Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt(12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Simonali, dar nu ai facut pregnyl???
Uite asa am patit eu luna trecuta, la fel nu m-i s-a spart,
a inceput sa scada la 20mm si vorba ta "a fasait"...
Asa ca mi-a zis clar doctorul, luna viitoare facem pregnyl neaparat
cand ajunge la 18-19mm...
Multa bafta luna viitoare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

subscriu si eu la ce a scris jaguat.tb sa ia pregnyl.eu nu prea inteleg a "fasait", daca a scazut de la 22 la 18, inseamna ca atunci a fost punctul maxim, si oricum 22 era destul de mare si ti se putea da pregnyl si situatia era oarecum rezolvata.eu zic sa mai cauti si o alta parere din punct de vedere medical.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Buna fetelor va multumesc din suflet pentru incurajari si urari de bine . simis pentru sustinere iau duphaston din z 3 dpo, iar de ieri iau si no-spa la recomandarea doc,ia vezi si tu , daca nu ti-a venit pana acum s-ar putea sa fie ceva in burtica. Eu am facut ieri testul pt. k ma enervasem ca nu-mi mai venea, renuntasem si la temp si la simptome........ DANE VESTII
Laura vino si tu cu vesti bune , sa molipsim toate fetele.

va -acesc pe toate si sa treca repede cele 2 saptamanii sa vad si eu inimioara cum bate.

Anul asta sigur sigur

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Buna fetelor,
Lauraa hai cu vesti buneeee
Simi, a venit uratul? eu sper ca nu, si ca ai bebe mic acolo
Haideti cu testee pozitiveee, cat mai multeeee!!!
Alinushh felicitari inca o data, ai grija de tineee si bebe

Ce bine ca s-a mai racorit, eee alta viata acum
Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata fetele!
Laura hai tu cu vestea buna!!!!
Eu inca nu mi-am luat alt test ca nu am avut vreme, o sa iau azi unu si il fac maine dimi. Nu am nici un simptom de nici un fel - nici ca o sa vina, nici ca nu o sa vina.Acuma tot citesc sa vad au mai fost cazuri de intarziere de la closty, da nu gasesc nimic
Deci vesti maine dimi!
Va pupacesc pe toate!

Mergi la inceput

fetelor poate aveti gura aurita
nu stiu ce sa fac, parca mi-e teama..azi e z.14, c.m. nu a venit si nu stiu ce sa fac? sa iau un test de sarcina? o fi elocvent? sau sa astept pana luni?
alinushali tu ai avut dureri in zona ovarelor, ca si cum ar fi de cm. dar parca nu e aceeasi durere...cel pujtin la mine...

Mergi la inceput

ca o completare:azi am fost de 7 ori pana la aceasta ora la toaleta. nu e frumos sa spui chestia asta,dar poate e sanatos.oricum merg si de stres sa vad daca e sau nu cm
mai am o problema,dr mea mi-a zis sa nu intrerup siofort decat in momentul in care aflu de o eventuala sarcina.am citit prospectul si am vazut ca nu e indicat in timpul sarcinii...dar poate nu are legatura cu sopc si cu cei care sufera de diabet...

Mergi la inceput

nici nu mai cauta...mai ales ca probabil ca medicul ti-a dat ceva dupa stimulare ca sa-ti vina menstruatia.uite, eu mai am putin si termin cele 30 pastile de arefam, si mai cumpar altele pana aflu un rezultat concret.

Citat:
citat din mesajul lui simis

Neata fetele!
Laura hai tu cu vestea buna!!!!
Eu inca nu mi-am luat alt test ca nu am avut vreme, o sa iau azi unu si il fac maine dimi. Nu am nici un simptom de nici un fel - nici ca o sa vina, nici ca nu o sa vina.Acuma tot citesc sa vad au mai fost cazuri de intarziere de la closty, da nu gasesc nimic
Deci vesti maine dimi!
Va pupacesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

laura, simis va steptam cu testele pozitive

alinushali felicitari!!!
alinush la cate zile de la ovulatie ai facut primul test si a iesit negativ?

eu am facut astazi unul si mi-a iesit negativ la 12 zile de la ovulatie, prima luna de stimulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonali spune:

Citat:
citat din mesajul lui jaguar

Simonali, dar nu ai facut pregnyl???
Uite asa am patit eu luna trecuta, la fel nu m-i s-a spart,
a inceput sa scada la 20mm si vorba ta "a fasait"...
Asa ca mi-a zis clar doctorul, luna viitoare facem pregnyl neaparat
cand ajunge la 18-19mm...
Multa bafta luna viitoare!!!

am facut si eu pregnyl in prima luna cand am avut un folicul de 19-20 mm si atnci s-a spart dupa injectie...luna aceasta cand a vazut dr ca este de 22 mm a zis ca este un folicul matur pt ziua 12 si a zis ca ar trebui sa se sparga de la sine in z 13-14...si sa incercam fara pregnyl...dar a zis ca luna viitoare o sa-l "pandim" si cand ajunge la dimensiuni de 19-20 facem injectia...
cam asta s-a intamplat...poate luna viitoare o sa fie cu noroc...sper!!!

Mergi la inceput