BIOGENESIS FERTILITY CENTER(17)
Raspunsuri - Pagina 7
ancadragoman spune:
Ela daca se pierdea sarcina observai sigur,eu am pierdut la 6 sapatamani si atunci eleiminam bucati de tesut cu dureri mari de burta si spate.
Doamne ajuta!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
amzulica spune:
Ella - iti scriu si aici ca nu ma pot abtine. Ce sa aspire daca nu se vizualizeaza sarcina in uter??? Astia n-au logica fratee, si aspiratie la 4 sapt.? N-am auzit. Si in conditiile in care sarcina este obtinuta atat de greu, beta in crestere de la 5 la 200 ... eu sunt 100 % sigura ca esti OK si sarcina este in evolutie. La 4 sapt. nu se vede nimic la eco sunt sigura. Eu am fost la prima eco la 6 sapt si 5 zile, OK am vazut direct inimioara cum batea, la 5 sapt. se vede sacul embrionar, la 4 sapt ... nu vezi nimic la beta 200 ... eu as mai face un beta azi si daca e in crestere ... mai faci unul peste 4 zile sa vezi crestereeee barosanaa si gata te opresti. Te pup si te urmaresc, iti tin pumnii.
Cami
lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
Sheritra spune:
Haidi Ello cu BHCG-ul ala, inca mai numeri la el
?
Shery
34
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
AMR -3
ancadragoman spune:
Sheri 3 zile????????????

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
ella28 spune:
Deci...un SF se intampla! Azi beta e 391. Ceea ce am eliminat ieri, tesuturi cum spuneati si voi a fost probabil un hematom. Aaaa...cu cei 1.7 mil dati pe ecografia de ieri mai bine va scoteam pe voi la o inghetata. Mai repet si maine beta. Hai sa nu ne bucuram! O iau treptat si sunt rezervata. Dar voi face tot ce pot pentru puiul meu. Va multumesc tuturor k sunteti fete destepte si incredibil de bune.
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Sheri 3 zile???????????? ![]() ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! 858 SMS PENTRU COPII! |
Nop, 3 sapt!

Shery
34
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)AMR -3
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui ella28 Deci...un SF se intampla! Azi beta e 391. Ceea ce am eliminat ieri, tesuturi cum spuneati si voi a fost probabil un hematom. Aaaa...cu cei 1.7 mil dati pe ecografia de ieri mai bine va scoteam pe voi la o inghetata. Mai repet si maine beta. Hai sa nu ne bucuram! O iau treptat si sunt rezervata. Dar voi face tot ce pot pentru puiul meu. Va multumesc tuturor k sunteti fete destepte si incredibil de bune. |
Pai sarcina usoara in continuare
! Si fara alte surprize Shery
34
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)AMR -3
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui ella28 Deci...un SF se intampla! Azi beta e 391. Ceea ce am eliminat ieri, tesuturi cum spuneati si voi a fost probabil un hematom. Aaaa...cu cei 1.7 mil dati pe ecografia de ieri mai bine va scoteam pe voi la o inghetata. Mai repet si maine beta. Hai sa nu ne bucuram! O iau treptat si sunt rezervata. Dar voi face tot ce pot pentru puiul meu. Va multumesc tuturor k sunteti fete destepte si incredibil de bune. |
asa mai fato ,asteptam inghetata aia

Mai sangerezi?Sangele cum este?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
catalina2307 spune:
ella draga, desi mi-am propus sa iau o pauza luuuuuuuuunga, de ieri stau cu ochii pe tine. Nu am intervenit in discutii dar mi-am permis sa nu te mut de la gravide pt ca acolo iti este locul.Pentru ca am fost convinsa ca nu s-a intamplat nimic. Tu ce iti imaginezi, ca esti asa de capul tau? ![]()
Eu te rog un singur lucru....ai grija de tine si urmeaza sfaturile medicului TAU.
Esti gravida si vei fi 9 luni.
Va pup pe toate dragelor si va doresc din toata inima ceea ce va doriti si voi. Sa fiti mamici.
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Sheritra
Nop, 3 sapt! ![]() Shery 34 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)AMR -3 |
asa da,nastere usoara....nu ai ales nume la fete?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!