Aspirante optimiste > 20 ani (516)
Raspunsuri - Pagina 12
cami_antonia spune:
offffffffffffff
noname fara cuvinteeeeeeeeeeeee
sa te intareasca dumnezeuuuuuuuuuuu
nu mai pot spune nimiccccccccccc
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
vas spune:
nu cunosc ingerasii de care vorbiti dar ma rog si eu pentru ei.....e cel mai crunt lucru care ti se poate intampla ca mama....niciodata nu vreau sa ma gandesc la asa ceva.
ROxy, am fost la Bucure#351;ti cu serviciul, Bebelu, chiar ma gandeam si eu ca era un prilej bun sa ne vedem dar nu am indraznit pentru ca nu eram sigura d eprogrmaul pe care il voi avea si nu am vrut sa fac planuri aiurea.
Eu luna trecuta am avut CM 25, nu stiu de ce dar atunci cand fac sex neprotejat se deregleaza putin asa ca eu zic ca oricum daca am avut ovulatie prin ziua 9 - 10 pe maine nu ar fi chiar devreme......dar .......eee asa de distractie am sa fac testul.
L-am si cumparat. Am luat unul ieftin , le las pe cele mai scumpe la urma.
va pup!
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui camcris
la policlinica panduri Carmen Constantinescu Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
nu am dat de ea in experienta mea
Dar de ce nu mergi tu la un dr bun?
Dragos Albu ?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
camcris spune:
as vrea sa merg la Dragos Albu ca am inteles ca este foarte bun, dar are niste preturi de te da pe spate, a fost o aspiranta de la noi sherbi si a lasat ptr. o consultatie, secretie, papa si inca ceva vreo 450 ron cam scum tinand cont ca am un salariu destul de mic nu i-mi permit sa zic asa
azi platesc consultatia 70 ron este mai accesibil zic io si am inteles ca dr. este super de treaba
ancadragoman spune:
este un pic cam scump dar este si f bune,acum vezi si tu cum te intelegi cu doctora asta ca si asta este important.
Sau mai poti merge la Haiducu la Filantropia,sora mea merge la el acum si o consulta in spital unde nu dai ca la clinica plus ca eco i le face acolo cu trimitele la 40 ron.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
camcris spune:
la bani astia mai bine in ungaria decat in romania si de acolo nu pleci fara un raspuns
sa mentionez ca ia dat o lista de analize de facut si a zis ca crede ca va lasa pe putin 900 ron, nu este mult?
bebelu86 spune:
Cami mai bine dai un ban la cineva care merita si e bun.
de ce nu te duci direct la unguri sa te vada si mai arunci bani pe doctorii de aici?
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 10+
bebelu86 spune:
eu sunt pe acii
tot astept poate poate mai intra cineva..dar vad k e pustiu.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 10+
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 Cami mai bine dai un ban la cineva care merita si e bun. de ce nu te duci direct la unguri sa te vada si mai arunci bani pe doctorii de aici? http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 10+ |
bebelu sotu este hotarat sa megem acolo, dar trebuie sa terminam cu nuntile si abia apoi, in iulie avem la craiova verisoara primara si in august cumnata deci nu putem acum si am zis sa-mi fac niste analize doar fara altceva