Poznasi 01-02.2004 - vine vacanta!
Raspunsuri - Pagina 8
Roxana_G spune:
Nu gasesc neam vreo Sally pe net. In afara de cea de pe ebay. Si nu imi dau seama ce producator are. Pentru ca asa a mai exsiat de la Mattel un Sally cu remote control dar nu cred ca mai e in productie/vanzare.
In alta ordine de idei, noroc cu Ioana, ca am incercat sa redeschid si filmuletul cu Olivia de la birou. Si uite ca de aici a mers si am ramas impresionata. Este extraordinara!!!
buli spune:
detectiv te face mama
si noi am cautat pe pag producatorului, degeaba
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
dadi_t spune:
Adina, ntzntz...numai pt. Ioana ....si mie mi-au placut costumatiile fetelor.... pentru o floricica gratioasa!
In perioada prescolara(chiar nu mai retin varsta exact), m-au dus si ai mei la balet si tin minte ca la inceput chiar imi placea...numai ca la un moment dat, trebuia sa facem sfoara...m-a apasat antrenoarea de vreo cateva ori si m-a durut asA de rau ca am renuntat la balet....desi ani de zile dupa....tanjeam dupa balet....
<<<Tania,mami de Anduta si Bibica>>>
NOI!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
A_Iulia spune:
Pai vreo 2 ore am stat si eu aseara sa o caut pe Sally pe internet, da' n-am avut succesul lui Rox
Multumim pentru aprecieri! Tania, povesteau profesoarele de balet ca asta era metoda folosita pe vremuri ca sa reuseasca copilasii sa faca sfoara: se aseza un adult peste piciorutele fetitelor sa le forteze . Evident, acum nu mai e metoda asta, dar tot greu e, cumva ele intra in competitie si se straduiesc care mai de care sa faca mai corect
Roxana_G spune:
Pai chiar am calitati de detectiv. Erau jocurile mele preferate cand eram scolarita, ma jucam mereu de a detectivii, citeam carti politiste si rezolvam enigme.
arturicii spune:
iote si eu
Adina, Rox, multam ptr indicatiile despre Barbie&co
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
A_Iulia spune:
Nu vreau sa te dezamagesc Ioana dar asta e linkul gasit de Ovi - problema e ca e "de australia" si poate-o livreaza doar cu cangurul?
Ahaaaa stii cum faci Anca? Faci o excursie in Australia si vii cu Sally de acolo
Rox, deci putem spune ca ai nasul fin
Edit: ca m-am uitat mai bine si masinuta e de Hong Kong,dar uite ca o livreaza prin America, sau Uk, Germania...
buli spune:
hahaha, v-am zis ca Ovi a scris in Australia sa intrebe daca livreaza in Ro, cred ca inca ne mai cauta pe harta :))
cred ca o sa incercam de pe site-ul dat de Rox, dar de pe un card fara overdraft :D
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@