Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt(12)
Raspunsuri - Pagina 14
jaguar spune:
Simonali, dar nu ai facut pregnyl???
Uite asa am patit eu luna trecuta, la fel nu m-i s-a spart,
a inceput sa scada la 20mm si vorba ta "a fasait"...
Asa ca mi-a zis clar doctorul, luna viitoare facem pregnyl neaparat
cand ajunge la 18-19mm...
Multa bafta luna viitoare!!!

pufoasalaura spune:
subscriu si eu la ce a scris jaguat.tb sa ia pregnyl.eu nu prea inteleg a "fasait", daca a scazut de la 22 la 18, inseamna ca atunci a fost punctul maxim, si oricum 22 era destul de mare si ti se putea da pregnyl si situatia era oarecum rezolvata.eu zic sa mai cauti si o alta parere din punct de vedere medical.
alinushali spune:
Buna fetelor va multumesc din suflet pentru incurajari si urari de bine 

. simis pentru sustinere iau duphaston din z 3 dpo, iar de ieri iau si no-spa la recomandarea doc,ia vezi si tu , daca nu ti-a venit pana acum s-ar putea sa fie ceva in burtica. Eu am facut ieri testul pt. k ma enervasem ca nu-mi mai venea, renuntasem si la temp si la simptome........ DANE VESTII 
Laura vino si tu cu vesti bune , sa molipsim toate fetele.
va 

-acesc pe toate si sa treca repede cele 2 saptamanii sa vad si eu inimioara cum bate.
Anul asta sigur sigur 
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
jaguar spune:
Buna fetelor,
Lauraa hai cu vesti buneeee

Simi, a venit uratul? eu sper ca nu, si ca ai bebe mic acolo
Haideti cu testee pozitiveee, cat mai multeeee!!!

Alinushh felicitari inca o data, ai grija de tineee si bebe
Ce bine ca s-a mai racorit, eee alta viata acum![]()
![]()
Sa aveti o zi frumoasa!

simis spune:
Neata fetele!
Laura hai tu cu vestea buna!!!!
Eu inca nu mi-am luat alt test ca nu am avut vreme, o sa iau azi unu si il fac maine dimi. Nu am nici un simptom de nici un fel - nici ca o sa vina, nici ca nu o sa vina
.Acuma tot citesc sa vad au mai fost cazuri de intarziere de la closty, da nu gasesc nimic
Deci vesti maine dimi!
Va pupacesc pe toate!
pufoasalaura spune:
fetelor poate aveti gura aurita

nu stiu ce sa fac, parca mi-e teama..azi e z.14, c.m. nu a venit si nu stiu ce sa fac? sa iau un test de sarcina? o fi elocvent? sau sa astept pana luni?
alinushali tu ai avut dureri in zona ovarelor, ca si cum ar fi de cm. dar parca nu e aceeasi durere...cel pujtin la mine...
pufoasalaura spune:
ca o completare:azi am fost de 7 ori pana la aceasta ora la toaleta. nu e frumos sa spui chestia asta,dar poate e sanatos.oricum merg si de stres sa vad daca e sau nu cm
mai am o problema,dr mea mi-a zis sa nu intrerup siofort decat in momentul in care aflu de o eventuala sarcina.am citit prospectul si am vazut ca nu e indicat in timpul sarcinii...dar poate nu are legatura cu sopc si cu cei care sufera de diabet...
pufoasalaura spune:
nici nu mai cauta...mai ales ca probabil ca medicul ti-a dat ceva dupa stimulare ca sa-ti vina menstruatia.uite, eu mai am putin si termin cele 30 pastile de arefam, si mai cumpar altele pana aflu un rezultat concret.
| Citat: |
| citat din mesajul lui simis Neata fetele! Laura hai tu cu vestea buna!!!! Eu inca nu mi-am luat alt test ca nu am avut vreme, o sa iau azi unu si il fac maine dimi. Nu am nici un simptom de nici un fel - nici ca o sa vina, nici ca nu o sa vina .Acuma tot citesc sa vad au mai fost cazuri de intarziere de la closty, da nu gasesc nimic![]() Deci vesti maine dimi! Va pupacesc pe toate! |
draguta spune:
laura, simis va steptam cu testele pozitive
alinushali felicitari!!!
alinush la cate zile de la ovulatie ai facut primul test si a iesit negativ?
eu am facut astazi unul si mi-a iesit negativ la 12 zile de la ovulatie, prima luna de stimulare
simonali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jaguar Simonali, dar nu ai facut pregnyl??? Uite asa am patit eu luna trecuta, la fel nu m-i s-a spart, a inceput sa scada la 20mm si vorba ta "a fasait"... Asa ca mi-a zis clar doctorul, luna viitoare facem pregnyl neaparat cand ajunge la 18-19mm... Multa bafta luna viitoare!!! ![]() ![]() |
am facut si eu pregnyl in prima luna cand am avut un folicul de 19-20 mm si atnci s-a spart dupa injectie...luna aceasta cand a vazut dr ca este de 22 mm a zis ca este un folicul matur pt ziua 12 si a zis ca ar trebui sa se sparga de la sine in z 13-14...si sa incercam fara pregnyl...dar a zis ca luna viitoare o sa-l "pandim" si cand ajunge la dimensiuni de 19-20 facem injectia...
cam asta s-a intamplat...poate luna viitoare o sa fie cu noroc...sper!!!