Poznasi 01-02.2004 - vine vacanta!
Raspunsuri - Pagina 16
arturicii spune:
Ce fain ca puteti sa le oferiti celor mici timp pretios petrecut cu bunici......
La noi doar mama mai este insa cum acum e stresata cu mutatul nici nu a vrut sa auda de venit aici....
Ioana,
Philip, Yann, Sabina - 3 Aprilie
dadi_t spune:
Buna Dimineata!
Ioana, sa va traiasca micuta crestina! Sfantul botez sa-i lumineze viata si sa aiba noroc cat cuprinde, toata viata!
Frumoasa tare locatia.....baietii cresc ca din apa....
Imi pare tare rau pentru mama ta...of ...ce greu este sa te rupi de viata ta, de trecut...si noi in curand vom lua drumul asta. Plang, dar si ma bucur, cand ma gandesc ca exista si alternative fericite(ok nu din prima sunt constienta). Din pacate perspective favorabile, prea curand nu se intrevad in Romania si, da ma gandesc la viitorul fetelor... si la....batranetele noastre pana la urma...Am 23 de ani vechime in munca si sistemul isi bate joc de ....sanatatea noastra. Nu exagerez, dar se atenteaza la integritatea nostra pana la urma...pana cand vom fi generatia de sacrificiu?????...Eu plec, cu parere de rau ...iubesc tara asta, dar....Amanam plecarea pana la anul cand termina cls a VIII-a Andreea si cand incepe elementara Bibica. Cel mai probabil v-a pleca Costin dinainte sa mai achitam o parte din datorii(la banca).
O saptamana placuta tuturor!
Edit:wow Anca...stie sa citesca deja...Bibi nici literele toate nu le stie....Bravo lui...s-ar fii plictisit, sa mai fii stat inca un an la gradi.
<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
buli spune:
am descoperit recent melodia www.youtube.com/watch?v=Mbbopgu6dpg" target="_blank">asta , imi place de mor
daca va plac fotografiile puteti sa aruncati un ochi si pe aici (asa am descoperit-o)
http://www.ionstravels.ro/mainpage.html
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
ps - Matei stie tare multe, dar nu prea ma laud eu cu el
buli spune:
cum, Tania ... si voi plecati?
multi prieteni de-ai nostri vor sa plece. am zis cu Ovi ca o sa plecam si noi pt ca n-o sa mai avem cu cine vorbi pe acilea
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
arturicii spune:
Tania, unde mergeti? Asta daca nu e un secret ptr moment
Ioana,
Roxana_G spune:
Anca, sa il trimiti si la mine ca am niste legi de citit si mi e lene.
Ioana, felicitari pentru botezul super! Sunteti minunati toti, peisajul excelent si organizarea la fel. Mi-a placut tare ideea, am vazut cu mare drag pozele si parca imi aminteam de un film frumos pe care il vazusem cand eram pustoaica. tare tare pe toti! Imi pare tare rau pentru mama ta, cred ca ii e foarte greu. Nu stiu ce sa zic, decat ca uneori in viata mai sunt si momente grele care ne forteaza sa lasam prea multe in urma. Dar cine stie ce o veni frumos care sa compenseze!
Adriana, copiii sunt la mare acum, se intorc maine si vor pleca apoi si la Bran
Tania, deci aveti planuri de plecare? Imi pare trist cand citesc motivatia, pe de alta parte tocmai ce ii ziceam Ioanei. O usa inchisa in spate e uneori un drum luminos in fata. Sa fie intr un ceas bun!
dadi_t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Tania, unde mergeti? Asta daca nu e un secret ptr moment Ioana, Philip, Yann, Sabina - 3 Aprilie |
In UK..mai precis in Londra..acolo este pt moment stabilita sora mea cu familia de vreo 3,6 ani....si desi este o tara ffffff conservatoare...s-au integrat teribil de bine
NOI!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
arturicii spune:
Roxana, multumesc mult pentru cuvintele frumoase si calde.
Tania, sa va fie de bine mutarea, sa va deschida porti noi si voua caci pt fete sigur o sa fie f bine.
Va trebuie ceva acte speciale ca sa puteti integra fetele in sist lor de invatamant? Dar sa fiti asigurati dpdv al sanatatii?
Anca, uimeste-ne mai cu ce face Matei, nu mai tine baiatul asa "ascuns".
Ioana,
Roxana_G spune:
Diseara imi smotocesc bubulinii dupa o saptamana! Abia astept, desi sigur o sa imi iasa pe nas.
dadi_t spune:
Aceasta e nepotica mea din Londra...la o prezentare de moda:miresici
http://romani.co.uk/index.php?option=com_commkyalbum&Itemid=127&action=view&Albumid=419
Roxana, cred ca-ti este dor tare de pitici.....
NOI!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan