Piatra Neamt, Perla Moldovei (81)
Raspunsuri - Pagina 3
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eftimie C. Buna! Va salut de la servici! O,Laura ce nume frumos ati ales fetitei! Sanatate multa!Lucrezi de acasa? POZE Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003) |
Merci!
Nu, sunt in concediu medical.
Alexa, felicitari pt. primul "tata"!
Lora, mami de Iustina si 28+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
crissandrada spune:
Alexa felicitari si de la noi pentru primul 'tata' .
Si Andrada a zis tot 'tata' prima data. La Alessia nu mai stiu ca ea a crescut asa mai pe nesimtite .
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
crissandrada spune:
Buna dimineata.
Haideti la .
Bazar general DC
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
LoraG76 spune:
'Neata!
Eu as fi baut si pe la 4 dimineata o cafea, dar n-a dat nimeni...am avut o durere crunta de cap care nu m-a lasat defel sa dorm..cand nu-i una, e alta, m-am saturat!
Se pare ca azi va fi f. cald, aveti grija cata bere cu inghetata combinati!
O zi frumoasa va doresc!
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
crissandrada spune:
Eu m-am trezit pe la 5. Daca stiam o dadeam atunci . Nu stiu ce am dar toata saptamana m-am trezit la 5 si nu am mai putut sa adorm. Ma simt si cam ciudat, mi-e cam rau, sunt obosita . Sper sa nu fiu pe urmele tale Lora .
Bazar general DC
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissandrada Eu m-am trezit pe la 5. Daca stiam o dadeam atunci . Nu stiu ce am dar toata saptamana m-am trezit la 5 si nu am mai putut sa adorm. Ma simt si cam ciudat, mi-e cam rau, sunt obosita . Sper sa nu fiu pe urmele tale Lora . Bazar general DC Criss de Alessia si Andrada "Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii) |
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
cosminiq spune:
http://adihadean.ro/2010/06/desert-racoros-cu-cap%C8%99uni-%C8%99i-fri%C8%99ca/
iar ma forfoteste prin burticutza!!!de vreo 2 zile nu's ce am ...furazolidonul sa traiasca!!!
Poate doriti voi un desert racoros!
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
LoraG76 spune:
Eu nu ma uit, ca ma apuca sigur pofta, orice-ar fi. Sunt o pacoste, stiu.
Criss, plecati cumva in Italia? Nu ar fi mai bine sa stati in Szeged o noapte? Noi cand mergeam spre Italia stateam in Budapesta, iar la intoarcere in Szeged.
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
LoraG76 spune:
HELP:
Am nevoie de o masca de maimuta, stie cineva unde gasesc?
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
ellinia spune:
Lora, naspa, nu prea stiu, vezi jos, in Galeria sunt niste magazinase cu chestii mai uschite, masti, etc. Poate ai noroc cu ceva pe acolo. Oare nu o poti picta pe fata daca nu gasesti masca? Zic si eu ...
Alexa, felicitari pentru primul "tata"! Cam asa se intampla cu copii astia, nerecunoscatorii, in loc de "mama" spun "tata" prima data. Nu c-ar fi mai usor de pronuntat doar asa ca sa oftice mamele!
In rest ce mai faceti? Ce mai ziceti?
Criss, vitaminizeaza-te si tu un pic, nu sta asa, nu-i bine sa fii vesnic obosita, stresata si sa nu poti dormi.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral