Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 4
office spune:
Eu nu am vergeturi.nici nu ma dau cu ulei sau creme, nici nu beau 2 litri de apa pe zi...probabil depinde de fiecare persoana.
Apropos, voi chiar puteti bea atata apa?
Tina, cu(27+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
RalucaElenaM spune:
Mercic mult ddanagh
Eu cu celulita pe picioare stau rautz...adika ceea ce nu se vedea pana acum ...este acum coaja de porto pe pulpitze asa.. da sunt sigura ca trece am impresia ca am si o retentie de apitza...ceea ce ma sperie pe mine mai mult este ca ma dau cu crema de la 1 luna si pe burtica si pe sani insa pe sanul drept partea dinspre burta au aparut 2 vergeturi si pete rosiii...cred c-a mai crescut sanul drept./..dar a facut-o foarte brusc ...de celuliuta nu mi-e asa frica ca stiu ca se rezolva cu sport si dieta dar vergeturile is pacatoase!
23+
kiti2205 spune:
Ionela - sunt numai rochii de gala acolo, chiar langa Lizeanu. Dinspre B Vacarescu o iei spre Bucur, treci de Lizeanu si imediat pe stanga este magazinul.
Rochite de vara lungi gasesti prin Unirii sau la Sprider, prin Mall-uri. Am probat una frumoasa, din in, tot in Unirii, dar nu-mi incapeau sanii nici in L .
Kiti, 22+ si mami de Vlad 15.05.2006
ionela.n spune:
Eu nu beau chiar 2 litri, dar 1.5 l de lichide tot beau. Ma refer la toate lichidele: lapte, suc de fructe, apa plata.
Cica lichidele elimina toxinele din organism si sunt extrem de bune acum in perioada sarcinii
--------------------------------------------------
Sunt o cu de 21+
Minunea noastra
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RalucaElenaM Bebecris26 mie mi-a recomandat sa merg la Romar la dna doctor Bari Maria, insa si acolo scor de scor...400 RON Triplu Test, 400 RON eco morfo-fetala..., pana acum am fost cam cocoshata la capitolul teste si controale...sa speram ca MERITA efortul si banii! eu la dna doctor am fost numai la cabinetul particular.. insa numai odata si nu are scoruri adika in Ploiesti sunt mai scumpe... 23+ |
Mamaaaa ce preturi la voi! Parca nu stati in Ro! La Is in multe locuri poti face eco morfologica cu 100lei, Triplu test 160 lei maxim!
Alina-Mirela 27+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alexuza spune:
Citat: |
Apropos, voi chiar puteti bea atata apa? Tina, cu(27+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008) http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png |
EU BEAU CEL PUTIN 3 L ,deci niciodata mai putin . asa m-am obisnuit
Burtica de 27 +
lucianna_83 spune:
Hello! ....dupa 2 saptamani de concediu......a fost minunat, am prins o vreme la mare de vis, ne-am balacit si bronzolit, dar cu burtica protejata .
Ma bucur ca sunteti bine si mie mi-a priit faptul ca am fost cu tati peste tot, s-a ocupat el de Raul. Cand am venit din concediu ne-am suit toti pe cantar sa vedem cui i-a priit mai mult, Raul s-a mai ingrasat si el, balaceala ii facea pofta de mancare, eu pana acum am luat doar 3 kg (sunt tare multumita de mine)....iar tati a slabit de la efortul facut cu Raul .
Pupici multi la toate burticile
20+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
Poze Raul
Klarisse spune:
Moaammaaa..dar cand scrieti scrieti... Mi-am luat pauza de masa si mi-am facut manichiura, sa nu ma ziceti..Altfel nu prea am cand.
Of celulita..si mie imi da batai de cap..dar ma asteptam cumva..daca nu fac deloc miscare..sper sa scap dupa cu jde mii de masaje, sport, electrostimulari si mai stiu eu ce.
Bebelin cuculet e activ foc, lucreaza aici cu mine cot la cot..n-o lasa el pe mama la greu...
Va pupicelizez.
Klarisse graviduta 22+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ionela.n spune:
Kiti, e cazul sa ma apuc de cautat rochie . Daca o sa gasesc ceva sa nu fie plin de paiete, pietre si alte nebunii, te anunt
Alynta, eu cand am facut eco morfologica de trim 2, m-a costat 430 lei
--------------------------------------------------
Sunt o cu de 21+
Minunea noastra
ddanagh spune:
Lucianna unde ati fost la mare? la noi? Cum a fost apa? intreb ca plecam si noi peste o saptamana dar cu ploile astea cam am emotii.
Sa va fie de bine concediul, ma bucur ca va placut.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 25 cu Eric Mihai