Poznasi 01-02.2004 - vine vacanta!
Raspunsuri - Pagina 4
dadi_t spune:
Fetele.. mai stiti ceva de Monica,Adriana??? N-au mai intrat de un car de vreme....Adriana cand invata pentru doctorat mai intra....acum ca a scapat de invatat??????Sper ca sunt bine...Imi ste dor si de Albert si Rares...cred ca au crescut mult....
<<<Tania,mami de Anduta si Bibica>>>
NOI!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Roxana_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli zorro, varianta blonda :) www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
wow ce gagiu cool! E mai tare zorro asa. Si ce frumos danseaza el!
Roxana_G spune:
Deci stati putin cu pianul ala. Si asta e o pianina de fapt, v-am indus in eroare. Nu e din cel mare cu coada, e o pianina lunga care a incaput chiar in camera Alexandrei si nu in living.
Oricum Vivi vad ca e mai avansata, Alex nu exerseaza asa des si sigur se va mai domoli curand entuziasmul. Tre sa ma grabesc eu sa caut o profesoara cat inca e interes pentru asta.
buli spune:
venim si noi la concert, dar in public - talente n-avem, dar ne pricepem la aplaudat
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
buli spune:
azi am vazut scolarii gatiti si pregatiti pentru ultima zi de scoala. erau asa de frumosi, si seriosi, si importanti, tare m-am emotionat.
cred de 15 septembrie o sa bag un bocet de-o sa sara camasa de pe mine. macar de-ar fi soare sa-mi tin ochelarii pe nas.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
arturicii spune:
pai Rox, voi exersati la pianina; cu Pianul rezolva Adina;
Cat despre Zorro.... o sa sa lupte fetele ptr el; atunci sa te vad cum iti cosi camasa de tine "tanti" Anca
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
A_Iulia spune:
Dupa ce am vazut atatia copii minunati pe aici...sa ma laud si eu putin cu Viv care a facut sfoara ieri in spectacolul de balet:
(e pe randul din fata)
http://family.webshots.com/video/3059286270051646459HPWyZm
Ioana, eu prefer s-o iau mai usor cu pianul pe scari
Roxana_G spune:
Pana la urma am lamurit ca e pian digital. Asa se cheama. Iar fata mea descurcareata a abordat singura profesoara de pian de la gradi (eu ma tot chinuiam sa gasesc pe cineva si nu prea aveam idee cum sa o fac) si a venit acasa cu nr de telefon al domnisoarei.
Am identificat pe Vivi balerina, dar mi se tot blocheaza filmuletul si nu reusesc sa vad sfoara cu pricina. Bravo ei ca s-a tinut de balet si ca a progresat atat de mult! balerina frumoasa si talentata.