Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 7
mamidepuiuti spune:
elefantico ,ma bucur ca a fost frumos in excursie ,ti-ai mai incarcat si tu bateriile
vi4i multa sanatate lui dionisios
dastefa succes la diversificare
la mine se uita lumea cam cash/stramb cand le spun ca papa doat tzitzi si are 5 luni......azi am mers la mine la serv si vroiau sa-i dea putina pizza[ca era ziua sefei mele]...macar putin aluat gol,de pofta... mi-or dat pace cand mi-or vazut privirea,k ma stie lumea rea de gura......ieri m-am certat cu o prietena pe tema mancarii lui fimiu...ca is nebuna ca nu i-am dat nimic,ca nu o sa stie sa manance......noroc ca ne stim de multi ani,ca altfel ne scoteam okii ieri...
da' acu m-or facut sa refuz categoric sa-i dau altceva pana la 6 luni...chiar ca-s zuza...
io simt ca lui alex ii este bine asa,chiar daca nu este gras...[este lung si slab cum mi-ar placea mie sa fiu],dar este vioi si,culmea,doc alui ma sustine ...ea ma facuse acu 10 ani sa-l diversific pe radu cu muuuuult mai repede decat acum pe alex,iar acum mi-a zis ca este tare bine dezv alex,chiar daca nu e gras,sa nu-i dau nimic inainte de 6 luni
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
carmita_baby spune:
[b]Cristies[, Cris.d/b] multumesc de primire, chiar daca ar cam trebui sa fiu trasa de urechi, si de complimente si voi sunteti niste frumosi.
In legatura cu dormitul noaptea, fiecare copil are ritmul lui, eu la inceput o trezam dupa 7 ore, ptr. ca mi-era teama ca nu e bine sa doarma atat, insa incet, incet m-am relaxat si am lasat-o sa ceara singurica, daca atat are nevoie sa doarma, apai atat sa doarma.
Fug afara ca de cand tot vreau sa ies si nu mai apuc, va pup si pe pufuleti deasemenea
Nik0le spune:
Fetelor, cerealele alea Vise placute de la Milupa contin gramezi de gluten! Nu mai zic de pudra de banane si portocale...
lorex, pana sa dea caldura asta mare aveam grija ca Irina sa nu fie gros imbracata in masina. Pe urma n-am mai avut masina, e in service in continuare... O sa pun si eu scutec din finet cum zice cris.d, asa am facut si la Isa. Vezi ca nu e asa complicat sa fixezi scoica in centura, uita-te pe sapatele ei, tre' sa aiba schema. Mersi pt info despre bibe, nu stiam ca e ok dupa 6 saptamani... Programarea aia... nu, n-am facut-o. Si intre timp mi-a cam pierit si entuziasmul s-o mai fac... Oricum merg sambata cu Irina la pediatra pentru vaccin, vad io daca e cazul sa investighez mai departe. Acum nici nu mai plange seara, deci cred ca suntem pe drumul cel bun. pentru grija!
al3csa, felicitari pt crestere, Yannis e un luptator, a recuperat fff bine!
Vi4i, sanatate multa!
carmita, irinaa, bine ati revenit! Felicitari pentru cresterea fetelor!
mariucasara, ce bine a crescut Sebi de cand ati inceput diversificarea! Succes in continuare! Multumesc mult pentru informatiile pe care ni le dai!
dastefa, curajoasa decizia cu suzi, mult succes iti doresc! mamica grijulie! Felicitari pentru diversificare, mult succes in continuare!
cris.d, multumesc! Inseamna mult pentru mine sa o alaptez exclusiv pe Irina, marturisesc ca fac eforturi sa ma tin pe pozitii. Am primit un pm de la o mamica aflata intr-o situatie asemanatoare cu a mea care m-a incurajat sa o alaptez exclusiv in continuare si chiar sa incep diversificarea la 6 luni! (ceea ce, in paranteza fie spus, intentionez sa si fac). Imi place mult de tine cum reusesti mereu sa surprinzi esentialul si sa spui cel mai potrivit lucru fiecareia! Pupici Emei care stie ca cel mai bun laptic e de la mami!
cristies, felicitari pentru cele 4 kg pierdute! Esti tare! Ai reusit sa faci supa?
decenuela, din cate stiu se merge pe baza de programare, nu stiu cum se procedeaza in caz de urgenta, eu n-am fost niciodata la Stanciu pana acum (am tot cochetat cu ideea sa ma duc, dar...).
elefantica, ce frumos ca ati fost la munte! Ma bucur pentru voi! Eu nu cred ca e cazul sa ii bagi LP, Isabela a crescut foarte frumos si sta bine cu greutatea.
