mele..practic n-au stiut vreo 3 dr sa-mi spuna daca infectia mai era sau plecase ..am ramas tablou. nici nu mi-a mai pasat, am lasat-o balta

andreea, mai am pana pe 20 examene..si pe 23 incep practica

e atat de greu si de mult...cred ca de asta imi explodeaza capul de 3 zile. simt ca mor

poze

Mergi la inceput

mai astept cu testul...ca 2 zile mi se pare putin...plus ca e caldura asta si raul meu, ma gandesc ca au legatura

poze

Mergi la inceput