Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 15
sunset_zuzi spune:
neata sunt prima azi 
am intrat sa va spun ca plec la medic
sa-mi vad puiul
si ca bineinteles dau de baut ca am schimbat semnatura
....ca sa nu mi-o mai ia miruna inainte ![]()
Doamne ai grija si de noi
16+ 
beatrice75 spune:
Ana, ai mare grija cu marea!Nu-i sanatos deloc in cazul nostru!Eu nu concepeam vara fara mare, dar de data aceasta voi zice pas.
Eu nu mai am timp sa va citesc din urma. Cred ca voi merge si eu in paralele cu 2 doctori gineco, ca aici in Buc mori pana ajungi la data programata.
Sunt trezita de la 5.30, sunt zombi, pt ca mi s-au pus carcei la ambele picioare si abia ma misc prin casa si azi la serviciu lucrez la foc continuu 8 ore "batute pe muchie".
17+

Mami de baiat
Lidia_P spune:
buna dimineata burtici
mie iar mi-au revenit momentele alea de somnolenta din timpul zilei....abia imi revenisem si eu putin si acum o iau de la capat
17+ 
Olgutzika spune:
Neata!
Beatrice, eu zau de sunt lamurita cu soarele asta
. Dar ce-or facea gravidutele din Constanta? Sau din zonele mediteraneene, sau oriunde e soare tot anul? Eu de fel nu exagerez cu statul pe plaja si ma inmoi bine in crema, asa ca pana nu imi raspund la intrebarea de mai sus
, ramane in picioare decizia de a merge la sfarsitul lui august la mare ( cand voi avea douazeci si...de saptamani ). Stiu ca pielea e mult mai sensibila, ca te patezi mai mult si mai usor, dar eu traiesc tot anul pentru concediul de la mare
. Macar briza sa o simt, nisipul intre degete, sa aud si sa vad marea...Idei?
Sa aveti o zi frumoasa si usoara la munci, ca avd ca toate suntem destul de chinuite...
Bibi, nu mai plange, te rog
Un copil e cea mai mai bucurie, indiferent ca e fetita sau baietel. Tot mami a lui vei fi! Hai, fruntea sus, o sa fii cea mai fericita soacra
.
!
Crtranca, ma bucur sa intalnesc inca o pacienta a doctoritei mele
.
Madanic, cat de frumoase sunt pozele, parca respiram aerul ala curat si parca auzeam cascadele. Un vis, super!!!
Gata, la munca cu mine! Va 
Olga
17+ si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Lidia_P spune:
astazi nu prea s-au trezit fetele de dimineata....e pustiu pe aici
si eu ma plictisesc la munca 

poate ma supar si imi bag un concediu medical
17+ 
geniusamb spune:
Neatzaaaaaa 
Cafea
cine mai doreste cine mai pofteste 
cu muult lapte, frisca si inghetata
18+ 
geniusamb spune:
Fetelor, nici eu nu concep vara fara sa vad marea.. Sa o vad macar!!!
Mi e dor de cand s a terminat anu trecut concediul
plus ca o sa stam cuminti sub umbrelutza si o sa purtam palarie 
18+ 
liana.berbec spune:
dragele mele,
Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema legata de Dublu Test. Vineri sunt programata la ecografia de morfologie fetala si voi avea 12 saptamani si 5 zile. Am citit ca DT se face intre saptamana 11-13 si ca pentru cele mai bune rezultate este ideal sa faci testul de sange in aceeasi zi cu ecografia. Daca nu il fac pana vineri, luni voi avea deja 13 saptamani si 2 zile. Cum sa fac eu oare? recoltez dimineata sange si ecografie dupamiaza? pot duce ecografia dupa ce recoltez? Unde imi recomandati sa-l fac. ecografia o fac la Medlife dar DT nu l-as face acolo fiindca am auzit ca sunt multe rezultate fals pozitive.
Liana
13+
allexxia_m spune:
Buna fetelor! 
Am facut eu toate modificarile solicitate pentru prima pagina ![]()
Bun venit noilor burtici!
Sarcina usoara si BB sanatos!
crtranca te-am trecut in lista, cealalata nou venita te rog sa ne dai datele tale ca sa te putem trece in lista 
Ana_o
ce noroc ai tu .... dar bine ca a fost, vorba ta si ca acum este totul bine. Ne bucuram de vestile bune de la TT 
bibi_bebe2 eu te inteleg perfect, si eu am plans in ziua in care mi-au spus ca am fetita, eu imi doream mult baietel ![]()
dar a doua zi am inceput sa ma simt vinovata fata de sufletelul din burtica mea caci nu are nici o vina si in plus, nu vreau sa-i fac vreun rau fiind eu suparata. Oricum stiu ca vom iubi aceste BB indiferent ce va fi si sunt convinsa ca si la tine va fi tot asa.
Este greu sa treci peste acest moment cand pana acum ai sperat si chiar ai crezut ca este altceva dar trebuie sa ne impacam cu ideea ca este tot puiutul nostru 

18+ 
MSymo spune:
Salut burticutze!
Eu nu mai am nici un chef de muncaaaaaaaaaaaa 
De luni vreau sa-mi iau medical, stie cineva cum se plateste acesta?
O zi buna 
Symo
19+
Diana