Nik0le spune:
Am sapat nitel sa ma lamuresc cum e cu tapioca si se pare ca nu se incadreaza chiar la cereale, este o faina bogata in amidon extrasa din radacinile in forma de turbercul ale unui arbust tropical numit manioc. Am ramas un pic pe ganduri la treaba cu arbustul tropical, mie-mi suna a fi alergen. Mai sap ca sa ma lamuresc.
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmita_baby Cristies[, Cris.d/b] multumesc de primire, chiar daca ar cam trebui sa fiu trasa de urechi, si de complimente si voi sunteti niste frumosi. In legatura cu dormitul noaptea, fiecare copil are ritmul lui, eu la inceput o trezam dupa 7 ore, ptr. ca mi-era teama ca nu e bine sa doarma atat, insa incet, incet m-am relaxat si am lasat-o sa ceara singurica, daca atat are nevoie sa doarma, apai atat sa doarma. Fug afara ca de cand tot vreau sa ies si nu mai apuc, va pup si pe pufuleti deasemenea de [b]Lorena 03.03.2010 Mello motanelul iubit |
Carmita, esti o norocoasa ca Lorena doarme asa bine! V-am admirat in poze, sunteti foarte frumoase amandoua!
Nik0le spune:
mamidepuiuti, pizza?! Altceva n-au mai gasit sa-i dea lui Alex?! Bine ca stie mami ce e cel mai bine pentru bebe!
Nik0le spune:
Despre noi... Irina a luat saptamana trecuta 130 gr! Dupa ce saptamana precedenta luase 20 gr. Din cate am observat, intr-o saptamana ia bine, in urmatoarea nu. Acum are 4,870 kg, estimez ca in vreo doua saptamani depasim si noi pragul de 5 kg. De curiozitate, mai e vreun bebe care sa nu aiba inca 5 kg? Sau trebuie sa ma duc sa intreb la iepurasii de martie-aprilie?
Nik0le spune:
Am uitat sa spun ca am trecut si noi la scutece nr 3!
Am ramas singura pe aici? Ufff... lung e drumul pana la stelutele rosii...
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le Am uitat sa spun ca am trecut si noi la scutece nr 3! Am ramas singura pe aici? Ufff... lung e drumul pana la stelutele rosii... |
Eu am lasat baietii in baie si am venit la calc putin.
Maniocul e o leguma foarte des utilizata - un fel de cartof la noi. Probabil ca nu e alergen. Cel putin la africani .
Mie una nu-mi place, dar am citit ca nu trebuie sa impui copilului gusturile parintilor si sa-i dai posibilitatea sa aiba propriile pareri.
Despre pulberile de legume/fructe din cereale, eu ma gandesc ca trebuie sa le guste intai pe acelea si dupa sa-i dai un produs sintetizat. Dar si aici parereile sunt impartite.
Felicitari pentru trecerea la nr. 3! Sper sa veniti cu vesti bune de la medic.
Supa am facut-o abia cand a venit sotul sa stea cu bebe. A iesit dementiala. Eu nu prea mananc praz dar supa asta mi-a schimbat parerea..
Nik0le spune:
cristies, multumesc! Scuze ca am zis de greierii aia, am si sters mesajul ca nu era de actualitate, dar n-am vazut mesajul tau decat dupa ce postasem. Ma bucur ca a iesit supa asa buna! Eu am mancat azi supa de pui cu galuste, mmm, o fi Monti? Ma cam indoiesc... Oricum, e ca la mama acasa, poate unde chiar e facuta de ea!