Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt(12)
Raspunsuri - Pagina 4
simonali spune:
alinaoprea, iti multumesc pt detalii, si eu merg la un medic de la giulesti si pretul mi se pare ok...intr-adevar mult mai bun decat la alte clinici, poate o sa recurgem si noi la aceatsa procedura la un moment dat daca nu o sa vina bebe altfel...
camelia29, e trist ce ti s-a intamplat, fruntea sus si ai incredere mai departe...nu stiu ce riscuri sunt in urma tratamentului cu clomid sau clostybegit...dar sa stii ca sunt multe femei care nu fac astfel de tratamente si tot se intampla astfel de necazuri...cred ca tine de f multe aspecte... si sa vina mult dorit
va pupacesc!!!
simonali spune:
eu sunt azi in z7 si simt ceva intepaturi in zona ovarelor...sper sa creasca ceva pe acolo...pana luni mai am de asteptat...dar o sa va dau de stire.
pupici pt toate !!!
camelia29 spune:
binenteles ca se poate intampla o sarcina extrauterina chiar si fara stimulare cauzele tin de mai multi factori,anexita netratata,inflamatii pelviene,avorturi,dar culmea este ca nu am avut nimic din toate acestea.Oricum nu mai conteaza,simt ca pana la sf anul sa raman din nou insarcinata cu toate ca imi este teama sa fie din nou ectopica.Ma bucur ca pot sa-mi spun si eu of-ul pe aici cu speranta sa nu plictisesc sau sa agasez pe nimeni.La cat mai multi bebei.pooop
camelia29 spune:
Simonali,scuze ca ma bag si eu in discutie dar faci vreo stimulare ceva,de spui ca simti ceva intepaturi?
simis spune:
Buna fetelor!
Camelia29 bine ai venit si tu printre noi, dar sa nu stai prea mult, sa ne mutam cat mai repede toate la odisee!
Imi pare rau ca ai avut parte de asa ceva si speram sa nu se mai repete (de fapt sa nu se intample la nimeni)
Eu am impresia ca fix la 28 de zile o sa imi vina musafirii ca singurul simptom pe care il am de obicei isi face simtita prezenta...am devenit usor isterica
Poate totusi nu mai vin...
la toate
simonali spune:
da, camelia, fac stimulare cu ova-mit, este a 3-a luna si sper sa se vada ceva rezultate...in prima luna am obtinut ovulatia dar nu a fost sa fie , a2-a luna nu au fost rezultate(adica foliculi f mici) si acum am sperante pt luni la eco...
va pupacesc!!!
jaguar spune:
Buna seara fetelor
Nu am mai intrat de cateva zile, nu am noutati, astept ciclosul
si vad ca nu mai vine
Abea astept si eu sa incep stimularea cu ova-mit, poate poate
o fi ceva macar acum...
Simonali, sa vii cu vesti bune de la eco!
si sa ai multe outzeee sa iasa cu ochisori
Va pupic pe toateee
Seara frumoasa!
ALINAOPREA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonali alinaoprea, iti multumesc pt detalii, si eu merg la un medic de la giulesti si pretul mi se pare ok...intr-adevar mult mai bun decat la alte clinici, poate o sa recurgem si noi la aceatsa procedura la un moment dat daca nu o sa vina bebe altfel... |
Cum am mai spus, de-asta ne-am adunat aici, sa nesfatuim, sa facem schimb de cunostinte si sa ne incurajam reciproc.
Bafta luni la eco.
Eu am emotii pt. maine de parca ar fi prima data.....poate o fi ultima,cine stie.
Pupici la toate fetele fara exceptie!
Alina in asteptarea unei minuni de
jaguar spune:
Alinaaa
De ce ai emotii pentru maine?
Mergi la eco?
Scuze ca nu am retinut, ufff batranetea astaaa
Simo, la ce medic mergi la giulesti?
Si eu merg tot acolo
simonali spune:
jaguar, eu merg la dr. pana doru, dar ma duc numai la cabinetul lui, prefer sa-mi fac progamare si...sa discutam pe indelete...asa, in spital sunt tot felul de cazuri...ma declar multumita . tu la ce medic mergi?
pup!!!