Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt(12)
Raspunsuri - Pagina 7
simis spune:
Buna dimineata fetele!!!
Ati baut deja cafeaua... eu am ratat-o!
Alinaoprea sa fie cu ochisori!!!!!!
Sa ne spui cum a fost!
Laura sa sti ca nu numai tu ai "inchipuiri" cu simptome de sarcina.De exemplu pe mine ma dor tare sanii si asa ceva eu nu am mai patit niciodata, dar cand nu ma amagesc sa cred ca e de la o sarcina ma gandesc ca poate e de la closty.
Eu inca sper sa nu fie numai in imaginatia noastra!
Oricum abia mai am rabdare pina marti ca atunci ar trebui sa vina musafirii.
camelia29 spune:
la mine chiar daca a fost ectopicaam avut cele mai diverse simptome,incepand de la ovulatie cand am avut dureri in partea de jos,ca mergeam mai mult pe varfuri,apoi imediat dupa ovulatie la cateva zile incepuse sa ma simt sfarcurile mai sensibile,dupa vreo 7 zile incepeau incet ,incet sa ma doara sanii,si da aveam un gust in gura de parca mancam cate un pumn de chei nu mancare(gust metalic),apoi dimineata ma trezeam cu o stare ciudata nu era nici greata dar nici bine nu ma simteam,iar ziua le dormeam de le rupeam,soata se mira de mine cum de pot sa dorma si ziua si noaptea fara nici o problema,ma trezeam noaptea sa merg la baie de cel putin 2 ori,ziua numai spun,ca facusem faleza,dormitor-baie,apoi pe la 4 sapt incepusem sa am deja greturi serioase nu numai dimineata ci si seara sau chiar si pe la 2-3 dimineata ,dar ce mi se pare incredibil ca am fost atenta la fiecare simptom inca de la inceput,ovulatie-conceptie-sarcina pana a 7 sapt,a si am uitat de constipatie si balonare,inca de la inceput mi-au at dureri de cap. Hai ca v-am plictisit destul dar asta este scurta mea istorioara pe care nu am sa o uit niciodata,partea a 2 a alta data.pooop
pufoasalaura spune:
pregnyl 5000 u.,tinut la rece de cand l-am primit.si mai are valabilitate ceva vreme.
poate Doamne,Doamne nu ne va lasa si de data asta!
Citat: |
citat din mesajul lui jaguar Laura, super endo si foliculii ff buni!!! Ati prestat bine, deci tre sa vina Doamne ajuta! Multumesc inca o data, Dumnezeu sa iti rasplatesca bunatatea! (de cat e pregnylul?) |
pufoasalaura spune:
camelia,
senzatia asta de metal in gura am experimentat-o si eu ptr.prima daca acum vreo 2 seri in timp ce papam fulgi cu lapte, a trebuit sa schimb lingura cu una de plastic ca sa nu mai simt.
de sani,da, ma dor mameloanele si o iau razna la atingere.pe langa asta, pana la pranz ma cam jeneaza ovarele.
pufoasalaura spune:
hai simis ca se poate!
cand faci test de sarcina?
eu astept pana pe 21.06.-atunci vor fi 15-16 zile de la prestat in urma stimularii,si sper ca pana atunci sa nu vina monstrii.
Citat: |
citat din mesajul lui simis Buna dimineata fetele!!! Ati baut deja cafeaua... eu am ratat-o! Alinaoprea sa fie cu ochisori!!!!!! Sa ne spui cum a fost! Laura sa sti ca nu numai tu ai "inchipuiri" cu simptome de sarcina.De exemplu pe mine ma dor tare sanii si asa ceva eu nu am mai patit niciodata, dar cand nu ma amagesc sa cred ca e de la o sarcina ma gandesc ca poate e de la closty. Eu inca sper sa nu fie numai in imaginatia noastra! Oricum abia mai am rabdare pina marti ca atunci ar trebui sa vina musafirii. |
simis spune:
Asa zic si eu ca totusi se poate!
Cred ca luni in 14 fac un test. O sa vad cum ma simt pina atunci...
Daca voi fi tot nervoasa si voi avea pofte (cand dulce cand sarat) nu mai fac nici un test ca inseamna ca vin musafirii. Sper sa nu vina.Mi se pare o lume pina luni.
Sper ca o fi bine la toate si vine bebe
camelia29 spune:
sincer ma cam indoiesc sa apara poftele asa de devreme,dar depinde de organism,e gustul metalic il aveam toata ziua si orice incercam sa mananc nu trecea acel gust.Imi amintesc ca mie inainte sa raman gravi beam lapte si mancam zilnic iaurt iar dupa nu am mai putut,devenisem sensibila si la parfum,pur si simplu nu suportam mirosul de parfum imi venea sa vomit
alinutahu spune:
buna ....fetelor nu veau sa va dezamagesc dar si eu am facut 4 luni la rand closty si pregnyl si am avut frumosi foliculi si endometrul foate buna ...si eu in fiecare luna aveam tot felul de simtome de la durut capul ,la dureri in partea de jos ,gusturi si simturi accentuate si nu sa intamplat nimic ...eu zic ca asa de tare ne dorim un bebe ca in cele mai multe cazuri noi cu mintea noastra producem tot felul de simtome ...in fine dupa cum ziceam nu vreau sa va descurajej ba chiar mai ult va doresc la fiecare multe reusite ..
alinaoprea Doamne ajuta...laura ai avut foarte frumosi foliculi si endometrul foarte buna ...Doamne ajutaeu am facut de dimineata un test de pipi z14 dupa IA si este neagativ ...acuma astept urati si ne apucm de IA nr 2...succesbuburneak
draguta spune:
alinuta, nici eu nu ma imbat cu apa rece, eu tot asa am dureri ''pe jos'' din ziua 13 aproape continuu, simt si sanii putin mariti , sunt la prima luna de ovamit
ma gandesc exact la ce spui si tu ca de multe ori ne inducem aceste stari , simptome
oricum eu doresc din suflet sa avem toate rezulatatul dorit cat mai curand