tensiune mica

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

irlandeza am incredere ca si in rom doctorita de familie este fff buna si daca era un tratament bun sigur ma ajuta!ea stie ca nu am probleme de sanatate ,tin ff mult la aceeasta si daca inghit un medicament ma informez amanuntit despre reactii adverse.cind am spus acum 10 ani despre problema aceeasta (zic eu cita cafea sa bag ca sincer daca ma conectez la ibric nu simt nimicpot bea 6-7 cani usor nu simt nimic)doctorita zice ca nu este sanatos si ca imbolnaveste ficatul..mai cam si fumez...asa doctorita imi dadea un tratament cu multe efecte secundare dar... si acela cu tens oscilanta.aaaa eu sunt f atenta la ,,buline,,iar daca una ma pune pe ginduri o arunc direct in wc fara sa ma mai gindesc.uf sa vezi nervii cind o iau la gaop cind nu intelegi ce-i in jur sa vezi ca tu esti buna si calma si toti sunt agitati,tensiunea mica are si avantaje!eu rar imi ies din fire ,doar la subiecte tabu.in rest sunt calma(te si ma scot din criza rapid)si foarte pozitiva!trebuie sa imvatam sa ne iubim asa cum am fost lasati

Mergi la inceput