Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

vad ca multe burtici isi schimba semnatura lunea.o limonada si de la mine!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

pissi eu pt durerile de cap ma ung la tample cu alifie chinezeasca,o cutiuta mica rosie si rotunda pe care o gasesti la farmacie sau plafar. pe mine ma apuca mai ales noaptea durerea

caldura asta ma omoara si pe mine,am senzatia de sufocare si vineri ma luase cu lesin. o sa fie o vara ingrozitoare

am vazut ca au mai aparut poze pe picasa! sunteti niste frumoase

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Neatza si de la mine!

Am facut si eu rost de un alt laptop deci pot sa va scriu linistita oricand fara sa mai fie nevoie sa stau intr-un dormitor anume, legata de PC.
Acum sunt in curte si desi e soare foarte puternic, bate totusi vantul si e mai placut.

Felicitari sarbatoritelor si de asemenea celor care isi schimba semnatura astazi!

Cris mami de Teodora si cu
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata, fetelor !

Dau si eu un suc azi, ca si noi am mai trecut cu bine inca o saptamana .

Vroiam sa va spun si voua ca Sarei mele i-a crescut puta intre timp, asa ca pana la alta proba contrarie ( adica pana pe 15.07 ), am un bebe mic baietel in burta , inca nenumit.

Va si va citesc! Sa fiti sanatoase si bucuroase !

Olga 17+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

Neatza burtici!
La Multi Ani!!tuturor fetelor
Bafta maine la eco celor doua fete!!!
Ana te asteptam cu vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika
Vroiam sa va spun si voua ca Sarei mele i-a crescut puta intre timp, asa ca pana la alta proba contrarie ( adica pana pe 15.07 ), am un bebe mic baietel in burta , inca nenumit.

Tare Sara ta. Sper sa fi fost o veste placuta desi imi dau seama ca e aiurea sa te obisnuiesti cu ceva si sa afli ca e altceva. Fii-miu are deja niste salopete bleo.

Cris mami de Teodora si cu
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Olgutzika deci s-a schimbat in baietel! Ai aflat la eco recent? ce surpriza tre sa fi avut..SI la ce nume te gandesti?

sugubina +13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

cred ca tocmai l-am simtit pt prima oara pe bb....a fost de doua ori ceva suav asa.....super tare, sper sa nu ma insel.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata!

Felicitari burticilor care schimba semnatura! Saarcina usoara in continuare, bebei sanatosi si manacaciosi

Eu sunt in continuare la limita oboselii. Dorm forate bine, nu ma plang, dar cand ma trezesc am senzatia ca am alergat toata noaptea. Acum am baut o cafea, 1/2 de cescuta mica, cu 1/2 de lapte ca sa imi mai revin.

Iar sunt asalatata de obsesia sarcinii: nu simt bine bebele. Punctul fix in creierasul meu disperat este sarcina oprita din evolutie. Desi cel mai des se intampla pana la 12 saptamani, deci sunt in afara oricarui pericol, am citit si de sarcini oprite din evolutie mult mai tarziu... am scuze.

Nu mai infiintam clubul paranoicelor ???

Ca sa trecem la ceva mai vesel, ce mai papati??? Eu am supa de pui cu dinozauri (copilul castiga), ca tortura si salata cu rosii, branza si ardei grasi noi ca premiu. Mai am si cirese, mere, caise si piersici. Iar am trecut la pasiunea cruditatilor

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cris, da, a fost suprinzator, dar m-a bucurat. Mi-era egal ce o sa fie, important pentru mine este sa fim cu totii sanatosi. Cu fetita mi-ar fi fost mai usor, ca am deja ceva experienta, dar eram curioasa cum e si cu baietel . Acum am o obsesie cu numele, eu deja am ales, trebuie sa imi conving omul

Caut postarea de la randunici, ca acolo am povestit pe larg cum a fost.

Olga 17+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput