ne gandim sa emigram

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Stati asa ca am citit din nou postul lui Xio si mi-am dat seama ca nu pomenea de nici un copil!! Copilul l-am inventat eu, lol. Pey atunci nu prea e prietena asta a noastra (adica a lui XIO) in priority need. O fi luat casa cu spaga?? Au adus romanii cultura spagii si in UK? Nu e bine deloc, ntz ntz

Chiar Xio, s-o intrebi pe fata ce si cum sa invatam si noi, ca eu lucrez de atata timp in domeniu si tot nu m-am prins cum sa pacalesc sistemul. Vb serios, no sarcasm at all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ioanadara, nu am incercat sa invat germana inca , decat cateva cantece de la Rammstein. Deci nu stiu cat timp mi-ar lua , dar tinand cont de toate persoanele alea care mi-au spus din experienta , am tras concluzia ca se poate si in 2 luni .
Daca nu se poate in 2 luni inseamna ca mint toti aia , n-ar fi deranjant , ca e vorba despre companiile de recrutare si de medici aflati dincolo care povestesc cum au ajuns si ce au facut , doar ca mi-ar fi putin greu sa cred ca minte tocmai matusa-mea . trebuie sa mentionez ca doar cativa dr si cateva agentii au spus de B2 , altii n-au dat nici un test de limba , iar matusa-mea vorbea strict de conversatie.
dar na , pana nu invat si eu este adevarat ca nu ma pot pronunta exact si nu stiu cat dureaza.
Deci , ca sa impac si capra si varza , si sa nu induc pe nimeni in eroare :
-unii spun ca poti invata germana si in 2-3 luni .

Aniela , am mai scris ca fata asta a avut ceva probleme de sanatate, de-aia au reusit sa avanseze pe lista aia de asteptare.Nu stiu daca pute apartamentul , presupun ca nu , ca erau tar incantati si fericiti ca l-au primit. dar apreciez comentariile de genul asta. :)
Carolyne ,exact , ma manipuleaza si ma minte. De fapt e undeva prin tara , nicidecum in Anglia.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

xio, mai bine invata medicina umana, ca esti in sesiune.
nu stiu cum te poti concentra la invatat si in acelasi timp sa povestesti din amintiri.
parol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Xio atunci poate ca persoanele care au afirmat chestia cu "germana in 2 luni la nivel conversational" (ceea ce ar insemna puuuutin mai sus de B2, chiar!) nu sti uce inseamna conversatie.
Daca s-or exprima cu topica din romana si o vorbire gen "eu venit la voi sa mutat la tara frumoasa" asta nu inseamna ca au invatat germana.
Eu o tot invatz si crede-ma ca nu am IQ de gaina. Nici Einstein nu oi fi, e drept, poate cei care ti-au povestit tie or fi..
Nu degeaba e vorba aia ca: vesnicia exista pt a invata limba germana

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniela23

Stati asa ca am citit din nou postul lui Xio si mi-am dat seama ca nu pomenea de nici un copil!! Copilul l-am inventat eu, lol. Pey atunci nu prea e prietena asta a noastra (adica a lui XIO) in priority need. O fi luat casa cu spaga?? Au adus romanii cultura spagii si in UK? Nu e bine deloc, ntz ntz

Chiar Xio, s-o intrebi pe fata ce si cum sa invatam si noi, ca eu lucrez de atata timp in domeniu si tot nu m-am prins cum sa pacalesc sistemul. Vb serios, no sarcasm at all

Aniela pai asta ziceam si eu, n-am stat sa listez exact conditiile, ci concret, din descrierea lui Xio, pretina cica a obtinut casa cu mici probleme de sanatate. Acu ce sa zic, o fi cum zice ea, dar eu cunosc f multe persoane (lucrand direct cu consiliu pe parte de benefits, council house tenants) care nu primesc pe probleme majore.

Sapt trecuta am avut un nene la telefon paralizat de la brau in jos, fara rude, fara prieteni, guess what, he does not qualify.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

.
Nu stiu daca pute apartamentul , presupun ca nu , ca erau tar incantati si fericiti ca l-au primit. dar apreciez comentariile de genul asta. :)

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Xio,sau ca glumeam cand am zis asta, sa nu crezi, Doamne fereste, ca fac vreo aluzie la fata asta pe care nici nu o cunosc...

Ma simt vinovata ca am stricat subiectul fetei care vroia sa emigreze cu harjoneala noastra. Ma retrag tiptil tiptil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ba io cred ca se poate invata germana in 2 luni pt ca am cunoscut o gramada de oameni care au invatat araba, chineza, koreeana in 2 luni, la nivel de conversatie. In armata US sunt oameni "speciali" care sunt trimisi la Language School pt ca au abilitati uriase de invatare si procesare a limbilor straine.
Sa fie inteles ca nu sunt genii, doar f buni la invatatul unei limbi si asta fac 10 ore pe zi, in fiecare zi. Asa ca mai usor cu misto-ul ca nu aveti posibilitataa sa cunoasteti capacitatile fiecarui individ de pe Pamant.

