Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

mamicile si burticile!
Abia astept mini vacanta la mare, cu toate ca omul meu e tare incapatanat. L-a intrebat pe dr daca am voie la soare si dr i-a spus NU categoric. Si acum im spune zilnic sa nu uit ca mergem la mare, dar n-o sa stau la soare si nu negociem nimic. S-ar putea sa nu mai mergem nici la Bulgari, sunt f trista. Ce rau poate sa faca soarele intre 8-10 dimineata si 17-19 dupa amiaza?? Sincer?! Va rog, daca mai vorbiti cu dr vostri curand, adresati si intrebarea asta, dar cu programul sanatos de plaja, ala de dimi si ala seara. Eu merg la mare pentru plaja, pentru nisip si soare. Apa, daca e rece, n-o plac si nu intru deloc, indiferent cat as sta la mare. Oricum, weekendul asta va fi canicular, deci sa va pregatiti din timp pentru temperaturile iesite din comun ce se anunta de joi pana duminica.

Ana
18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

ana hai ca intreb eu. Am azi eco si arunc o intrebare sa speram ca imi si zice ceva.sincer nu cred ca e bai sa stai la orele alea! Doar e suarele cel bun plus ca te dai cu crema cu factor.. Uf unii sunt extremisti cred.

sugubina +13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Hello !
Cu mersul la mare am si eu o mare problema...as vrea sa plecam in Antalia cu avionul la inceputul lui August.
Maine ma duc si eu la dr. si o sa il intreb si de zbor si de plaja, apa etc....
Asa ca maine vin si eu cu o parere!

Fericita 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

este f normal sa va doara sanii..acum se extind si dezvolta canalele si deja parca din sapt. 16 se produce colostrul..luati-va sutiene i care sa va simtiti bine si este bine sa purtati sutien pt ca acum sanii se maresc in volum si o sa fie din ce in ce mai grei ..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Sugubina, multumesc! Oricum, tot asa cred si eu, ca soarele ala, mai ales cel de iunie, nu are cum sa fie atat de daunator, e imposibil ca soarele sa aiba numai raze nocive.
Allexxia, tu nu schimbi semnatura?

Ana
19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Doura, vai ce-as veni, dar chiar nu se poate

Symo 19+ Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Ana_o merci ca mi-ai amintit de semnatura, uitasem
Eu am vorbit cu doctora mea de concediu la mare, si eu vroiam sa-l fac in august. Nu mi-a zis nimic de soare, bine ca am si spus eu inainte ca stiu ca trebuie sa am grija intre ce ore stau la soare si la apa sa nu fie rece sau valuri prea puternice.
Singura retinere pe care a avut-o doctora a fost ca este in august si o sa fiu in luna mare. Si mai mult de drum ii era ei, ca mergem cu masina si este destul de mers si mi-a zis ca atunci nu o sa-mi fie prea comod sa stau atatea ore pe scaun cu burtica mare.
Dar nu a avut nici o retinere fata de soare.
Deci fiecare doctor cu conceptiile lor.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Mi-a venit rezultatul la secretie: candida frecvente colonii.
Trebuie sa sun dr sa-l intreb ce sa iau...

Symo 19+ Diana

Mergi la inceput

Eu in schimb nu-mi fac nici un plan unde vom merge in concediu, caci sotul tocmai dupa jumatea lui august poate sa-l ia, deci asta e.
Vom vedea atunci cum ma voi simti si hotaram pe loc unde mergem.
Acum insa imi cam este teama de soare, vineri am stat cateva minute in picioare in soare ca trebuie sa montam un pavilion la tara si mi-a venit sa lesin
Deci chiar nu stiu unde vom merge.
Pe de alta parte as vrea la mare, dar am degand sa stau sub umbrela. As fi vrut sa inot dar din pacate nu stiu, asa ca poate am sa intru in mare sa fac pluta daca am sa mai reusesc cu burtica mare.

19+

Mergi la inceput

MSymo stai linistita, nu este nici un pericol pentru BB.
Si eu am candida dar doctora mi-a zis ca nu este nici o problema pentru sarcina.

19+

Mergi la inceput