BIOGENESIS FERTILITY CENTER(17)
Raspunsuri - Pagina 10
sufletel_80 spune:
Coco, in ziua cu ET,cand vei face analiza progesteronului, tratamentul de sustinere cu utrogestan este inceput (din ziua punctiei), 8 /zi. Asa se justifica valoarea de 30, organismul tau ar trebui sa fi absorbit deja progesteronul.
noi2 spune:
Buna!
In primul rand, ce sa spun... felicitari tuturor gravidutelor si multa bafta celor in focuri!
Desi va citesc din umbra de mult timp, indraznesc sa scriu... am facut si primul pas spre Fiv... sambata la 12 avem programare cu Dr D. Suntem nerabdatori, dar foarte increzatori.
Ella iubita, te pup cu drag si tot binele din lume va doresc pentru ca meritati, are puiul vostru cu cine semana.. o mamica luptatoare!
O zi frumoasa!
adrianaady spune:
Buna fetelor!
Multa, multa bafta Cocolyso, Sufletel si Ina (sper ca am retinut corect) la punctii zilele astea, sa aveti outze multe si frumoase si embrioni de nota 10. Nu stiu de ce dar presimt ca va fi o luna plina de reusite
Ella ce mai faci gravidutzo?
Katya
Noi2 sa fie de bun augur prima intrvedere cu dr greci, or sa iti placa
Eu abia astept sa ma duc vineri
gigelica20 spune:
Buna seara,
Va deranjez cu o incurajare speciala pentru Cocolyso...la odiseea mea (Ghiocei de martie-aprilie2009) este vestit "Morcovul incurajator" pentru situatii importante.
Asa ca, HAI COCOLYSO, te astept cu vesti de gemenuci
COCOLYSO
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
ella28 spune:
Noi2 iti vor fi pe plac , sunt sigura de asta! Ar fi bine sa faci un istoric in engleza pe care sa-l citeasca ei, sa-si faca o parere inainte de a rasfoi teancul de analize. Gata cu inseminarile la Dracea, haaaa?? A fost si asta o etapa din viata noastra Bafta multa, sunt convinsa ca ne vei aduce vesti ffff bune! Cum te vei numi atunci, Noi3 sau Noi4? Asta e dilema mea!!!
Sufletel, Coco, Inna tinem pumnii , sa aveti outze frumoase si multe la punctie!
Noi maine avem prima eco, sunt cam varza de emotii, pana maine cred ca ma voi gandi la toate prostiile posibile. Sper insa sa fie bine, poate ma linistesc si eu cu creierii o perioada
katiya spune:
Multa, multa bafta Coco, Sufletel si Inna, sa aveti outze multe si frumoase.
Ella si eu sunt in aceeasi situatie.
ingeras26a spune:
Buna,
Maine la ora 14.30 am si eu programare la Dr. D! de-abia astept!
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
3 sarcini pierdute 5-8 sapt
catalina2307 spune:
Multa bafta si de la mine dragelor. Sa veniti cu outze multe si embrioni puternici si sanatosi.
inna, coco, sufletel - Doamne ajuta!
noi2 - bine ai venit si sedere cat mai scurta. Si eu iti spun acelasi lucru ca si ela. Un rezumat in engleza te-ar ajuta f mult.
katiya, ella - maine este o zi mare.... Prima intalnire cu puiutzul vostru. Ma bucur din suflet si va doresc sarcina usoara.
Va pup pe toate, una cate una .
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaady Si eu la 14 Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
ne vedem acolo?
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
3 sarcini pierdute 5-8 sapt