La restul nu ma bag ca nu cunosc nimic despre UK, am fost doar in vizita, doar vreau sa urez bafta multa Erikai.

Adriana 27+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Ioanadara, nu am incercat sa invat germana inca , decat cateva cantece de la Rammstein. Deci nu stiu cat timp mi-ar lua , dar tinand cont de toate persoanele alea care mi-au spus din experienta , am tras concluzia ca se poate si in 2 luni .
Daca nu se poate in 2 luni inseamna ca mint toti aia , n-ar fi deranjant , ca e vorba despre companiile de recrutare si de medici aflati dincolo care povestesc cum au ajuns si ce au facut , doar ca mi-ar fi putin greu sa cred ca minte tocmai matusa-mea . trebuie sa mentionez ca doar cativa dr si cateva agentii au spus de B2 , altii n-au dat nici un test de limba , iar matusa-mea vorbea strict de conversatie.
dar na , pana nu invat si eu este adevarat ca nu ma pot pronunta exact si nu stiu cat dureaza.
Deci , ca sa impac si capra si varza , si sa nu induc pe nimeni in eroare :
-unii spun ca poti invata germana si in 2-3 luni .

nici un angajator, oricat de disperat ar fi, nu angajeaza pe cineva care nu stapaneste f bine limba, germana sau alta limba. in mod special intr-o slujba care implica conversatie cu clientul/pacientul.

cei care fac recrutari, exagereaza ca se poate invata germana in doua, trei luni. a, ca inveti sa spui hallo si ce mai faci si cat costa aia si multumesc, asta nu inseamna ca stii limba. examenul B2 este destul de dificil, trebuie sa stii bine limba ca sa-l poti trece. sunt niste expresii acolo si niste termeni.....

nimeni sa nu se amageasca ca daca stie putin sa vb o limba straina poate obtine un post bun. ca poate lucra ca medic. nici gand!

toate tarile din Uniune aplica restrictii in vremurile astea, cauta sa-si protejeze in primul rand cetatenii lor, asa ca noii veniti capata drepturi tot mai greu. nu-i imposibil nimik, dar trebuie asteptare si rabdare, cunoasterea temeinica a limbii.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Ba io cred ca se poate invata germana in 2 luni pt ca am cunoscut o gramada de oameni care au invatat araba, chineza, koreeana in 2 luni, la nivel de conversatie. In armata US sunt oameni "speciali" care sunt trimisi la Language School pt ca au abilitati uriase de invatare si procesare a limbilor straine.
Sa fie inteles ca nu sunt genii, doar f buni la invatatul unei limbi si asta fac 10 ore pe zi, in fiecare zi. Asa ca mai usor cu misto-ul ca nu aveti posibilitataa sa cunoasteti capacitatile fiecarui individ de pe Pamant.

La restul nu ma bag ca nu cunosc nimic despre UK, am fost doar in vizita, doar vreau sa urez bafta multa Erikai.

Adriana 27+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Tu in cat timp ai invatat germana?

Nu contest, exista si limbi mai dificile decat germana, si de asemenea, oameni cu inclinatie speciala/ talent in invatarea limbilor straine. Dar aici se vorbea de oameni normali dpdv al coeficientului de invatare a unei noi limbi, medici sau alte meserii.

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

eu raspund strict la titlul subiectului

stand cativa ani in olanda , multe chestii nu mi-au placut, dar acuma au ramas aspectele pozitive in memoriile mele

hai sa va spun cum e la alta natie
poate pentru ca suntem latini ...ce face cineva , oricare dintre noi , trebuie sa stim noi toti si chiar ne intereseaza , si e vorba nu doar de emigrare , ci de mult mai multe probleme din viata noastra

ei bine, la olandezi nu era asa , deaceea ma simteam mai libera , in primul rand la ei nu e curiozitatea asta cand da mana cu cineva, unde lucrezi, ai copii ??? ...poti sa fi cum vrei , nu ii intereseaza

la fel la faza cu emigrarea ... stiti ce ar fi spus olandezii ? drum bun , sau this is not my business

numai noi latinii suferim sau ne bucuram sau ne dam in cap unul altuia pentru nu stiu ce decizie sau comportament

la altii nu e asa si de aici o lipsa a stresului acolo, nu tre sa dai raportul altora si chiar daca vrei sa le spui , nu ii intereseaza

am intrat in vorba cu multi olandezi , foarte multi erau nemultumiti si tin minte cum o tipa mi-a spus scurt si direct ca dupa ce termina facultatea paraseste tara asta , adica olanda , si pleaca in noua zeelanda ca acolo e mai bine ; asa rece a spus asta ca am crezut ca nu e olandeza

oameni buni , sa va ajute Dumnezeu in orice doriti sa faceti

diana

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."

http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/myalbum17mai.html

Mergi la inceput