Poznasi 01-02.2004 - vine vacanta!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Anca, ce peisaje frumoase! Imi pare rau ca nu ati fost 100% happy in/de concediu

Adina....uau

Rox, sa ai spor la munca si sa-ti iasa planurile asa cum le faci tu

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Nu stiam de zoo ca e asa cool, o sa merg si eu zilele astea cu copiii ca doar e la 2 pasi de mine.

Haide mai Rox ca am glumit, cum ai putut crede ca in baneasa sunt balene?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu la balene am ridicat din sprincene, dar in rest am muscat-o.
nici nu m-as fi gindit ca Adina ride de doamne mai in virsta, din provincie

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Citat:
Nu stiam de zoo ca e asa cool, o sa merg si eu zilele astea cu copiii ca doar e la 2 pasi de mine.

Haide mai Rox ca am glumit, cum ai putut crede ca in baneasa sunt balene?

Nici nu citisem de balene, abia acum m-am apucat sa caut in mesaje. Citisem ceva cu niste animale noi si ma gandeam ca ar fi de mers. Ieri eram varza, dupa un curs groaznic si 4 ore de somn numai, puteai sa fi zis si de dinozauri ca tot aia era.

Azi sunt ceva mai bine, dar nu dau pe dinafara de odihna. A fost cosmar saptamana asta cu tva ul lui peste, ii multumesc din suflet lui Boc ca m-a tinut stresata si ocupata toata saptamana. Nu de alta, dar poate muream de plictiseala cu inchiderea de luna si 2 controale in curs. Plus Roma.

Maine ar fi trebuit sa plece copiii la mare cu bunicii. Dar pica, macar temporar, ca nu m-am comportat eu adecvat. Deh, ce conta ca eram suparata, obosita si stresata.

Hai ca numai vaicareli scot. Ma duc sa ma relaxez la balenele de la zoo si sa vorbesc cu papagalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Citat:

Hai ca numai vaicareli scot. Ma duc sa ma relaxez la balenele de la zoo si sa vorbesc cu papagalii.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Pot sa fiu eu balenutza ta?Ca la ultimele masuratori ma incadram...
trece Rox,toate trec

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Imelda, stai la coada; daca vreti sa vedeti balene, va dau o poza

Rox, trec toate asa e insa vin altele
spor la discutia cu papagalii

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Nu-i asa ca Adriana ne-a pacalit si n-a mai trecut pe-aici?

Mergi la inceput

Frate dar multi papagali mai sunt, ma doare gura de atat vorbit!
Si zau ca se incapataneze sa nu invete nimic, de ma vad nevoita sa si repet de 10 ori.

Una din ei e inspectoare si e acu singurica in birou la sefu, asa ca fug sa ma ocupez cum se cuvine.

Va pupacesc, sa auzim numai de bine.

PS Monica, un pup mare si o imbratisare pentru Albert. Ieri nu am mai apucat sa ma messengeruiesc, e deja un lux in ultima vreme.
Anca, aceeasi scuze de mai sus. Merge?

Mergi la inceput

Mai dar vorbarete mai sunteti! Eu macar sunt intre 2 sedinte.

Copiii nu plecara nicaieri cu bunicii, poveste lunga. Asa ca merg la gradi. Alex face mari progrese la pian, e tare incantata si are ore de 2 ori pe saptamana. Ii place asa mult incat a sunat singura profesoara sa vina la lectie, daca tot nu a plecat la mare. Cand am sunat si eu era sa cad jos cand mi-a zis domsoara ca deja vorbise cu Alex si ramasese doar sa fixeze ora. Si imi zice profa sa stau linistita, ca o suna direct pe Alex daca eu nu pot reveni cu telefonul. Deci m-am scos, descurcareata fata.

S-a interesat ea singura la gradi cum e cu cursurile de inot, ce ii trebuie, si dc merge si Andrei. E de belea!

In rest nici un plan de conced si cam varza orice program de weekend. Ma tenta o mare weekendul asta dar am citit prognoza si m-am tuflit. Probabil bagam iar un Bran sa verificam stadiul lucrarilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

helloo...mi-a fost teama ca ati fost la mare si io n-am apucat sa mai intru la topic sa citesc...Ma bucur ca ,,in mare,, sunteti bine...macar sanatoase si asta conteaza...???

Adriana...te asteptam cu interes si cu drag...sa stii...chiar daca ne luam cu ale nostre ..nu uitam prietene vechi

Imelda, acusi vazui mesajul tau...daca arde, vb la telefon!Eu n-am fost la Buc...doar Costin pentru doua saptamani la un curs...se intoarce azi

Au fost 2 zile de puhoaie(in traducere libera...inundatii) in Constanta...bine ca nu v-ati nimerit in perioada asta la mare, Roxana!
Anca---super concediul

<<<Tania,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput