Piatra Neamt, Perla Moldovei (81)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimi .
Va astept la .
Azi e ultima zi de servici. De luni si pana pe 31 iulie sunt acasa. Incerc sa fiu optimista dar ma cam incearca un pui de stres.

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Buna fetelor!

Noi tot la bulgari dar ca in nici o vacanta am prins doar trei yile frumoase, in rest ploua, bate vantul si dormim la ursii ca altceva n+avem ce face. Maine ne intoarcem acasa si s+a dus vacantta pe anul asta din pacate.

Asta e. asta a fost norocul nostru anul asta. O veni si soarele pe strada noastra. )cand om ajunge acasa ...ha ha ha

Numai bine tuturor!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Buna fetelor!

Noi tot la bulgari dar ca in nici o vacanta am prins doar trei yile frumoase, in rest ploua, bate vantul si dormim la ursii ca altceva n+avem ce face. Maine ne intoarcem acasa si s+a dus vacantta pe anul asta din pacate.

Asta e. asta a fost norocul nostru anul asta. O veni si soarele pe strada noastra. )cand om ajunge acasa ...ha ha ha

Numai bine tuturor!

ema, imi pare tare rau ca ati avut vreme asa aiurea . Macar v-ati odihnit ... Drum bun spre casa!

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Ema nasol. Imi pare rau pentru voi, dar macar v-ati odihnit cum spunea si Laura. Vezi si tu numnai partea plina a paharului ca sotul meu.
Il intreb daca le mai ia cei 25 % din salar iar el imi spune ca nu. Eu bucuroasa cer detalii, iar el imi spune ca le da 75 % din salar.

Bazar general DC

"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Criss, eu nu mai pot sa vad nici o parte plina a paharului...
Nesimtitii astia au zis ca nu e constitutional sa tai pensii, salarii da, acolo n-au nici o problema, mai ales la pensiile speciale. In schimb se mareste TVA-ul. Asta inseamna ca or sa creasca absolut toate preturile si vor mai disparea o serie de firme care si asa de abia supravietuiau...
Culmea, le taie tot celor care muncesc, le pune in carca tot celor care contribuie la buget, buget care e din ce in ce mai gol. Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic cu pensionarii, am ceva cu pensionarii care s-au pensionat fraudulos, fara sa aiba dreptul si pe care noi toti ii tinem in spate. Si toti cei care au certificate de handicapati si sunt bine mersi, a se vedea cei nevazatori care au permise de conducere . Si toooooti cei de la tara care stau toata ziua la poarta pe banca si asteapta ajutor social si venit minim garantat si alocatii pentru copii. Sa fereasca Dumnezeu sa munceasca vreunul... Imui spunea soacra-mea ca atunci cand e vorba de prasit, legat, adunat pe camp toti se dau loviti si stau zile intregi prin crasme si asteapta postasul...
Sunt asa suparata ca nici nu pot exprima in cuvinte ce simt acum.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissandrada

Ema nasol. Imi pare rau pentru voi, dar macar v-ati odihnit cum spunea si Laura. Vezi si tu numnai partea plina a paharului ca sotul meu.
Il intreb daca le mai ia cei 25 % din salar iar el imi spune ca nu. Eu bucuroasa cer detalii, iar el imi spune ca le da 75 % din salar.

Bazar general DC

Foarte tare!!!imi inchipui ca nu e usor pentru nimeni!Tare de tot raspunsul sotului tau
Are dreptate...bine ca da 75 %!!!chiar nu stiu de ce mai dau salarii.Sa le taie naibii de tot si sa faca fiecare ce vrea!
va pup!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Buna fetelor!

Numai bine tuturor!

Imi pare tare rau ca ati prins asa vreme naspa!Eu sunt de parere ca te poti odihni si acasa nu trebuie sa faci un drum asa de lung...
Am prins si noi la mare acu vreo 3 ani vreme din asta si am crezut ca morrrr,eram si la hotel cazati
Poate in august o sa fie vreme frumoasa ca plecam si noi vreo cateva zile
Drum bun si sa ajungeti cu bine acasuca!

Mergi la inceput

morrrr de plictiseala!!!
unde sunteti suratelor???si vremea asta ....ma omoara!
zice cineva vreun banc??am chef de ras dar nu prea imi vine..am o stare de ca.. ca daca as bea acuma o gura de "visinata"din aia de la Laurama imbat crita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

salutii fetele!!!!
olaalalalala slabuta miscare pe acii??,chiar asa ,ce mai faceti????din cauza mareeeeii crize numai sta nimeni la o barfa mica???stim ca e ffff greu si o sa fie si mai greunu vreau sa discut sincer,ca ne putem intinde muuuult si tot nicaieri nu vom ajunge,trebuie sa fim tari,niste luptatoare si sa mai existe cate un gram de optimism in noi,poate cineva de acolo de sus ne priveste si are grija de noi.............."unde esti tu Stefan!!!!!!!!!!"si totusi noi am tras chiulul,dam vina pe vreme pt ca ne pica netul,mult somn,prin vizite si uite asa a venit wek-dul,avem o mare sarb.in familie,o nunta de aur!!!o matusica dea sotului face 50 de casatorie!!!!!!!!!si face mare partyyyy,(bey!!uite asa trb sa ne rugam sa ajungem si noi la o asa sarb.!!!)asa ca abia asteptam cheful si un intreg familion de revazut,,o sa va povestesc,e un eveniment special
hai va pupacim si mai revenim

carmen si stefii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Este gata cafeaua !calda si aburinda Eu sunt cam somnoroasa si fara vlagaaa,Stefanut a plans un pic azi noapte vreo 10 min. apoi a mai stat treaz vreo 20 de min . Ar trebui totusi sa-i multumesc lui Dumnezeu,caci e prima noapte in care ma tine treaza...si are 6 luni Se trezeste noaptea bineinteles,dar papa si se culca la loc imediat,chiar daca face asta uneori din ora in ora ,dar nu plange deloc sau nu sta treaz degeaba ...

EMA - eu ma bucur pt concediul vostru, si ce daca nu au fost toate zilele cu vreme frumoasa,important este ca ati fost impreuna si ca...ati fost plecati de acasa Andrei cum s-a simtit ? Asteptam pozeeee

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput