Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 18
douradoudou spune:
buna dimmi fetelor..duminica am fost plecata toata ziua iar luni sotul a fost bolnavior asa ca nu am putut s astau sa forumesc as usually.azi e bine s-a dus la birou..eu zic ca puteti sa megrgeti la mare si asa cum ziceati si voi respectati orele si o tona de crema cu factor MAXIM pt ca pilelea se pateaza f f usor acum..eu o sa merg la plaja dar eu oricum stau doar la umbra (ma bronzez si asaf bine) si innotul este f relaxant pt noi..apa preia din greutatea burtii si ne mai relaxam si noi spatele(asta pt cele care va duceti mai incolo cand o sa fie burtik mai maree)...ne hidratam :asta era concluzia ![]()
![]()
..sugubina frumoasa vacanta ai avut in grecia
.madanic superbe locuri si f frumoase poze
..va
pe toate ..aaah sunset daca era ceva grav iti s[punea doctorul asa ca eu zic sa te relaxezi putin pt ca il stresezi pe bb..symo daca nu mai chef de munca hai la beirut cu al tau intr-o mini vacanta. 
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
16+ cu
douradoudou spune:
uitasem sa schimb semnatura ieri 
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
17+ cu
danaint spune:
Neata fetelor!
Avem si noi eco azi
Sper sa binevoiasca de data asta bb sa stea corespunzator, si sa ne spuna ce este. Doctorei mele i se "pare" baiat, dar a refuzat sa imi treaca in fisa, pentru ca, pudic, avea mereu cordonul intre picioare. Eu una sper sa se fi inselat
sotul insa deja a spus la toata lumea ca o sa avem baiat 

Azi mergem la dr Adriana Klein,, la Sentisan, recomandare de la doctora mea... stiti ceva de ea?
Ieri intrasem in panica, nu l-am mai simtit de 2 zile juma deja. L-am cautat aseara cu AngelSounds, am trecut prin ceva emotii pana l-am gasit, se ascunsese bine - s-a ridicat un pic, cam fix sub buric, unde e stratul de grasime mai mare - cred ca de aia nu il mai simt acum. Dar l-am auzit, apoi am comparat cu inima lui taica-su, sa fiu sigura ca e el, si nu pulsul meu, si partial m-am linistit :) Dar daca vine o data ora 2, sa fac eco, ma voi linisti mai bine :)
18s
ral_eli spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sugubina apai cremele alea sunt water resistant..Cel putin asa am cit pe ele. Si cand iesi iara te dai. sugubina +13 |
merci sugubina

poate explicatia asta o va accepta sa tati super protectiv si se va indura de mine sa ma lase 3 zile in apa

abia ce am reusit sa negociez "ca o sa se gandeasca" la posibilitatea unei minivacante la sulina. aseara ma apucase chiar disperarea si am apelat la ultima mea arma (un bocet mic
15+
danaint spune:
Si o intrebare mai "dureroasa": voi aveti probleme cu sanii?
Saptamana trecuta pe joi, la birou, ma dureau infiorator. Inspre sfarsitul programului am scos sutienul, nu il mai suportam, si am stat apoi asa pitita in scaunul meu. Si vineri a fost rau, parca imi pulsau asa, dureros, si parca pielea era iritata si inrosita. Nu suportam nici bluza pe mine. Acum parca e mai bine, dar nu stiu, se poate agrava? Mai pateste cineva asa ceva?
Precizez ca nu mai port sutiene cu sarma de prin sapt 6-7 - nu le mai suportam. Mi-am luat unele speciale de gravi, de altfel extrem de urate, dar uite ca si cu ele am patit dureros :(
18s
danaint spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ral_eli
merci sugubina ![]() poate explicatia asta o va accepta sa tati super protectiv si se va indura de mine sa ma lase 3 zile in apa ![]() abia ce am reusit sa negociez "ca o sa se gandeasca" la posibilitatea unei minivacante la sulina. aseara ma apucase chiar disperarea si am apelat la ultima mea arma (un bocet mic 15+ |
Eu am fost in saptamana 10 in tari calde, si am asasinat dr cu intrebari de ce am voie si ce nu :)
Mi s-a recomandat crema de soare de bebei - mai putine chimicale nocive + factor mare. Apoi la soare de preferat foarte putin sa stam, si nu cand e puternic. In apa e ok sa intram, cu conditia sa nu fie foarte rece - suntem sensibile in perioada asta si e risc sa racim. A! Si fara inot "sportiv" - mai mult alene si balaceala - dar asta nu stiu daca e general valabila, sau pentru mine si hematoamele mele.
Eu am stat si putin la soare, am intrat si in apa unde m-am balacit si ore intregi. Si m-am dat din plin cu crema de soare de bebei. Si totul a fost ok.
18s
sashenka_h spune:
[quote]citat din mesajul lui Shines
sashenka..ms mult
Faza e ca atata am ales la dr pana am cules,,am incercat la tutunaru da nu il gaseam nici daca trageam cu pusca..am incercat la filipescu..la fel..plus ca tre sa stai cate o zi intreaga pe holurile spitalului elias sa intrii la el ..iar la cabinet e cam la fel..plus consultatia de vreo 300 ron care nu se prea justifica sincer..pentru 15 min de palavragit..si asa am ajuns in 10 sapt..m-au speriat ca sunt foarte cunoscuti si foarte ocupati. Am facut prima eco la medlife (vai de minee ce soc am tras..cata prostie si neprofesionalism am gasit), am vrut doar sa confirm sarcina si sa vedem daca e asezata bine si alte alea..asa ca am incercat la medsana sa gasesc un medic..am auzit diverse despre el..pro si contra..acu sa vedem , iti spun joi seara cum a fost ..Multumesc tutoror pentru primirea calduroasa si pentru urari..numai bine va doresc la toate .Va pup
eu sper sa fie bine si iti tin pumnii. eu amandoua sarcinile le-am dus la medsana iar toate ecografiile le-am facut la Parvu Ioan si am fost super multumita, ff rabdator, mi-a explicat tot si un om super simpatic asa ca pe el il recomand cu caldura daca mai ai nevoie
]

Mami Andreea
16sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
cor-cora spune:
Sunset-nu mai citi atat,de multe ori internetul este o sursa de dezinformare.Daca dr era calm n-ai de ce sa-ti faci griji.Ai incredere in el ca totul va fi fff bine si nu mai citi toate nebuniile
ral_eli spune:
danaint si pe mine ma dor sanii, nu chiar atat de rau incat sa nu suport sutienul , dar ma simt mult mai bine fara el si in special sfarcurile sunt dureroase
asa incat in wk renunt de tot la sutien, nu am sanii atat de mari incat sa necesite sutiene
15+
allexxia_m spune:
danaint si eu am probleme cu sanii, ma mananca si ma dor mai ales sfarcurile, ele sunt sensibile rau la atingeri.
Dar nu cat sa nu pot purta sutiene, bine ca la orice ocazie posibila nu port.
Deci stai linistita este normal 
18+