Bazar Umanitar * 24

Raspunsuri - Pagina 44

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Cand incarcati produse mutati mai intai mail-ul din inbox, altfel riscam sa ave produsele de 2 ori si mai pierdem si doua persoane timpul

Ultimele doua mailuri cu produse eu le-am procesat.
Dar asa cum zici tu acolo am facut.
Insa cred ca e posibil ca daca 2 persoane au acelasi mail incarcat in browser, sa-l poata muta si la interval nedeterminat.
Adica il avem deschis amandoua, si eu il citesc in 2 minute si-l mut, si tu-l citesti in 5 si-l muti, si el nu zice ca era deja mutat.
De aceea eu dupa ce-l citesc dau un refresh sa vad daca mai e in Inbox si abia apoi mut.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

ok

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Gravidute, avem hainite superbe de la carminabulina
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/SImbracaminteGravide#5480738336556649634

Multumim

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

alina, RHYANNA, buey, io am glumit, da, is facute pachet, da' ce mi-e sa le desfac, vedeti ca io is cu fixuri sa fie bine la lume, nu ma niervati, ca si asa is cu nervii de cateva zile...

Daca vreti sa supralicitati, dati-i bice!

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Acum am vazut mesajul tau Selene. Stai linistita ca nu-i nimeni suparat. E ok sa supraliciteze cine vrea...asa cum scria cineva mai demult, daca vrei un produs cu orice pret atunci supralicitezi pana-n panzele albe. Nu ar trebui sa se supere nimeni ca se supraliciteaza si da mai mult, ideea e sa adunam cat mai multi bani pentru acesti copilasi bolnavi.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am platit azi la brd 120lei pt david si 20 lei pt ionela,restul platilor le voi face cand intra banii pe card ca nu am alta banci in zona

dau acum si linkuri la produsele platite,sper pana diseara sa gasesc cablul de la camera foto sa trimit poze cu chitantele ca sa nu mai astept confirmari

ada scuze ca nu-ti scriu pm sunt pe fuga ...mi-am dat seama ca te chem degeaba azi la mine ca hainutele pt bazar le am intr-un sac la mama am zis sa nu le mai tin aaici la mine ca si asa e ca la nebuni...maine dim eu vin acolo asa ca lasa-mi pm cu nr tau si te sun sa ne vedem...faza ca la prosti(ti l-as lasa eu pe al meu dar nu=-l stiu) mi se descarca si laptopul si nush unde a pus david incarcatorul ma rog ca la mine la nimeni

de David si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

ancadragoman- nu ai primit ceva confirmari pentru platile efectuate in contul lui marius andrei?

Mergi la inceput

Finalizate: 3 bluzite castigate de cosminiq. Felicitari

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Mai fetele.. voi ma imbolnaviti... am zis ca ma cumintesc si nu mai licitez nic si acu tot m-as lipi si de una si de alta... daca nu ma bag la supralicitat, pana platesc eu sa ma linistesc sa am constiinta linistita se termina licitarile...

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Actualizez

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput